שרשור קורונה-חדש והומור כללי

xbuffalomen

New member
אםקט הבומרנג ?

אולי זה רק מוחי הקודח אבל נדמה לי שהגענו למצב בו שקריו ותגובותיו של הנשיא לאתגר הקורונה עשו "סיבוב פרסה" והתחילו , כמילות השיר , "לפגוע לו בול בפוני" - כל הצהרה שלו נתקלת בתגובת נגד של צניחה נוספת במדד המניות , חוסר אמון מוחלט בנשיא והמערכת בכללה. מדינות התחילו לנקוט במדיניות עצמאית שנוגדת למדיניות הפדראלית בהקשר לבדיקות והוראות ההסגר - אומנם רק תחילת הדרך אבל נצנים לכך כבר יש אפילו בווסקונסין (8 חולים מאומתים) התחילו לדבר על הגברת קצב הבדיקות והכנת הציבור לסגירת בתי ספר ובידוד בתי ועדיין לא הזכרתי את "האין נייר טואלט" בקוסקו
. נכון על פי סקר CNN מצביעים רפובליקנים עדיין מאחוריו אולם ניצנים של השגות / שאלות מתחילות לצוץ גם בבתי המחוקקים ובעיקר בדרגים מקצועיים שסותרים את דבריו שוב ושוב . אני מניח - אולי מקווה - שברגע שהקורונה תתפשט גם אמון תומכיו ילך וירד. ולפני שמישהו יאשים אותי בשמחה לאיד , או באינטרס כל שהו לנצל את הקורונה "על מנת להדיח נשיא מכהן" אני מצהיר - הלוואי ואני טועה ודברים ישובו לשיגרה - ולו מבחינה אנוכית :אני בקבוצת סיכון
... ובסוף אובדן האמון במערכת = כאוס שספק אם יועיל למיששהוא או יסייע בבלימת הנגיף.

randomwinds

New member
הפוך על הפוך...

שוק המניות יורד משתי סיבות

ראשית כי 'שעושים משהו'. המשהו הזה הוא פחות או יותר המעבר מ'כלכלת תנועה' לכלכלה 'ללא תנועה' כלומר המנעות מכל דבר שכרוך בשירבוב החוטם מבעד למפתן הדלת.

זה פוגע בצריכה, מביא לפחות פעילות כלכלית, לפיטורים, שמזינים את צימצום הפעילות. מיתון

השני הוא העומס הצפוי על מערכת הבריאות הציבורית, אפילו בארה"ב שהרי מדיקר הוא מערכת בריאות ציבורית

הבעיה היא שלא עושים מספיק. הדרך הנכונה היא לעצור אפילו יותר את הפעילות בציבור למספר שבועות.

* עוצר. המנעות מתנועה של אנשים 'שלא בתפקיד' כמה שאפשר. מחסומים בכבישים, ביטול טיסות פנים ולחו"ל שמירת מרחק בין נוסעים בתחבורה הציבורית, ביטול לימודים, ארועים וכד, חיטוי מקומות ציבוריים וכו

* כל אדם היוצא מביתו יחבוש מסכה. לא להגנתו אלה להגנת הסביבה ממנו!

* פיצוי לעסקים ולעובדים שנאלצים להיות מושבתים ע"מ למנוע גידול באבטלה והדרדרות למיתון. קוראים לזה 'דמי אבטלה' והמציאו את זה 'הקומוניסטים' הנלעגים

אחרי חודש כזה, יש איזהשהו סיכוי להשתלט איך שהוא על הפתוגן הנרשע ולחסל אותו.

עכשיו לך תסביר את זה לאחד כמו טראמפ

וכן, אתה, אני ועוד כמה מבאי הפורום, בקבוצת סיכון. מבחינת הגיל והמגדר. ולכן צריך לפעול בהתאם...

xbuffalomen

New member
כל שאני רוצה לומר זה הנשיא אומר X התגובה שהוא מקבל היא Y

אנשים , ממסד , דרג מקצועי מגיבים בניגוד למסרים שהוא חפץ להעביר. הניגוד הזה מתבטא , לדעתי בשוק המניות , בפעולות המדינות ובהתנהגות ההמון - אילו פועלים מתוך שיקולים המביעים חוסר אמון מוחלט בעומד בראש המערכת

randomwinds

New member
לא נראה לי שהשוק סופר את טראמפ או את הנדבקים...

זה לא שיש לי שׁוּקוֹ-מֶטֶר שאומר לי מה השוק חושב - אבל, אם היתי שׁוּק, זה מה שהיתי חושב...

השוק סופר כסף. הפגיעה בשוק הנסיעות והבילוים פרושה אובדן כסף

השוק רוצה לדעת שני דברים כמה כסף יאבד ועד מתי זה ימשך. טראמפ לה הציג תוכנית או צעדים שישכנעו את השוק שיצומצם אובדן הכסף ושזה יגמר מהר. למזלינו לבית הנבחרים יש תכנית קצת יותר מוצלחת. נקווה שהאדיוט יחתום.

אבל אני לא שוק אז מה אני כבר מבין...

JimmyGee

New member
יש ספינה בלי captain

Trump נעלם מהשטח. חוץ מלתפוח לעצמו על השכם, הוא כמעט לא עושה כלום. בושה וחרפה של מנהיג.
התומכים העיוורים שמאחוריו (כמו דנה) ימשיכו להעריץ אותו אבל אני מאמין שהוא כבר איבד את האנשים הנורמלים.

למעלה