אתה תמים אתה ../images/Emo13.gif
אני צוחק. כל רעיון (טוב או רע) מתחיל בחזון שצריך למכור. אני הייתי הראשון שהתקשר לעופרי בשביל לשחק פוטבול ואני משחק כבר 6 שנים. לפני שנה התחלתי משא ומתן עם תפוז לפתוח את הפורום הזה בתקווה שהוא ייתן מענה ל-2 צרכים - לעזור למי שרוצה לדעת על מה מדובר בכלל ולמשוך אנשים נוספים לספורט הזה. במהלך השנים נפגשתי גם עם נציגי ערוץ הספורט שהסבירו לי שבלי מדים ובלי "ליגה" אין להם מה לסקר אותנו, גם אם מדובר במשחק של ת"א נגד חיפה. עדין זה כמו שחברה שמשחקים כדורעף בחוף שרתון ישחקו נגד אלה שמשחקים בחוף גורדון... זה לא מעניין את ערוץ הספורט. באותו קו אף אחד לא ממש מתעניין בנושא, מלבד מי שרוצה לשחק. כל הקמת הפורום הזה באה כדי להביא אנשים עוד לשחק, והאמת ? הייתי בטוח שיגיעו הרבה יותר. הנקודה היחידה שאני מסכים איתך היא עם השאלה "איך התחיל הפלאג פוטבול בארץ". זאת אומרת - יש איך להקים דברים, עובדה, כבר עשו את זה. אני עיף מידי ועסוק מידי כדי לקחת את זה על עצמי, אבל אני אשמח אפ יימצא מי שיקח על עצמו את המשימה לנסות ולמסד את הפוטבול בישראל. כשרוברט קראפט (הבעלים של ניו-אינגלנד פטריוטס) היה בארץ הצלחתי לשאול אותו על מימון הענף בישראל. תגובתו הייתה - יש גוף שמרכז את נושא הפוטבול, תתאמו איתם. לידיעתך כל קבוצה בליגת הפלאג משלמת מאות דולרים על הזכות לשחק. ולגבי כמה עניין זה יותר - לפני שנתיים או שנה קבוצה מישראל לקחה את המקום השני באליפות אירופה לפלאג פוטבול... נו ? עשו עליהם כתבה ב-7 ימים ? הזכירו את זה בטלויזיה ? הכניסו איזה תיבה קטנה באתר של ערוץ הספורט ??? כלום. לא היתה לכך שום התייחסות. וזה בליגה מסודרת עם מימון ועם תוצאות. מה שאני מנסה להגיד זה שכן, אנחנו צריכים עוד שחקנים, אבל לחלומות על "ליצור ענין" בזכות איזה משחק בין חברים זה דמיוני ותמים. "לפרסם" אתה צריך יותר מפלייר. אתה צריך לעצב אותו, להחליט מה לכתוב בו (אם אתה רוצה לעשות את זה מקצועי ונכון), אתה צריך להחליט איפה יהיה הכי נכון לחלק, אתה צריך למצוא זמן לחלק או כסף לשלם למי שיחלק... ואם נאסוף כסף מהקבועים שמשחקים - כמה ? ומי יהיה אחראי על הכסף ? ומי יחליט מה עושים איתו בדיוק ? אתה לא יכול לחשוב שבזה זה מסתיים. זה הרבה יותר מורכב מלנסח חזון, למרות שזה מאוד רומנטי וכייף לדמיון. אני מקווה שאני לא מדכא אותך עם התשובות שלי. ואולי אני עייפתי ואני רק "רואה שחורות" ויש מה לעשות. אני אשמח לגלות שטעיתי, אבל אני מניח שזה פחות מסביר. Sorry. (ולמה אתה כותב באנגלית ?)