xbuffalomen
New member
אםקט הבומרנג ?
אולי זה רק מוחי הקודח אבל נדמה לי שהגענו למצב בו שקריו ותגובותיו של הנשיא לאתגר הקורונה עשו "סיבוב פרסה" והתחילו , כמילות השיר , "לפגוע לו בול בפוני" - כל הצהרה שלו נתקלת בתגובת נגד של צניחה נוספת במדד המניות , חוסר אמון מוחלט בנשיא והמערכת בכללה. מדינות התחילו לנקוט במדיניות עצמאית שנוגדת למדיניות הפדראלית בהקשר לבדיקות והוראות ההסגר - אומנם רק תחילת הדרך אבל נצנים לכך כבר יש אפילו בווסקונסין (8 חולים מאומתים) התחילו לדבר על הגברת קצב הבדיקות והכנת הציבור לסגירת בתי ספר ובידוד בתי ועדיין לא הזכרתי את "האין נייר טואלט" בקוסקו
. נכון על פי סקר CNN מצביעים רפובליקנים עדיין מאחוריו אולם ניצנים של השגות / שאלות מתחילות לצוץ גם בבתי המחוקקים ובעיקר בדרגים מקצועיים שסותרים את דבריו שוב ושוב . אני מניח - אולי מקווה - שברגע שהקורונה תתפשט גם אמון תומכיו ילך וירד. ולפני שמישהו יאשים אותי בשמחה לאיד , או באינטרס כל שהו לנצל את הקורונה "על מנת להדיח נשיא מכהן" אני מצהיר - הלוואי ואני טועה ודברים ישובו לשיגרה - ולו מבחינה אנוכית :אני בקבוצת סיכון
... ובסוף אובדן האמון במערכת = כאוס שספק אם יועיל למיששהוא או יסייע בבלימת הנגיף.
אולי זה רק מוחי הקודח אבל נדמה לי שהגענו למצב בו שקריו ותגובותיו של הנשיא לאתגר הקורונה עשו "סיבוב פרסה" והתחילו , כמילות השיר , "לפגוע לו בול בפוני" - כל הצהרה שלו נתקלת בתגובת נגד של צניחה נוספת במדד המניות , חוסר אמון מוחלט בנשיא והמערכת בכללה. מדינות התחילו לנקוט במדיניות עצמאית שנוגדת למדיניות הפדראלית בהקשר לבדיקות והוראות ההסגר - אומנם רק תחילת הדרך אבל נצנים לכך כבר יש אפילו בווסקונסין (8 חולים מאומתים) התחילו לדבר על הגברת קצב הבדיקות והכנת הציבור לסגירת בתי ספר ובידוד בתי ועדיין לא הזכרתי את "האין נייר טואלט" בקוסקו