שרשור שאלות ותשובות

אין לי כתובת אבל...

העונה השניה כבר התחילה בארה"ב. נראה לי שכרגע שודרו 9 פרקים (או שמונה) ממנה. כרגע יש שתי עונות. כרגע לא ידוע מתי תשודר העונה השניה בארץ. ולי קוראים אלמוג. כרגע. ואני בן. כרגע.

שאלה לכל הפורום:

יש לא מעט פורומים חדשים שנפתחו על סדרות חדשות ובכל אחד מהם עושים פרק שבועי שבו יש פרטים על הפרק השם שלו שחקנים ועוד ירקות. בפורומים היותר ישנים על סדרות אין את זה. אז למה שלא נעשה את זה (את השני) גם פה? יש למשהו דיעות בנושא?

תראי...

נעמה, בכל הפורומים החדשים שפתחו על סדרות יש את זה (שרשור הפרק) ושם כל מיני דברים כמו שחקנים ושירים ושם הפרק בעברית ואנגלית ועוד כל מיני דברים. בכל הפורומים היותר ישנים על סדרות אין את זה (שרשור הפרק). אז למשהו אכפת אם נעשה כמו הפורומים הישנים ולא נעשה שרשור הפרק בכל שבוע או בכל יום או משהו כזה?

TauraMan

New member
אבל למה אין את זה ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בפורומים הישנים יותר? כי הסדרות לא משודרות או משודרות בשידור חוזר בפעם המיליון בערך. כל עוד האוס משודרת מה הבעיה לדבר קצת אחרי כל פרק על הפרק עצמו? זה נראה לי טיפשי.

לא הבנת אותי...

אני מדבר על הודעה ראשונה שאומרת את שם הפרק בעברית ואנגלית ואז שחקנים ושירים. כאלה הודעות (אני מדבר על הודעות ולא על שרשורים) יש בפורומים החדשים ובישנים אין.

TauraMan

New member
כי בפורומים ישנים אין פרקים ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חדשים? באמת לא הבנתי אותך... ההודעה עם פרטי הפרק היא פשוט ההודעה שאליה יהיו משורשרות כל שאר ההודעות הנוגעות לפרק, לי זה נראה לגיטימי...

rain7

New member
שלום, בקשר לפרק שנגמר כרגע

לא ראיתי את ההתחלה שלו, מי בסוף היה הבחור שהיא בגדה איתו? הוא שיחק בתחילת הפרק ?

TauraMan

New member
חבר טוב של הבעל,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הם יצאו לג'וגינג בבוקר ביחד.

big fan

New member
איזה פרק יפה

היו כמה פרקים שלא ראיתי וזה היה אחד מהם איזה פרק יפהההההההה

big fan

New member
שאלה קטנה

יש עכשיו שתיי מנהלות לפורום אחת זאתי שהקימה אותו(נעמה נדמה לי) והשנייה היא?

pink panther 8

New member
שאלה!

יש איזה ילד/ה שהכניסו אותי למסנג'ר שלהם עכשיו אין לי מושג מי זה אבל השם שלו/ה נדמה לי היה sk8ter boy?!?!?! משהו כזה אין לי מושג.... לאותו/ה אחד/ת שלח/י הודעה במנסג'ר או פה.....

Tal2012

New member
../images/Emo27.gif מנסה לעזור

א. אממ יש להם יועץ רפואי, כביכול הוא מי שעוזר להם לכתוב את התסריטים. ב. אין לי מושג, יש אפשרות. ג. לא, זה באולפן בלוס אנג'לס
ד. אממ לא.. אין להם שמץ של מושג על מה הם מדברים אבל זה עושה את כל הכיף

למעלה