שרשור צוותי תגובות של מפלגות אחרות

מיקי רוזנטל אתה יושב עם אדם שמכר תשתיות לעולם

אני מפאייניק ועוד מזמן בן גוריון.. מה קרה לך?
ברשותי יש את המסמכים המוכיחים שחופרי נחום עשה לבני ביתו עסקים מתחת לשולחן עם עולם תחתון.
על פי המסמכים חופרי מכר תשתיות מדינה ועירייה מתחת לשולחן. דברים כאלה לא קורים לשם שמיים..
מסמכים והקלטות לא משקרים.
052-6820900

mr dish

New member
כאורח כאן, אני מבקש לשאול...מדוע מסתירה מפלגת

העבודה את עובדת הצבעתה של מנהיגתה, בעזמי בשררה, בעבר?

מדוע עושה מנהיגתה מאמצי-על להסתיר את המצטרפים החדשים אליה, מהשמאל הקיצוני, האנרכיסטי, הבוגדני?

מדוע טורחת מנהיגתה של העבודה, לנטרל ולהרחיק ממקום ההשפעה, את הותיקים יותר, הנאמנים יותר, בשני העשורים האחרונים?

מדוע מסתירה מנהיגת העבודה את הניגוד הקוטבי, בין ססמאותיה האופורטיוניסטיים בעקבות המחאה דאשתקד, למסכת יחסיה הרובים עם אחד מגדולי האחראיים לעוולות הכלכלה בארץ, עייני?

האם המנהיגה הזו בונה על טיפשותם של המצביעים?

אלוני35

New member
מיפלגת העבודה,מתי תילמדו לכבד וליראות,

את המיזרחיסטים -באותו גובה העניים.
מתי תילמדו לכבד את השונה מימכם [עמך]
מתי תילמדו להיסתחבק.
מתי תילמדו לא להיות יהירים.
רק מתי שתיתפקחו -תוכלו ליכבוש את השילטון-סטו.

לכל מי שנמאס מהריקבון של מפלגת העבודה

אתם מוזמנים להצטרף אלינו, ולהקים לה אלטרנטיבה. אם תבינו את זה רק אחרי הבחירות - נהייה שם גם אז ונקבל אתכם בזרועות פתוחות, אבל כמה שמוקדם יותר - טוב יותר.

עולם תחתון

זה לא משנה שחופרי הוא טייס שהפציץ מבני בטון ריקים בעירק.. היום כבר יודעים שלא היה שם כלום.
היה לנו גם רמטכ"ל טייס שהכניס בחופזה את צה"ל ללבנון.
עשרות מבנינו נפלו שם לשווא. אחר כך יצאנו משם עם הזנב בין הרגליים. ההלויה לטייס הרמטכ"ל דן חלוץ הלוזר.

חופרי ניהל עיר כמו עולם תחתון. באלימות, באיומים, בסחיטה, בכניסות בלתי חוקיות, בשיתוף פעולה עם עולם תחתון ובניה שחורה מתחת לשולחן, ברשיונות מלוכלכים, בהלבנות מתחת לשולחן. עסקים מתחת לשולחן ולא לשם שמיים.

מסמכים לא משקרים. אבל חופרי כן משקר!
העבודה היא בית! אסור שהעבודה תבנה את עצמה על גרוטאה מושחתת.
אסור שנוכלים מושחתים עם עניבה כמו בליכוד יתקיימו בנו.
אדם עם קשרים בעולם התחתון מנוע מלהיות אחד מאיתנו.

המסמכים הם שיגידו את עצמם ולא אני.

אלוהימת

New member
מתי תפסיק

להידבק לקלישאות,
מתי תלמד שהשונה הוא לא רק ממני, הוא גם ממך,
מתי תלמד ש"היסתחבקות" לא חייבת להיות אגרסיבית
מתי תלמד שיהירות היא תכונת אופי שמזרחיים לוקים בא בדיוק כמו אחרים,

מתי תלמד שאת השלטון במדינה דמוקרטית לא "כובשים" אלא מנהלים באמצעות שכנוע ולא דמגוגיה.

- מפלגת אקירוב

מפלגת העצמאות קמה על בסיס מעשה נבלה פוליטי של גניבת קולות - אופורטוניזם מגעיל שכל תכליתו הוא להבטיח את כיסאו של אהוד ברק כשר הביטחון.
מה שכן, תודה לפורשים-עריקים שבעזיבתם הביאו למפלגת העבודה את הפריחה שאנחנו חוזים בשנה וחודש האחרונה!

איך אקירוב קשור לנושא?

אז אתה מודה שמה שמפריע לך בברק זה שיש לו בית יותר גדול משלך ואתה מקנא?

אהוד ברק היה שר הביטחון עוד כשהיה במפלגת העבודה, ואלה שאיימו לפרק את המפלגה אם לא תכונס הועידה עשו את זה בעודם מכהנים כשרים ולא מעלים על דעתם להתפטר. ספר לי עוד על טהרת כיסאות, וגם לבוז'י ופואד.
גניבת קולות? אני לא הצבעתי למפלגה שתוקפת משמאל ממשלה שמקפיאה התנחלויות, רק כי אדון הרצוג חשב שייצא לו מזה יו"ר.

אני מזמין אותך

להצטרף לפורום מפלגת העצמאות. יש שם מגוון ארוך של דיונים, בערך כאורך המצע של המפלגה שאת מבקשת לייצג פה.

אני כבר שם, מזמינה אותך לבוא גם

תזכיר לי את המצע של מפלגת העבודה? להדיח את היו"ר, להדיח את היו"ר, ועוד פעם להדיח את היו"ר?

עצמאות היא המפלגה היחידה שמציעה תוכנית מדינית מאוד ברורה שבכל מקרה כוללת יציאה משטחים שרעים לנו. תזכיר לי מה היו"רית שלכם אומרת בנושא?

mr dish

New member
נועם, אתה מפסיד מראש, שהרי כוחם עולה, ממגדל

למגדל...אקירוב כבר פאסה.

natyh

New member
הקמפיין של העבודה בראשות ברק היה :

בחירות לשר הביטחון .....

mr dish

New member
אני מוצא עצמי במצב לא נעים........

אני מוצא עצמי מסכים עם שניכם.

אליכם?

הרי אתם המיץ של הזבל של המפלגה
טוב שפרשתם את אחוז החסימה בין כה וכה תראו מלמטה

צר לי לאכזב אותך,

אנחנו נהיה בכנסת הבאה, וממש כמו קודם - נשפיע הרבה יותר על מה שקורה במדינה הזאת, גם אם אתם תהיו גדולים יותר. אבל יהיה מצחיק לראות אם שלי תצליח לשרוד אתכם יותר או פחות ממצנע

למעלה