שרשור ציורים

שרשור ציורים

אחרי שיחה קלה בפרטי עם חברת פורום שמעדיפה להשאר בעילום שם (יש לנו כל כך הרבה חברים בפורום הזה שבחיים לא תצליחו לנחש במי מדובר), החלטתי באופן ניסיוני וזמני להחזיר את השרשורים של הציורים. אני רוצה להעמיד רק חוק אחד. זה לא חוק ברזל וזה לא יהיה סוף העולם אם יעברו עליו, אבל זה מעין חוק שנועד להשליט סדר בפורום. זה פשוט מאוד: יכול להיות רק שרשור אחד לציורים. כל מי שרוצה להעלות ציור ולקבל ביקורת מהגולשים מוזמן לעשות זאת באותו השרשור. ניתן לפתוח שרשור חדש רק כשהשרשור הקודם "נבלע" ועבר לדף הבא. די פשוט, לא? אז כולכם מוזמנים להעלות בשרשור הזה כל מה שבא לכם, כל עוד זה נוצר על ידכם (לפחות באופן חלקי). זה נכון לגבי ציורים, סקיצות, דפי קומיקס, דוגמאות של צביעה, אינקינג... הכל הולך. אז יאללה. לעבודה!

Scum Bunny

New member
בעע. לא כיף איתך.

מספיק רע שכבר אין בכלל את הדיאלוג וההפריה ההדדית של רוב היוצרים כאן בגלל הטאבו הפתאומי על ציורים, אז אתה צריך גם לזרות מלח על הפצעים ולעשות לנו טובה עם שרשור כלא קטן? עזוב אותך. אין. גורנישט. כבר לא כיף להעלות ציורים ולדון בטכניקות וסגנונות. זה היה משהו ייחודי של הפורום הזה, וזה מת.

ailag

New member
למה מת..

ננסה להחיות. לא עבד? לא נורא. לא הפסדנו כלום. עבד? סבבה. אז מה הבעיה?

אוקי, אז אתה בחוץ.

חופשי. לא מכריחים פה אף אחד. מה בדיוק כלא בכך שיש רק שרשור אחד בכל דף? שרשור אחד, גם ענקי, זה דבר אחד. שלושה-ארבעה שרשורים כבר מעיקים ומפריעים לדיון השוטף על קומיקס. כמו שאמרתי, זה ניסיוני. יעבוד, יופי. לא יעבוד, אני עדיין אשן טוב בלילה.

Scum Bunny

New member
אז סבבה

סתם מתוך סקרנות, "מעיקים ומפריעים" לאיזה "דיון שוטף על קומיקס" בדיוק? לא משנה, עזוב. אני סתם מריר היום. זה רעיון טוב. הלוואי שזה יעבוד.

סבמבה

אז נכון שהדיון השוטף על קומיקס לא בדיוק כל כך שוטף כמו שהיינו רוצים, אבל בדיוק בגלל זה אני רוצה להגדיל את הפעילות בפורום בלי לשנות את הפוקוס. הרי אם למשל אני אהפוך את הפורום הזה לפורום סקס אני בטוח שהרייטינג ירקיע לשחקים, אבל אני רוצה פורום קומיקס ולא פורום סקס - ובגדול גם לא סתם פורום ציורים. מדובר בניסיון להוסיף גיוון לפורום, לא לשנות את הפוקוס שלו. אני מקווה שהדבר יגרום לאנשים לבקר בפורום לעתים קרובות יותר ובעקיפין לגרום להם להשאר קצת ולדבר פה ושם על קומיקס. זאת התוכנית בכל אופן. אחרי הכל פורומים של קומיקס אף פעם לא היו הכי פעילים וכבר סגרו כמה מהם (הפורום בוואינט למשל שנסגר בגלל ניהול כושל של איזה לוזר).

*GormE*

New member
טוב נו

כל קשר לבאני מקרי בהחלט

הזוי לחלוטין!

