שרשור שאלות, בקשות ותחינות שונות

Miss CB

New member
חחח

נשמע כמו עולה חדש כזה... "כמה בא בלובה? רק אחד בא בלובה, כי רק רצה פומפיי, רק רצה!! ומנהל אומר לובה לכי הביתה! אין עבודה, אין פלויד, קשה קשה..." קיצר, אני חושבת שקוראים לזה פשוט "פינק פלויד בפומפיי" והגירסא המחודשת שיצאה לא מזמן: "פינק פלויד בפומפיי - גירסאת הבמאי".

../images/Emo6.gif

תיקון קטן - זו לא גרסה מחודשת. זו פשוט גרסה אחרת, שלוקחים חלקים נבחרים מההופעה וחלקים נבחרים מהראיונות שהפלויידים נתנו.

../images/Emo127.gif

נדמה לי שאפשר להשיג את זה בכל חנות עכשיו. ביום ששי ראיתי את זה אפילו בסופרפארם....

Echoes1

New member
גדול!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

בכלל,לדעתי live at pompeii אחת ההופעות הכי טובות של הוורודים,ביצוע השירים היה מעולה,הדינמיקה הקבוצתית במיטבה,המיקום אותנטי ובקיצור-מעולה.פולס,עם כל הכבוד <ויש כבוד...>לאפקטים,ולהשקעה הוויזואלית,היה קצת מאכזב..החבר'ס לא היו במיטבם,נראו עייפים משהו,ובחירת השירים הייתה נדושה.

למה אתה מתכוון?

בעבודה שלי בספרות? אם כך, התשובה היא לא. העבודה נכתבה על בארט ומאחר שאין כל קשר בין Animals לבארט, לא התייחסנו לאלבום הזה כלל.

כן אבל,

אני זוכר שעשית את הניתוחים הללו מזמן, ללא קשר לעבודה (אני זוכר שנהניתי לקרוא אותם והתכתבנו בנושא כבר מאוגוסט אשתקד אם לא לפני). לא התעסקת בזה? דרך אגב- ה"פינוקי" זה מחוסר מקום... אל תקח אישית.

../images/Emo6.gif

דווקא לא. לא זכור לי שאי פעם ניתחתי את Dogs, או כל שיר אחר חוץ מאלה שהופיעו בעבודה.

edlessme

New member
HELPPPPPPP!!!!!!| ../images/Emo92.gif

אמממ... אני יודע שזה גם off... אבל לא משנה... מישהוא יכול בבקשה לתת לי רשימה של השירים בin the court of של קינג קרימסון לפי הסדר? (אין לי כוח לחפש...

למעלה