שרשור שאלות ותשובות

Miss CB

New member
../images/Emo26.gif

בדיסק סגול ומגניב של סינגלים שיצא בקופסא של shine on (כולה 800 ש"ח זה ממש כלום
), וגם בדיסק קצת יותר נגיש כלכלית בשם Relics, גם הוא מורכב כמדומני מסינגלים וגירסאות קצת שונות לשירים מתקופת בארט.

red b

New member
The Division Bell

למישהו ידוע אולי אם ניתן להשיג את האלבום הזה על גבי תקליט??

HelterSkelter1

New member
שאלה

לא זכור לי אם שאלתי את השאלה הזאת בפורום הזה פעם, אז הנה: איזה קהל מוקלט בסוף השיר Fearless?

GingerBread Man

New member
ליברפול

אני לא בטוח אבל נדמה לי שהם שיחקו נגד ווסטהאם? (ציףציף אמרה את זה פעם). בכל מקרה הם אומרים You'll never walk alone.

gilliron

New member
ושאלה נוספת בעיניין

למה? האם יש סיבה מיוחדת לכך? האם מישהו מהלהקה אוהד את ליברפול?

לא בגלל זה, ככל הנראה...

אלא בגלל הקשר הרעיוני בין הקהל המריע (כלשהו) לבין מילות השיר, המדבר על התמודדות עם קהל עויין, והקריאה של ווטרס למושא השיר (נחשו מי) להתעלות מעל הקהל הזה, ולזכות בהערכה וההערצה המגיעות לו.
לפחות זו הפרשנות שלי, ע"ב הניתוח של קליף ג'ונס.

אכן ואכן

השיר you'll never walk alone הוא שיר אוהדים של הקהל של ליברפול מאז סוף שנות החמישים, לא ממש ברור מתי למה או איך הם אימצו את השיר, אבל האוהדים השרופים של הקבוצה, שבאיצטדיון "אנפילד" (האיצטדיון הביתי של ליברפול) היו יושבים ביציע הקרוי קופ (kop) שרים את השיר מידיי משחק כבר למעלה מ 40 שנה. לבירפול ואוורטון הן שתי הקבוצות הגדולות של העיר ליברפול, והדרבי בינהם הוא אחד המשחקים החשובים של השנה באנגליה, ההקלטה הספציפית נלקחה מהדרבי ששוחק במסגרת הליגה האנגלית (לפני הקמת הפרמייר ליג) בעונת 70/71, והשרים הם כמובן אוהדי הקופ, שבאיצדיון אנפילד, אם אני זוכר נכון ליברפול ניצחו במשחק אבל אפשר לברר אם זה חשוב למישהו. השיר עצמו נכתב על ידי צמד הכותבים רוג'רס והמרסטיין ופורסם על ידי Gerry & the Pacemak להקה ליברפולית משנות השישים.

לא אני מעריץ שרוף של

רוג'רס והמרשטיין.... בוא נגיד שיצא לי לשיר את כל השירים האלה כבר ועם כמה עשרות אלפי אנשים צבועים באדום לידיי

HelterSkelter1

New member
אהה..

לא זיהיתי שהם שרים "You'll Never Walk Alone" כי אחרת הייתי יודע שאלו ליברפול... (הסיסמא הזאת מופיעה על סמל הקבוצה).

למעלה