שרשור שאלות ותשובות

b e k a

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם!

שלום לכך חברי הפורום! אני ממש צריכה עזרה, אני צריכה סיכום קצר על להקת הפינק פלויד... בעיברית...חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי כלום... אני מאוד מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי... תודה מראש

PkP

New member
שאלה בקשר לפולס

שלום חברה,אני רוצה לדעת עם פולס יצא רישמי על דיוידי?איפה אפשר לקנות בארץ דיוידי אוריגינל?מה המחיר?

trancelover

New member
Question

קיימת הופעה כלשהי של כל פינקפלוייד להרבה שירים מכמה שיותר אלבומים ? משהו כמו "ECHOES(האוסף) בהופעה", או הופעה של ד'ה וול של כל הפינקפלוייד ביחד בדיוידי או משהו של איכות טובה ?? אגב למשהו יש את האלבום הכפול של ההופעה בלונדון מ67??דיסק אחד מוסיקה ודיסק אחד דיוידי נדמה לי של ההופעה..

טרם יצא רשמית

היה אמור לצאת בזמן האחרון, אך תאריך היציאה נדחה לפחות עד האביב הבא (2004). אם מנסים למכור לך עותק בארץ, מדובר קרוב לוודאי בזיוף - העתק מה-laser disc שיצא רשמית לפני מספר שנים. הזיוף נעשה ע"י גורמים פליליים במזרח אירופה. אזהרה לגבי זה הופצה ב-Echoes, קבוצת הדיון העיקרית על הפלויד באינטרנט, ממש לאחרונה.

אז ככה.

הופעה ענקית, של שעתיים, תמצא בדיסק או בDVD של PULSE, שחלקים ממנה הוקלטו ב Delicate Sound of Thunder. בקשר להופעה של החומה, יש את Is there anybody out there?, שהיא הופעה של החומה משנת 81-82, שיצאה כדיסק לא מזמן, בשנת 2000. רק עכשיו שמתי לב לזה שביקשת של כל פינק פלויד. טוב, אז PULSE הולך. נשאר ITAOT, ונשאר גם הDVD של פומפיי ושל Dark Side, אבל אין לי מושג מה יש בDVD של הצד האפל.

בהתחשב בעובדה

שהאלבום נמכר עד היום בכ-28 מיליון עותקים - לא ממש נדיר.
וברוך בואך לפורום...

trancelover

New member
יש לי את הדיוידי של דארק סייד

זה לא הופעה זה יותר ראיונות עם אנשים מסביב ועם פינק פלוייד כל אחד מהם אבל לא סתם, אחלה של דבר הם עוברים מקטע לקטע ומדברים עליו ועל כל הרקע וכלמיני אחלה דיוידי וגם מראים את ווטרס וגילמור מבצעים כמה קטעים בקשר ל ITAOT איפה אני יכול להשיג את זה, ואיך נקרא ?

trancelover

New member
התכוונתי להופעה בוידאו כמובן

אז לא נראה לי שIS THERE ANYBODY IN THERE? האלבום ממש עוזר אין הופעה כלשהי של פינק פלוייד של החומה של כל הפלויידים בהרכב מלא ?

חשבתי ש...

ITAOT זה עם ווטרס, ההופעות מהשנים 1980-1981, לא? תקנו אותי אם אני טועה. ועכשיו, אני חייבת לחזור לעבודה, כי מחכים לי. ביי.....

הי בקה! ../images/Emo140.gif

הפורום שלנו עוד לא הגיע לכתיבת סקירה על הפלויד, אבל ביוגרפיה של הפלויד בעברית מצויה באתר מומה, בקישור להלן.

למעלה