לאחר ההדחה המפתיעה, ספיר בורגיל הגיעה להתראיין ב'סלון של דיאן' ולענות על כל השאלות החשובות: מה היא באמת חושבת על סתיו, האם הרומן עם אברהם יימשך ואיזו תספורת היא מעדיפה - קצרה או ארוכה?
המתמודד אורי נגר, אחד הדיירים הבולטים בכניסה השנייה של העונה, עוזב את התוכנית. בימים האחרונים נגר סיפר כי הוא מרגיש שהוא "הולך על ביצים" בבית. זוהי הפרישה הרביעית העונה
לאחר שעזב במפתיע את בית האח הגדול, אורי נגר מגיע לסלון של דיאן ויש לו הרבה מה להגיד. האם הוא באמת חושב שיש עליהום על סתיו בבית? מדוע הוא חושב שיענקי מאוהב ביובל מעתוק? ולמה לדעתו ספיר היא "המתייפייפת הראשית" בבית? | הסלון של דיאן
האח הגדול עד כדי כך אוהב טוויסטים עד שהוא מהנדס משימות מראש כך שהקבוצה שעומדת להפסיד תנצח ברגע האחרון. רק שהוא עושה את עם אלגנטיות של פטיש 5 קילו לפרצוף של הצופים. וגם ספיר מודחת, אורי נגר פורש ומשימה סודית שלא היתה.
האח הגדול עד כדי כך אוהב טוויסטים עד שהוא מהנדס משימות מראש כך שהקבוצה שעומדת להפסיד תנצח ברגע האחרון. רק שהוא עושה את עם אלגנטיות של פטיש 5 קילו לפרצוף של הצופים. וגם ספיר מודחת, אורי נגר פורש ומשימה סודית שלא היתה.
"הבנתי שהתומכים של סתיו גרמו להדחה שלי" • "לא נתתי לצבע העור של אברהם לעבור לי במחשבה לשנייה, את מתאהבת בבן אדם" • "למרות שהשלמנו, הקשר ביני לבין אחי שניר הוא קשר שצריך לעבוד עליו" • "להיות בפשיטת רגל זה להיות אסירה, עכשיו אנסה למנף את ההזדמנות כדי לסגור את החובות" • רגע אחרי שעזבה את "האח...
www.israelhayom.co.il
"מחכה לו". עם אברהם אקלום בבית "האח הגדול", צילום: מתוך רשת 13
לאחר הדחתה אמש, עדן שבירו הגיעה לסלון של דיאן וענתה על כל השאלות הקשות. איזה מעשה של סתיו פגע בה במיוחד? מה היא חושבת על החבר הטוב יאיר? והאם יש עדיין סיכוי למאצ' עם יובל לוי? | הסלון של דיאן
יוצאת הריאליטי בר כהן חושפת היום שהיא הייתה בהיריון עם תאומים, אבל עברה הפלה. "עכשיו אני מבינה את הנשים שחוות את הכאב הקשה מנשוא ואת האובדן. ללכת בהיריון ולחזור ללא", סיפרה בר ופנתה לבן זוגה אליאב טעטי
סתיו מספרת ליובל מעתוק איך היא הסתבכה עם החוק וחושפת לראשונה פרטים לגבי הסיבות לכך שזה קרה - לטענתה, על לא עוול בכפה. מה גרם למשטרה לדפוק לסתיו על הדלת ולחקור אותה במשך לילה שלם?
אני מבין את הטענות של שי, אברהם עדן ושניר. הם ידעו ששי יודעת לעשות את התקציב, יודעת לעשות אותו מהר, ויודעת לעשות אותו טוב. למה לסכן תקציב שבועיים לסוף רק בשביל שסתיו תוכל לשבת על הטאבלט? מצד שני...
אני מבין את הטענות של שי, אברהם עדן ושניר. הם ידעו ששי יודעת לעשות את התקציב, יודעת לעשות אותו מהר, ויודעת לעשות אותו טוב. למה לסכן תקציב שבועיים לסוף רק בשביל שסתיו תוכל לשבת על הטאבלט? מצד שני...
מעניין מאד ....
====================================================================================================
ישבנו על הטאבלט, ופתאום הבנו שסתיו בעצם מאוהבת באברהם.
הפרק הזה היה קשה במיוחד לצפייה, כי במקום מרגיזה אחת היו לנו שניים - אברהם החליט להטריל את המטרילה, והלך על זה עד שסתיו בכתה.
במהלך ישיבת הטאבלט הכי רועשת של העונה, נפל לנו אסימון - יכול להיות שסתיו בעצם מאוהבת קצת באברהם?
הנה ההוכחות
27/08/2023