שרשור ציורים

hsotrt

New member
אני מסמיק.

אתה עוקב אחרי הציורים שלי...
האמת שאותו פרוייקט נכשל ועבר לגירסה הכתובה, אני לא מצליח לבטא את הרעיון שהיה לי בריבועים. ולא זה לא ממש קשור. זאת דמות מתוך האירגון שעובד בו Hell-boy, B.P.R.D.

אמיר0

New member
דרך אגב...

אפשר להיפטר מהריבועים עם אתה עובד עם פוטושופ ומפריד את ערוצי הצבע. עושר שאתה רוצה להשתמש ברשת כדי לקבל יותר דיוק בתמונה.

לא רע בכלל

מבחינת אנטומיה אני מניח שיש מה לשפר (לא שאני מומחה כזה גדול בעצמי), אבל יש לציורים המון אנרגיה ואופי. בקשר לחומר הציור, ברור שעדיף לצייר על דף לבן, אבל לא תמיד. לפעמים מתוך התנסות כדאי לצייר עם כל מיני חומרים שונים. יש לי בבית, למשל, שתי תמונות של צייר שהשתמש בתור בסיס בעיתונים ישנים.

hsotrt

New member
המממ.

אנטומייה זה היה תמיד הנושא החלש שלי. האמת שהסיבה לשורות הן שרק בשיעורי אזרחות ומתמטיקה יוצא משהו טוב... אז אין ברירה.
ולגבי העיתונים, זה פורמט מאוד יפה ומתאים לציור. למשל לא מזמן עשיתי כמה צילומים של דגים בשוק וצייתי אותם לאחר מכן באקריליק על נייר עיתון, כי זה התאים. :)

murmur

New member
לא רוצה חלילה להאיב על ההחלטה שלך

אבל ניסינו את זה כבר פעם, בסופו של דבר קם תמיד "מרד" מצד אלו שרוצים שהפורום יעזור עם ציורים ומהצד השני עומדים האנשים שאינם מציירים. בסופו של דבר ההכרעה יוצאת שמות רלפרסם ציורים.

אני מודע לזה.

אני זוכר את התקופה הזאת כי הייתי קופץ פה ושם לביקורים. בגדול, מדובר בניסוי. ההגבלה לשרשור אחד בדף לדעתי תיצור מסגרת שתמנע גלישה לחלקים אחרים של הפורום ומי שאופן התנהלות השרשור לא מוצאת חן בעיניו תמיד יכול פשוט להתעלם בידיעה שיש רק אחד כזה בדף והוא מוצהר בבהירות.

למעלה