זאת האחרונה... עם מישהי לא מוכרת...
S sweet like candy New member 2/5/05 #84 אוקי אני יודעת שאמרתי.. שהקודמת האחרונה אבל מצאתי אחת עם כנראה תחזיקו חזק חברה שלו!! וקונסטנטין אמר בעצמו שיש לו חברה אז זאת כנראה היא
אוקי אני יודעת שאמרתי.. שהקודמת האחרונה אבל מצאתי אחת עם כנראה תחזיקו חזק חברה שלו!! וקונסטנטין אמר בעצמו שיש לו חברה אז זאת כנראה היא
ג גלית172 New member 2/5/05 #89 אמרו לי בייס שאין להם את התחנה של CBS אז איך אפשר לראות את קונסי???ואת השידור של ABC ?
F Fairywitch New member 3/5/05 #107 כרגע קשה לי לצפות בראיונות האלו../images/Emo10.gif זה כייף לראות את קונקון- אבל נורא דורך על הפצע הטרי "לא נותר דברא מלבד הגעגוע..." (וגם מלבד עשרות תמונות וכמה שירים וקטעי וידאו...)
כרגע קשה לי לצפות בראיונות האלו../images/Emo10.gif זה כייף לראות את קונקון- אבל נורא דורך על הפצע הטרי "לא נותר דברא מלבד הגעגוע..." (וגם מלבד עשרות תמונות וכמה שירים וקטעי וידאו...)
J Juliann New member 3/5/05 #108 תאמיני לי שזה שווה צפייה!!!!!!!!!!! איזה חמודים הם צפיתי בזה כבר 3 פעמים!!
ל ל ו ק י ט ה New member 3/5/05 #109 איזה מתוק../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif תנקיו ודיסק של בו&קונסטנטין יהיה פשוט דבר מדהים שכחו מפיינל של שניהם. דיסק של שניהם
איזה מתוק../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif תנקיו ודיסק של בו&קונסטנטין יהיה פשוט דבר מדהים שכחו מפיינל של שניהם. דיסק של שניהם
S sweet like candy New member 3/5/05 #112 כמה תמונות של קונס שאולי לא ראיתם... תהנו הראשונה היא של קונס אצל ר'גיס וקלי
S sweet like candy New member 3/5/05 #114 עוד.... לא יודעת כמה חדש זה.. אני פשוט לא ראיתי את זה קודם..
J Juliann New member 2/5/05 #92 חחח תודה על התמונות!! לא ראיתי אותן אגב, אין לו חברה הראיון ההוא מזוייף ומי שבתמונה היא סתם מעריצה או משהו..... טיילור אמר גם שאין לו חברה וקונס אמר מיליון פעם שאין לו חברה
חחח תודה על התמונות!! לא ראיתי אותן אגב, אין לו חברה הראיון ההוא מזוייף ומי שבתמונה היא סתם מעריצה או משהו..... טיילור אמר גם שאין לו חברה וקונס אמר מיליון פעם שאין לו חברה