שרשור שאלות, בקשות ותחינות שונות

abarth

New member
מישהו יכול לתת לי בבקשה את המילים

שפותחות את DSOTM, אלה שלא מופיעות בליריקס, ממש קשה לי להבין מה הוא אומר שם (מי שזה לא יהיה) ואני מתכוון לזה... "i've been mad for fucking years, absolutly years" ואת ההמשך אני לא ממש מצליח לפצח... תודה מראש

נימרודל

New member
יש לי בקשה למי שיכול לעזור לי...

יש איזזהו אתר עם ביוגרפיה קצרה על פינק פלויד באנגלית מישהו מכיר?

bat elp

New member
אחלה, ענק שמצאתי אתכם וגם שאלה

הי אחלה פורום יש שאלה שמטרידה אותי המון זמן, איך אפשר להשיג את ריליס בדיסק היתה ליקסטה אבל היא נהרסה. אני לא בטוחה איך מאייתים את השם באנגלית אבל זה האלבום עם השיר אמלי שגם דיויד בואי שר תודה

שאלה

מה הקטע של Dark side of the moon ו הקוסם מארץ עוץ? ראיתי קישור לתשובה בכניסה לפורום אבל זה פתח לי נושא אחר לגמרי
.

o d Ed

New member
אממ..

הנה קישור לאתר שבו תמצא את זה (לא בטוח שהכל שם נכון). בכל אופן, לא מזמן צא די וי די חדש על האלבום הזה, לקחתי אותו לפני יומיים מספריית הוידאו והוא ממש מעולה. יש שם הסברים בין השאר גם על כל קטעי הראיונות האלה שהכניסו באלבום ועוד הרבה דברים מעניינים מצחיקים ומרגשים שקשורים לאלבום הזה. כדאי. עודד

יש תשובה מפורטת ב"שאלות נפוצות"

תחת הקטגוריה "פילמוגרפיה". ר' למעלה. אני אבדוק מה קורה עם הקישור בעמוד הראשי...

אכן Relics

ניתן למצוא את זה בחנויות הגדולות, וברשתות (לפחות). היום ראיתי את האלבום בחנות אחת. כמו כן, זה נמכר במחיר מוזל (לפחות בחנות בה ראיתי את האלבום היום).

Miss CB

New member
huh?

רליקס, סבבה, זה ההוא הכחול עם העוגב והסינגלים, איפה דייויד בואי קשור?? (אין לי עוד את רליקס, פשוט תהיתי). ואגב, דווקא בהחלט+ ניתן להשיג אותו בכל רשת בארץ, אני חושבת, ויש לשער שגם בחנויות יותר קטנות.

Bowie ברליקס?? ../images/Emo2.gif

יש לי אותו והוא ניתן לרכישה בכל חור אבל איפה דיוויד בואי קשור פה? באילו שירים בדיוק?

סליחה על אי ההבנה.

בואי הקליט גרסה ל-See Emily Play. הגרסה מצויה למיטב זכרוני באלבומו Pin-Ups, שכל כולו גרסאות כיסוי לשירים של אחרים. הגרסה של בואי אינה נמצאת ב-Relics. לעומת זאת, הגרסה של הפלויד, כן נמצאת שם.

bat elp

New member
תודה על כל התשובות לא הצלחתי למצא

עד עאכשיו את האלבום אבל אמשיך לנ סות

למעלה