שרשור שאלות חדש

Zack DA

New member
שאלה קצת לא קשורה.

אבל לא מצאתי מקום אחר אז אני אשמח לשמוע קצת תגובות. אני גבר, שרוצה לעשות הסרת שיער בחזה.. לא שיש לי שם הרבה שיער אבל זה מפריע לי.. הסרת שיער בליזר: עד כמה היא באמת כואבת יותר מ- IPL ? עשיתי טסט בלייזר וזה די כאב.. ועוד שאלה: אם יש למישהי כאן ידע בנוגע לטווחי מחירים של מקומות שונים, כי משום מה לא מפרסמים באינטרנט שום דבר..

איטצי

New member
שיער "מת" ../images/Emo10.gif

שלום.. יש לי בעיה בשיער- הוא פשוט מת!! אני צובעת אותו כבר מגיל 14 (אני בת 17) כל מס' חודשים בשלל צבעים שונים ושונים.. הוא עבר כמה הבהרות (על כל השיער), אפילו פעם אחת הבהרה משחור לבלונד :/ והרבה הבהרות "קטנות".. הוא כולו יבש, ומרגיש כמו קש!! בלי קרם או משהו הוא נראה זוועתי, ורק פן גורם לו להראות ממש יפה. אני לא מתכוונת להפסיק לצבוע, אני אומרת מראש :/ למרות שעם ההבהרות אני מודעת לכך שאני חייבת להגמל :p אתן יודעות אולי על מסיכה ממש ממש טובה לשיער שיכולה להציל לי אותו? ומכיוון שאני קונה רק מוצרים שלא נוסו על בעלי חיים, שתהיה של אחת החברות מהרשימה הזו: http://www.isav.org.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=16 בבקשה בבקשה תעזרו! זה פשוט נורא
תודה...

החלקה יפנית

שלום לכם, אני מאוד מעוניינת לעשות החלקה יפנית. אני צובעת את שיערי עם חינה. כששאלתי כמה ספרים שעושים החלקה נאמר לי שאי אפשר לעשות החלקה על חינה. חוצמזה, אחת הספריות אמרה שזה אפשרי(למרות שלא בדקו לעומק..), אבל המחיר היה בשמיים. יש כל מיני חומרים שמהם עושים החלקות ולכן יש הבדל משמעותי במחיר?? יש אפשרות כזו שבאמת לא ניתן לבצע החלקה על חינה (צמח טבעי!!)??

or1235

New member
אמוניה בצבע לשיער

מה ההבדל בין צבע עם אמוניה לצבע בלי אמוניה? מה רע באמוניה?

QTi

New member
מוס צבע

שמעתי שיש מוס לשער שנותן צבע לשער (יש אדום,בלונד וחום) . של איזה חברה המוס?איפה ניתן להשיג אותו? מה מחירו?

maya 25

New member
שמפו צובע של שוקי זיקרי

מישהי ניסתה,זה באמת צובע?

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo41.gifשאלה חשובה מאוד../images/Emo41.gif

לאחרונה נהיה לי השיער ממש שומני.. גם העור שלי נהיה קצת יותר שומני.. וקראתי שזה הגיוני שזה קורה ככה אחרי גיל ההתבגרות וזה (אני בת 17)..לא זוכרת מה הקשר אבל כנראה יש. איך פותרים את זה?? אני אקבע תור לאיזה רופא עור טוב.. אבל יש משהו לעשות עם זה חוץ מללכת לרופא?? זה מטריף אותי כי זה גם גורם לי לנשירה מטורפת.. בבקשה עזרה

אדום אדום

שלומות לכולם, מחפשת המלצות על צבעי שיער בעלי גוון אדום (רוצה לצבוע לחום אדום) שלא דוהים במהירות ושומרים על ברק. איזו חברה מומלצת ואיזו לא? תודה

EdnaH

New member
צבע לשיער

האם אתם יודעים היכן ניתן לקנות צבעי שיער של וולה למספרות (אני צריכה צבע מסויים של מספרות)ת באיזור המרכז? אשמח לכל תגובה עדנה

היי מתוקים

התוספות שיער שעשיתי במתחם בורוכוב נשארו לי ואני מרגישה שכל שערה עומדת במקום, הם אמרו שרצויי שאני אגיע אליהם לתחזק כל כמה חודשים , שורה תחתונה התוספות אמורות להשאר 6 חודשים, למשהי בפורום יש תוספות שיער?

Skeleton Kiss

New member
ככל הידוע לי

זה שאין בו אמוניה מייבש פחות את השיער, את יכולה לעשות חיפוש בגוגל לי זה מצא לא מזמן כתבה על כימיקלים מזיקים ששמים במוצרי טיפוח.

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

כמו שאמרת זה הגיוני בגיל ההתבגרות, וזה בכל זאת מצויין שאת הולכת לראות רופא.. ההמלצה שלי זה להשתמש בתכשירים לשיער שמן או לעור שמן. בקשר לשיער- כמעט לכל חברה של שמפואים יש שמפו וקונדישינר שמיועדים לשיער שמן, אז פשוט תבחרי. ובנוגע לעור שמן- השגרת טיפוח המומלצת היא- לרחוץ את הפנים בתרחיץ פנים-פעמיים ביום [בוקר וערב] - מומלץ לבני נוער מהסדרה של 'clean and clear' , אחר כך לשים מי פנים בעזרת קצת צמר גפן, ואחרי זה למרוח קרם לחות שמיועד לעור שמן. בהצלחה

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

המוס הוא של חברת 'אינדולה' וכתוב עליו שהוא 'מחזק גוונים' , כלומר שאם השיער שלך שחור נגיד אז אדום ובלונד לא ממש יעבדו על השיער.. בכל מקרה המוס עולה בסביבות 58 שקלים, אז שווה לנסות
בהצלחה

רוני P

New member
היה לי פס אחד ורוד , בהלחמה

ולמלאמלא חברות שלי יש תוספות בהלחמה ולאחת גם בקליפסים כאלה , למה ?

אני עושה עם זה הכל

ואני גרופית של פן תלתלים ויש במתחם של בורוכוב מומחים לפן לתוספות שיער, ממש ככה-אבל אני כל הזמן מפחדת שיותר מידי פנים יהרסו את התוספות ורציתי לדעת אם יש משהי בפורום שהיו לה תוספות שיער יותר מחצי שנה?

למעלה