אמרו בהודה השניה שזה ספוילר
S ShiraChan New member 17/4/05 #23 יש לי הרבה קליפים שהורדתי (פושעת!) מקאזה ואני רוצה לשתף אותם איתכם (כמובן יש ספויילרים בקליפים...) אז... איך אפשר להשים את זה באתר כלשהו ולהביא לכם את קישור?
יש לי הרבה קליפים שהורדתי (פושעת!) מקאזה ואני רוצה לשתף אותם איתכם (כמובן יש ספויילרים בקליפים...) אז... איך אפשר להשים את זה באתר כלשהו ולהביא לכם את קישור?
מ מלפפון ים 1 New member 18/4/05 #28 הלוואי שידעתי איך../images/Emo122.gif אבל תנסי בכל זאת... בבקשה? ; ;
K keshush New member 18/4/05 #27 קליפ מהמם וגם השיר לא רע יש בקליפ קטע בהתחלה שאינויאשה הפך לשד מלא מאיפה זה?
א אין כמו אנימה New member 18/4/05 #29 שוקיייייייי [?] איך שמת את הקובץ הזה? הממפפפ אני גם מנסה ולא מצליחה...בלאט! ד"א, הסרטון מדהים =)
L LoLiPoP 1 New member 18/4/05 #32 איזה קליפ מדהים!!! פשוט מדהים!!!!! קליפ ממש יפההההההה!!!!!!!!! הנשיקה זה מהסרט נכון? ואת צודקת...אינויאשה באמת מפחיד עם עיניים אדומות...
איזה קליפ מדהים!!! פשוט מדהים!!!!! קליפ ממש יפההההההה!!!!!!!!! הנשיקה זה מהסרט נכון? ואת צודקת...אינויאשה באמת מפחיד עם עיניים אדומות...
ל לירון 20051 New member 19/4/05 #36 קליפ יפה מאוד אבל נכון שהעיינים של אינויאשה אדומות אז זה בגלל שהוא הפף לשד שלם?? והוא יהפוך לשד שלם בסידרה או בסרטים?
קליפ יפה מאוד אבל נכון שהעיינים של אינויאשה אדומות אז זה בגלל שהוא הפף לשד שלם?? והוא יהפוך לשד שלם בסידרה או בסרטים?
Y y a m i girl New member 19/4/05 #35 המ...../images/Emo82.gif שיר לא משהו, איכות גרועה... ו.. לאיודעת... ראיתי קליפעים הרבה יותר טובים... בעע.. ראיתי גם יותר טובים, אבל קליפ ממש לא משהו
המ...../images/Emo82.gif שיר לא משהו, איכות גרועה... ו.. לאיודעת... ראיתי קליפעים הרבה יותר טובים... בעע.. ראיתי גם יותר טובים, אבל קליפ ממש לא משהו