שרשור ציורים !!

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אז אני לא היחידה שדמויות אנימה עושות לה את זה אהמ.. אהמ.. *אומרת בשקט לעצמי* השתלבות נעימה

Naraku SeXy

New member
ציירתי עוד אחד !

נאראקוXמירוקו .. אולי זה קצת חולני.. אבל .. תתגברו !

לי Li

New member
כשחושבים על זה

הם דווקא יכולים להתאים XD מירוקו ימשש לו את התחת ואזז כנקמה הוא ישאוב אותו בפתאומיות בעזרת הקאזאנה שלו ^_^ לה לה ^_^

Naraku SeXy

New member
XDDDDD

כה.. זה דווקא הגיוני .. אבל אני אוהבת את מירוקו עם סאנגו .. (ועוד איזה מאתיים בנות ..)

והנה... הזוז המושלם...

אם רצית מתוק מסוכר לכבוד חג לך לבחור מתוצרת הארץ, אם תרצה מר ממר לך לטועום, אל תדאג יש מרור מתוצרת הארץ... וי אר דה צ'פיונס, מי פרנד..... אנד וי גוינג פלייג טו די איר! וי אר דה צ'מפיונס! וי אר דה צ'מיונס! לוזר קאם לוז אס ביכוס וי אר דה צ'מיונס.... אוף דה וורלד!!!!! מכבי תל אביב! גביע ארופה! רק צריך לראות שם את אינוי ללא חולצה...... גררר!

נסיתי לצייר קגומה/סאנגו,

(סוטים, הן רק מתנשקות בו!>.<) אבל אין לי כוח להעלות את הציור למחשב... *נסקלת*

אווה15

New member
IפרחI טוב, שני דברים! הכנסו בבקשה

קודם כל, לא ידעתי איפה לשים את זה כי זה גם פיק וגם פנארטים- דבר ראשון- יש פה אתר ממש מדהים, של בחורה אחת (לא אני..פחחח הלוואי) עם המון כשרון ציור- היא מציירת בעיקר מירוקו/סאנגו..זה פשוט מדהים.. נראה לי ששמתי פעם- לא הרבה התייחסו- שווה להציץ ולפתוח את כל התמונות אני פשוט לא מצליחה להעלות לגלריה... דבר שני- כתבתי פיק וגם שמתי כמה פרקים פה. אבל השרשור ירד, וגם הסתבכתי קצת עם הפרסום- בקיצור, פרסמתי אותו בפורום פאנפיקים גם כן, וגם הוא מתעדכן יחסית שוטף.. אשמח אם תקראו ותגיבו! בפיק אין הרבה ספוילרים, ויש על זה גם ההערה בפרק 6..קיצר, תציצו הקישורים למטה :) רדו עוד קצת הנה

למעלה