שרשור קונסי מספר 2

Fairywitch

New member
שרשור קונסי מספר 2

אתן תאהבו את זה: שמות השירים שקונסי שר בRENT: Your eyes Goodbye love Another day

Juliann

New member
11

תמונה 12 נראית כמעט אותו דבר כמו 11 אז אני לא שמה.

Fairywitch

New member
שאלה לחובבות (וגם חובבי) קונסי:

איזה ביצוע שלו הכי אהבתן עד עכשיו? אני את זה שהוא שר היום. ביצוע מדהים.
אבל מבחינתי הוא יכול גם לשתוק ולהישאר אליל...

Juliann

New member
מבחינת קול היום, מבחינת הופעה..=>

every little thing she does is magic עשה לי את זה

../images/Emo7.gif OMG!!!

אוףףףףףף למה אני לא בניו יורק?????????? בגלל שנרשמתי לאתר של בטי אז הם שלחו לי היום מייל הזמנה למסיבה שהם עושים באיזה מועדון שהם היו מופיעים בו מלא לפני שקוני עזב, העתקתי את המייל למטה. אני כל כך עצבנית!!! למה אני לא בניו יורק? למה? למה?
Idol Cameras in NYC Tonite Wed. March 16 8pm sharp the Apocalypse Lounge The people from American Idol will be visiting Connie's old stomping grounds The Apocalypse Lounge to get the inside scoop. Pray for the Soul of Betty will be there and we want you to come hang with us. It's 189 E 3rd between Ave A & B LES NYC. If any of you guys are close by...come on down. It's free to get in and you might get on tv. But more importantly we get to meet you guys. Tonite, Wednesday, March 16 2005, 8pm sharp! Dress to impress! See you tonite.

darklighter

New member
גם לדעתי הביצוע של היום...../images/Emo115.gif

היה הכי טוב שלו.... הוא קנה אותי בהתחלה עם kiss from a rose...ונתן הופעה מאוד יפה עם every little thing she does...אבל היום הוא הצליח אפילו להיות עוד יותר טוב
קונסי (או קוני כמו שקוראים לו בלהקה) רולז

whatever4

New member
הביצוע הכי יפה שלו:

kiss from a rose. פשוט ביצוע מדהים ומיוחד.

SHTRUDIDI

New member
אני לא המעריצה הכי גדולה שלו

אבל בכל זאת תשמחו לדעת שעל הביצוע שלו בערב סיקסטיז יש לי רק מחמאות.זה היה פשוט מעולה,נהניתי מאוד.גיליתי שלבן אדם יש קול והוא לא צריך לצרוח בשביל לפזר את הכריזמה,שמישהו יסביר לו את זה כבר,אני אשמח לשמוע אותו שר כל שבוע ולא צועק.

Jinx007

New member
ממממממממ...יש שתי הופעות..

בשתיהן הוא שיחק אותה..
every little thing she does is magic ו-הזאת שעשה אתמול (חמישי)..משהו עם happy..שכחתי את השם

wintera

New member
הבחור הזה... ../images/Emo99.gif

הכי אהבתי את הביצוע שלו ל- kissed by a rose הוא רק נותן מבט כזה למצלמה ואני כמעט מתעלפת.... הזוי. אבל הקטע שסיימון ממש צדק כשאמר שבו שר יותר טוב ממנו, אבל בעל פחות כריזמה....

למעלה