שרשור שאלות חדש

רוני P

New member
לא נראה לי שיצא לי לעשות עם זה פן

בכל מקרה-הורוד דהה לי רצח , ואחרי חודשיים ירד .. אבל זה הגיוני שהולכים כל כמה חודשים לספר שיסדר את זה וישים מחדש .

הפסים והתספורת יצאו מ ד ה י מ י ם

אגב, אני כבר כמה שנים מסתפרת אצל שי אביטל בככר אוסישקין רמת השרון ומאד מאד מרוצה.

SummerSpirit

New member
בגדול, אמוניה פוגעת יותר בשיער

אם כבר צובעים, עדיף צבע שלא מכיל אמוניה.

תלוי בתקציב שלך

מסכה טובה שיכולות לעלות המון תלוי באיכותן... או החלקה ברזילאית שכל הקטע שלה בעצם מתחיל מלהחיות את השיער

איטצי

New member
את יכולה להגיד לי איזו מסכה..?

+עוד פרטיםן על ההחלקה הבריזלאית?! תודה!! :)

אממ..

אני משתמשת באחת ממש יקרה אבל שמעתי שיש טובות כמוהה במחיר טיפה יותר נסבל.. אני משתמשת בשל KERASTASE לשיער יבש יחד עם השפמפו שלהם.. ולגביי ההחלקה הברדילאית טיפה נמאס לי להביא לכולן קישורים ^^" תחפשי בגוגל 'החלקה ברזילאית' ו-3 התוצאות הראשונות (הן גם צבועות כזה באפור), תכנסי אליהן.. ב-2 מהן יש הסבר על החלקה ברזילאית.. 2 מתוכן זה מספרות בארץ שעושות את זה ו-1 מהן זה היבואן לארץ..

מיכי7

New member
אמ...

לפי מה שאני יודעת אי אפשר לעשות, אבל הייתי ממליצה לך לברר אצל ספר טוב [לדוגמא שוקי זיקרי] , את יכולה אפילו להתקשר ולראות, ואני ממליצה לך גם לקרוא קצת על זה באינטרנט, אולי תצליחי לברר את כל מה שאת רוצה לדעת
בהצלחה..

P i x i e s

New member
לפי מה שידוע לי,

(ועשיתי החלקה יפנית) את אמורה להיות מסוגלת לעשות הכל בשיער. לסלסל לצבוע מה שזה לא יהיה ובסוף זה יחזור לחלק. אכן המחיר בשמיים (2,500 ככה) אבל יש אנשים שמוכנים להוציא... זה כ"כ יקר בגלל שההחלקות האחרות מזיקות לשיער משמעותית, לעומת ההחלקה היפנית שהיא כמו מסכת הזנה לשיער של ויטמינים ודברים שיגרמו לשיער שלך להישאר חלק, בריא, נטול קשקשים ועם ברק. אני יודעת שנשמעתי כמו פרסומת אבל אני לקוחה מרוצה.

SummerSpirit

New member
שרשור שאלות חדש ../images/Emo113.gif ../images/Emo140.gif

כי יש מלא שאלות בפורום פתאום שלא נענות...

שאלות11

New member
../images/Emo26.gif גלייז

היי אשמח לראות תמונה של מישהי שמשתמשת, איך השיער נראה עם החומר... ורציתי לדעת איך הוא מסדר את השיער? ושל איזה חברה הוא? תודה!

Galushit19

New member
היי...קוראת סמויה כאן =)

אני מחפשת כל הזמן באינטרנט תמונות של בנות שיש להן צבע שיער בהיר...בערך אגוז דבש או משהו שנוטה לבהיר אבל לא בלונד לגמרי...כי בא לי לעשות שינוי אבל אני רוצה להחליט לפי תמונות...אני פשוט לא מוצאת כלום חח...מישהי/מישהו מכיר אתר עם תמונות שאפשר לקחת משם רעיונות? תודה =)

Galushit19

New member
תודה =) אני מחפשת יותר בהיר אבל גם זה

מאוד יפה... יש עוד תשובות? אולי? תודה =)

malibr9

New member
שאלה

מישהוא יודע האם חומר לשיער הורס אותו? כאשר השער חלק אך מעט נפוח

Tanya 18

New member
צביעה...

מזמן לא הייתי פה...! אז ככה, השיער שלי, כפי שכבר סיפרתי בעבר, הוא שיער יבש ופגום...[ככה הוא, לא בגלל פן.. הוא היה ככה מאז ומתמיד, מאז שאני זוכרת את עצמי...]... לכן החלקה קטנה מסדרת אותו ממש מהר... בנוסף, אני משתמשת במסכה של השמן המרוקאי והיא ממש מסכה מעולה. כבר כמה זמן נכנס לי ג'וק לראש, שאני רוצה לצבוע את השיער לבהיר יותר, אני חושבת שזה ממש יתאים לי. הדבר שמנע ממני לעשות את זה, זה 2 דברים: 1. אני שונאת כשרואים שורשים, עצם זה שיראו לי פתאום בשורשים בצבע כהה, מפחידה אותי. 2. השיער שלי גם ככה פגום, ואני מנסה לשמור עליו הכי טוב שאפשר... האם הצביעה תהרוס אותו לגמרה?... כי אני קראתי שצביעה הורסת עם הזמן את השיער... אבל אם אני אתכוון לצבוע, אני אצבע במספרה בלבד... מה אתן אומרות?... צירפתי תמונה של צבע השיער שלי, ואני רוצה טיפה לעשות אותו בהיר יותר, אבל אני ממש בדילמה, כי אני לא יודעת עד כמה הצביעה תהרוס לי אותו... כי אחר כך לא תיהיה דרך חזרה.. אני ממש רוצה רק טיפה לעשות אותו בהיר יותר, ממש טיפה. תודה ויום נעים.

למעלה