שרשור ציפורי לילה

didush100

New member
חייבת להגיד שאני לא מבינה את ליהיא

סה"כ היא בחורה טובה בעיניי אל ההתנהגות שלה לבן פשוט הזויה ומוזרה. גם אם היא לא רוצה אותו למה להתנהג אליו ככה? מה הוא כבר עשה לה? היום היתה לה שיחה עם ענבר והיא אמרה לה שבהתחלה היא לא היתה סגורה אבל עכשיו היא כן רוצה אותו אז למה היא מתנהגת ככה? ולמה הוא לא ניגש לדבר איתה ב-4 עיניים ומבין מה הסיפור? ממש ממש מוזר.

Klayhamn

New member
מה יש להבין?

איך את מצליחה להסתבך. הבחורה רוצה להישאר במשחק. זו - כרגע לפחות (וגם בעתיד הנראה לעין) הדרך היחידה שלה שלא לעוף -- כי היא מאוד לא פופולארית בקרב הקהל, ואין לה כמעט שום אינטרקציה עם איתן. סה טוּ - זה הכל כל היתר אלה ראציונאליזציות ולחצים שמופעלים עליה מצד הסביבה

didush100

New member
בסדר

אבל גם אם זה נכון זאת לא הדרך אין לה איתו שום אנטראקציה ואם זה ימשיך ככה יימאס לו ממנה בסוף. אז מה היא בדיוק מרוויחה מזה? רק עושה לעצמה עוול. וגם אם היא לא רוצה אותו למה היא לא מדברת איתו בקטע חברי? מה הקטע?

Klayhamn

New member
לא --

קודם כל זה ממש לא ברור שימאס לו ממנה בסוף. כלומר, "בסוף", כן , השאלה האם הסוף זה לפני או אחרי הגמר
עד עכשיו היא הצליחה למרוח את זה יופי - אפשר להניח שאם היא לא הייתה איתו היא הייתה כבר מודחת, ואם לא עד עכשיו אז אולי הפעם או בשבוע הבא. מה היא מרוויחה מזה? את הישארותה במשחק וסיכוי להגיע לגמר (כרגע הסיכוי שלה בכלל לא רע) לדבר עם בן בקטע חברי לא יבטיח לה חסינות מהדחה. היא לא מדברת איתו כי הוא מגעיל אותה, כפי שניסינו להסביר לך 100 פעם. היא אף פעם לא יצאה עם בחורים כמוהו, וגם לא תצא. היא לא נמשכת אליו בשיט, אבל הלחץ החברתי שיש סביבה, חוסר היכולת להיוועץ באנשים כמו הורים או חברות, העובדה שהוא מתעניין בה (ושהעניין שלו בה פירושו שאיתן לא יעשה מולה כלום) בעצם פחות או יותר סגרו עליה מכל הכיוונים -"אילצו" אותה לבחור: או שאת עם בן, או שאת עפה מהמשחק את אולי היית בוחרת לעוף, היא בחרה לנסות לשכנע את עצמה שהוא לא כזה נורא, ושהיא יכולה לסבן אותו (להגיד לו שהיא לא יכולה לנשק אותו בגלל ביישנות / אודם / כלבים /וואטאבר) ולמרוח את זה במשך חודש וחצי --- אבל קשה לה, קשה לה בגלל הדיסוננס העצום שיש לה בין התחושה שהוא דוחה אותה, ובין הרצון שלה לשרוד במשחק והלחץ שמופעל עליה להיות איתו (שעכשיו כולל לא רק את תושבי הוילה אלא גם את ההפקה עצמה)

noaxxx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קליי כל הכבוד, קיבלת 100

Klayhamn

New member
יש! הייתי בטוח שיֵרדו לי נקודות על שאלה 3 ../images/Emo9.gif

didush100

New member
טוב נו

מה אני אגיד לך אולי אתה צודק אני כ"כ לא מבינה את זה שקשה לי קבל התנהגות כזאת. חולה על התשובות שלך איך יש לך את הסבלנות? שאפו

Klayhamn

New member
תודה ../images/Emo140.gif

בקשר לסבלנות זה די קל -- אני נמנע מלכתוב הרבה הודעות קצרות ומשקיע בהודעות מעטות אך ארוכות

סלינה1

New member
צ'מעי, ביננו הוא דומה לקוף וגם קצת מטומטם.

רואים שקשה לה שהוא יגע בה. הוא הטעם שלך עם הטמטום שהוא מפגין? את היית מוכנה שיגע בך? אני לא!

ela501

New member
אם איתן צנון אז הוא יותר גזר אורן קישוא ויוני

חציל גמדי בלאדי

סלינה1

New member
בטוח. דקה קודם הוא שאל איך זה לא קורה לו../images/Emo3.gif

אפילו יוני מצא שתיים שעפו עליו

goodpink

New member
איזו שתים? היה רוצה רק הרפש אתי מעוניינת וגם

זה כנראה מנואשות ומין מצא את מינו.