שרשור רעיונות לפעילויות חנוכה
|סביבו

אני צובעת עם איירבראש צבעי אקריליק בלבד ו....

והספוג אינו נקרע , או מתייבש ומתבלה... הקריליק הוא צבע מים וכשהוא מתייבש הוא מתקשה ונהפך להידרופובי.
לכן המים אינם יכולים לחדור דרכו והספוג מקבל צבע חלק ואחיד. הפטנט לניקיון וללא כתמים הוא לצבוע את הספוגים לפניי ולאחר ייבוש מלא לחתוך עם סכין יפנית בקו ישר
אפשר במספריים אם התברכתם באצבעות רגישות ומדוייקות.....לכו על זה....

בהצלחה!

היום הופעתי בגן דתי [חגגתי להם את מסיבת החנוכה בכ"ס לשתי קבוצות גיל] מאוד נהנתי ...להלן תמונה שקיבלתי במייל לפניי כמה רגעים ...ערכתי ומעלה....
[הכנתי את המסך לילדים שיצטלמו יחד עם הוריהם ויכניסו את הפרצוף לתוך החור שבבד......] משתפת.

בוקר טוב חגית . איירבראש אני עדיין לומדת אצל

האומן הרב תחומי מוטי שמש. הוא כשרוני בטירוף ויחד עם זאת נעים ובעל סבר פנים יפות.....עם מורים שחצנים אף פעם לא הסתדרתי ....שונאת שחצנים ומנופחים וגם אם יש להם אג'נגה .....חחחהה
שלא נדבר על מורים שמעליבים או מלבינים את פניך ברבים וזכורה לי מורה שכזואת.....שתנסה היום לבוא אליי
אין מצב היום שאתן למישהו לפגוע בי מילולית מבלי שיחטוף תגובה בפרצופו גם אם הוא ברמה גבוהה וזה יסגור בפניי דלתות .....תמיד אמצע דרך צדדית נעימה יותר שתוביל אותי לדלת הרבה יותר מזמינה......

חגיתתתתתתתתתתתתתתתתתת תראי מה למה גרמת אם שאלה כל כך פשוטה??????????

טוב מקסימה זהו הקישור אל הקורסים שלו ......דרכו רכשתי במחיר טוב את הקומפרסור ומכשיר האיירבראש כמובן גם צבעים אפשר לרכוש דרכו והכל במחיר הכי טוב שיש.
אפשר לבקש ממנו חברות בפייסבוק

moncha

New member
דבי תודה

שמחה שנהנית מהבלוג, זה אומר שאקבל ויתור על ההיכרות הרישמית ??
מידי פעם יש לי רצון או צורך בבובה או אמצעי המחשה, לאו דוקא מפותחת מאוד ברמה שיש פה בפורום אבל אין ספק שזה מאוד מפתה להכין בובות מורכבות
אני שמחה שהגעתי לפורום הוא בהחלט מחבק ומרתק

תודה על קישורי הבונוס ותתחדשי על המסך החדש

אוי כמה התענגתי אתמול בלילה על התמונות מאתרי תיאטרון הבובות הרוסי שצורפו לקישורים הבונוס שנשלחו לחברי הפורום

תודה דבי על המאמץ, על האיסוף ובעיקר על השליחה שגורמת לנו להנאה מושלמת

ברכות על המסך האחורי החדש עם הפתח לראש!

הי דודי המסך לא חדש הוא נוצר בשעתיים וחצי

בשנה שעברה לחברת פרסום ביבנה ......ללא תשלום אך התנאי שבסוף השימוש הוא יחזור אליי .....היום הייתי מכינה אותו עם איירבראש....
אני יכולה לתרום אותו במתנה .............מי רוצה?
לשלוח אליי מסר בלבד ולבוא לקחת בכייף.
דבוש

פ י ו ל ה

New member
תאטרון צלליות שלי

אני לצערי לא השכלתי עדיין לתעד את הדברים בזמן העבודה... אך זה התאטרון שלי והוא לא מסובך להכנה.
אז יש לך כבר המון המון עזרה ועצות מכולם כאן. אם עדיין תצטרכי, אוכל להסביר לך איך להכין כזה.
ולפעמים גם עצם התמונה עוזרת..

שתהיה בנתיים שבת שלום וחג שמח!

למעלה