נורא אהבתי את הפרופורציות המוזרות, בעיקר כפות הידיים. הדמות נראית מאוד מקורית וזה מאוד חשוב לדעתי. יותר מדי ציורים נראים טוב, אבל מאוד מאוד מושפעים ממשהו אחר. יכול להיות שגם הציור הזה, כמובן, אבל לי זה לא מוכר. יש כמה פרטים קטנים באנטומיה שנראים קצת מוזרים, בעיקר בזרוע מצד שמאל. אבל חוץ מזה נורא אהבתי. גם הפרצוף של הדמות די מעניין ואפילו קצת מסתורי.

*GormE*

New member
זה מדהים איך שהראיה משתנה

ברגע שעושים עירויים- מתחילים להסתכל על ורידים של כולם ופשוט מתפרעים שמציירים את זה...

Scum Bunny

New member
מה מקרי למה?

חוץ ממה שמיכאל אמר, אני בעיקר אוהב את התנוחה. קשה לי לומר בדיוק למה, אבל ככה זה. חוץ מזה, זה מזכיר לי את במבי. לא משנה. שאלה לי. מכל הציורים שפרסמת פה שאני זוכר, הקו שלך תמיד מאוד רך ואורגני (ומדהים, כמובן), בדרך כלל בעפרון. אני תוהה עם זה הסגנון העיקרי שלך, או שמא גוף העבודות שלך כולל גם ציורים בסגנונות אחרים (למשל ציורים מדויקים יותר, עם אינקינג נניח) ומה שאת מפרסמת פה זה בעיקר שרבוטים וסקיצות? חוץ מזה, תרומתי הקטנה לשרשור, שלא יגידו שאני לא תורם כלום. בשלבי צביעה, כמובן. זה לא גמור.

*GormE*

New member
האוזני ארנב

יש לי עוד רישום דומה שאני ממש אוהבת עם אוזני ארנב- זה מוסיף המון אופי לדמות, זה נראה ומשתלב כל כך טבעי.. לכולם צריך להיות כאלו חוץ מהאוזניים אין הרבה דמיון, אבל מה שאני ממש אוהבת זה שתמיד יש בה אנרגיות מתפרצות ורואים את זה בעיקר באיך שהיא עומדת, וזה דבר שבחיים לא יראו בספר לימוד ציור, זה הכי אותנטי שאפשר. ולשאלתך- אני חושבת שאני מציירת בתקופות. היתה תקופה שהייתי מציירת לפרטים ורק בעט, בלי עיפרון לפני זה. עכשיו אני בתקופה מאוד יבשה ואני ממש פוחדת לצייר בלי להתכונן קודם אז אני מתחילה בעיפרון ומשם אני זורמת עם נקודות יותר חזקות, רק שאחר כך זה לא מתאים לאופי של הציור לעבור עם עט כי זה הופך להיות רישום לכל דבר דרך אגב, לאחרונה התחלתי לעשות מלא רישומים של אנשים מהבסיס שלי אבל זה ממש לא מתאים להעלות פה, זה רק בשביל לשמור על כושר

צביעה מעניינת

אני דווקא אוהב את הציור כמו שהוא, במיוחד הצבעים. הם "שטוחים" ונורא צעקניים. אוף, ובדיוק רציתי להגיד שאתה לא תורם כלום וככה אתה הורס לי. בן בליעל!

Scum Bunny

New member
חשבתי על זה, האמת

אולי לדפוק איזה cell shading בסיסי ולסגור סיפור. אני חושב שהצבעים יותר מידי מנוגדים אחד לשני מכדי שזה יפעל. לכל הפחות הם צריכים להיות על אותה הסקאלה. בלי קשר, הציור הזה מיועד להחליף את הדמות של באני מעל התפריט באתר, ככה שגרסה בסגנון הצביעה הרגיל שלי תהיה כנראה בלתי נמנעת אם אני רוצה שזה יתאים לכל השאר.

hsotrt

New member
אוך אני גרוע... ../images/Emo3.gif

כן אני יודע... "תמצא לך דפים חלקים לצייר עלייהם!"

Scum Bunny

New member
נראה טוב

חוץ מהיד הדובונית של הדמות השניה. תגיד, זה קשור לרעיון קומיקס ההוא שעבדת עליו?

למעלה