צר לי לנפץ לכם, אבל קונסטנין ממש לא חתיך. לפחות לא חתיך מהסוג של חתיך מיסטורי רוקיסט שכזה..... התמונות האלה כל כך לא מתאימות לא והוא ממש לא נראה טבעי בהם (חלק מהתמונות אפילו סתם מוזרות). קונסי פשוט מתוק. יש לו פרצוף חמוד ומלאכי כזה. סוג של הילד של השכן כזה. אם הוא היה מצטלם עם חיוך הייתי נמסה, אבל המבטים "המפתים" שהוא יענו מנסה לעשות פשוט גרמו לי לתהות: "מה לעזאזל הוא מנסה לעשות???"
הוא כזה חמוד! מההתחלה אהבתי אותו... ראיתי את העונה הזאת מההתחלה ובגלל זה ראיתי גם מה קרה בפרק שהוא עזב את הלהקה... אני מאמינה בו אני לא יודעת אם היא ינתח אבל בהחלט יש לו סיכוי להגיע למקומות גבוהים... הוא יהיה איתנו הרבה זמן
איזה יחסי ציבור הוא עשה ללהקה שלו הוא גומר תעונה חוזר לשם יהיו להם פי אלף מעריצים מיותר מקומות בעולם*קמוני* וניראה לי שזה יותר יצליח יאו ועלתה לי מחשבה איזה נחמד אם נצליח איכשהו שאחד מהמתחרים יכנס לפה אמפ כאילו שזה יקרה די אני כותבת משיעמום טוטאלי לא חייבים להתייחס להודעה הזאת
זה מהעמוד הראשי של האתר של הלהקה,זה הקישור הישיר http://pub30.bravenet.com/forum/2565663777 ובאתר כתוב גם את כל השמות של השירים שבדיסק, אני שמעתי רק שיר אחד, את truck stop sally שיש גם וידאו שלו והוא שיר מעולה...