התגובות ששומעים ברקע מצחיקות חח
N nini18 New member 15/8/09 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M mayarel New member 15/8/09 #24 להבא נא להזהיר בכותרת. GOD. וכאילו שצריך לרדת לבדיחות על שומן כדי לרדת על פרז. השומן זה הדבר הכי פחות רלוונטי. אין לו שומן בפה או באצבעות המקלדת.
להבא נא להזהיר בכותרת. GOD. וכאילו שצריך לרדת לבדיחות על שומן כדי לרדת על פרז. השומן זה הדבר הכי פחות רלוונטי. אין לו שומן בפה או באצבעות המקלדת.
ר ר ו ח ל י New member 15/8/09 #30 חחחחח הוא נראה פה כמו יודל'ה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי ואני מקווה שהתמונה הזו של אדם עם הדבר המוזר הזה ששמו עליו זה סתם בדיחה או משהו :S
חחחחח הוא נראה פה כמו יודל'ה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי ואני מקווה שהתמונה הזו של אדם עם הדבר המוזר הזה ששמו עליו זה סתם בדיחה או משהו :S
N nini18 New member 15/8/09 #31 חחחח זה בטוח לא. אבל, אכשהו בסוף זה בטוח יצא יפה , הרי זה אדם פאקינג למברט חחח
M mayarel New member 15/8/09 #25 זוכרת את הסרטון של הפעם הראשונה שהוא ראה את השער???מתוק. איך הוא התרגש. לא ידע מה לעשות עם עצמו. http://www.youtube.com/watch?v=pxXwBmBR2fo
זוכרת את הסרטון של הפעם הראשונה שהוא ראה את השער???מתוק. איך הוא התרגש. לא ידע מה לעשות עם עצמו. http://www.youtube.com/watch?v=pxXwBmBR2fo
N nini18 New member 15/8/09 #29 כבר אמרתי שאני מתה עליו????../images/Emo12.gif טוב אז עכשיו אני צועקתתתת מתההה עליווווו
H heart1soul New member 15/8/09 #33 הייתי בטוחה שראיתי את כל הופעות הCRAZY אין לי מושג איך פספסתי... וגם למי שראה את זה תמיד כיף לראות שוב!
הייתי בטוחה שראיתי את כל הופעות הCRAZY אין לי מושג איך פספסתי... וגם למי שראה את זה תמיד כיף לראות שוב!
M mayarel New member 15/8/09 #34 אויש הוא מתוק עם הקולות שלו ../images/Emo6.gif ואוו כמה יפה. איך אני אוהבת את השיער שלו ככה.
I InbarKiii New member 15/8/09 #35 כן מהמם! שיחזור לזה ככה ../images/Emo99.gif והקול הזה שלו..אין לי מילים בכלל
I InbarKiii New member 15/8/09 #36 ../images/Emo41.gifאנחנו מפורסמים ../images/Emo6.gif איזה כיף לראות את זה P:
N nini18 New member 15/8/09 #38 יאיי...../images/Emo106.gif אבל גם איך לא?? כולה יומיים הפורום פועל ותראי כבר כמה שרשורים חחח טפו טפו I AM HAPPY
יאיי...../images/Emo106.gif אבל גם איך לא?? כולה יומיים הפורום פועל ותראי כבר כמה שרשורים חחח טפו טפו I AM HAPPY
I InbarKiii New member 15/8/09 #39 גם אני ../images/Emo3.gif וייייא עוד פרסומת עם שיר של אדם חח [אני בידיוק רואה ערוץ 2] פרסומת עם A change is gonna come!
גם אני ../images/Emo3.gif וייייא עוד פרסומת עם שיר של אדם חח [אני בידיוק רואה ערוץ 2] פרסומת עם A change is gonna come!
N nini18 New member 15/8/09 #40 ../images/Emo2.gif איזו פרסומת? אני רוצה גם לראות.. חולה על השיר הזה. ד"א יש גם את ONE בפרסומת של 1 נגד 100
../images/Emo2.gif איזו פרסומת? אני רוצה גם לראות.. חולה על השיר הזה. ד"א יש גם את ONE בפרסומת של 1 נגד 100