שרשור שאלות חדש

♫400 שקל למחליק זה קצת המון אני חושבת

את יכולה למצוא באינטרנט מחשירים טובים בפחות כסף.....400 שקל למכשיר?למה מה עושה המכשיר?כולה מחליק את השיער. דבר נפלא אבל ב-200 שקל אפילו תוכלי למצוא מחליק נפלא. תחפשי באתרי קניות באינטרנט..אני אישית לא מתה על מחליקים..אני אוהבת יותר פן אז אין לי מושג איזו חברה היא הטובה ביותר...אבל לגבי המחיר אני יודעת ש-400 שקל זה לא מעט...תלוי כמובן איזה מכשיר את קונה...ויש מכשירים של 400 שקל אבל את יכולה לקנות מכשיר טוב גם ב-200....תלוי איפה ואיזה את קונה....

Tanya 18

New member
הממ.. מחליק יותר טוב מפן...

ויסכימו איתי פה הבנות.. הפן תולש את השיער, אבל המחליק הוא יותר עדין, המחליק שלי עלה יותר מ-400 ש"ח, ותאמיני לי, זה לא עוד סתם מחליק והוא לא סתם רק "מחליק את השיער.." זה הרבה יותר, וזה יוצא פשוט מושלם, ויש גם אופציה לעשות תלתלים, וזה פשוט מדהים. זה פחות שורף, ומקבלים תוצאה פשוט מדהימה, שווה כל גרוש. אני קניתי מחליק ב-200 ש"ח, וזה היה זבל של מוצר.

♫באותה מידה אפשר לקנות ב-200 מעולה

תלוי מה את קונה ומאיפה את קונה
אני קניתי מחליק שנחשב טוב מהדיוטיפרי עלה לי זול יחסית אבל לא לכל שיער מתאים לעשות מחליק.....יש כאלו שזה יחזיק להם מעולה ויש כאלו שהפן הכי טוב ונוח להם...בכל מקרה פן נוח לי יותר....תולש לא תולש.... בכל מקרה העיקר שאת מבסוטה מהמחליק..אני לא מתה על שלי...

../images/Emo45.gif

יש לי את המחליק ביייביליס ה7 ראשים (הסגול הזה) ולפי מה שאני יודעת הוא עלה 200(לא אני קניתי). הוא מחליק ועושה וופלים מ-צ-ו-י-ן!! אתמול בסביבות 1:00 עשיתי החלקה על הפוני והוא נשאר חלק עד עכשיו. ושתבינו יש לי שיער גלי.

Tanya 18

New member
אני ממליצה על Remington

קניתי אותו, והוא פשוט מושלם, אני מרוצה עד הגג... אני מציעה לך לא ללכת על הבייביליס [דעתי האישית], לא אוהבת את החברה, היה לי מחליק שלה על הפנים... שמעתי גם שבראון טוב... אני הייתי הולכת או על רמינגטון, או על בראון.

אסביר לך

תופסים שלוש קבוצות שיער ומתחילים לקלוע צמה רגילה משלוש. בכל פעם מוסיפים עוד קצת שיער לקבוצה שמחזיקים קודם מצד שמאל ואחר כך ימין וכך הלאה.. קולעים את הצמה עד הסוף ואז סוגרים עם גומיה...

Tanya 18

New member
חפשי פה:

http://www.youtube.com/watch?v=G0X7VBogx9E בצד יש עוד סרטונים, אולי תמצאי.. או פשוט תכתבי וימצא לך המון צמות שונות ומגוונות :)

שושהXD

New member
../images/Emo13.gif

יש לי בחלק הקדמי של השיער קצוות שרופים. ואני לא יודעת מה לעשות איתן , הם מקורזלות כאלה. יש לכם איזה שהיא המלצה איך הופכים שיער שרוף לשיער בריא . לא מדובר כל השיער מדובר בכמה קבוצות קטנות תודה

אני ממליצה שתלכי לספר שיוריד לך קצוות

זה קורה שקצוות נשרפים...למי זה לא קורה.....פשוט הולכים ומורידים קצוות...זה מאוד טוב לשיער וגם השיער מתארך במהירות ולא תרגישי שעשית....פעם בחצי שנה לכי לספר לעשות קצוות ושלא יפגע לך בתספורת,זה אמור לא לעלות הרבה בכלל....כמו תספורת רגילה...משו כמו 30 שקל... בכל מקרה תשתמשי כל בוקר בקרם לחות טוב..זה נותן מראה נפלא ורטוב לשיער.

SummerSpirit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הכל ורק במקום קרם לחות

אני הייתי שמה סיליקון שנועל קצוות מפוצלים. אני משתמשת בו והוא מצויין.

sonic15

New member
מישהוא יכול לומר איזה שיער יש לי?

אני חשוב שבשביל לדעת איזו תספורת תתאים לי אז קודם אני צריך לדעת איזה שיער יש לי לא? אז ככה בעיקרון יש לי שיער פרוע שעומד בלי שום ג'ל או משהוא כזה אבל לא כמו קוצים פשוט עומד כזה הנה תמונה: לפי דעתי עם אדע קודם איזה שיער יש לי איזה סוג אז ככה אוכל לדעת איזו תספורת תאים לי לא ככה? בבקשה תענו לי מהר תודה וחג שמיח מעוצב ומטופח:)

SummerSpirit

New member
תקשיב

תכלס, אין הבדל גדול בין התספורת של מייקל לתספורט של רן דנקר. תחליט בעצמך מה אתה יותר אוהב, מה נראה לך שיותר יתאים ותסתפר. לא תאהב? תגדל את השיער כמה חודשים ותסתפר שוב בתספורת אחרת. לפי התמונה אני רואה שיש לך שיער מתולתל
.

sonic15

New member
מזאת אומרת מתולתל?

אבל השיער שלי עומד כזה מבינה? זה נקרא מתולתל?

SummerSpirit

New member
מתולתל נוטה למקורזל ../images/Emo13.gif

זה לא משנה אם הוא עומד או לא.

♫הדעה שלי..

שהשיער שלך פשוט צריך סידור...שים קרם,תסתרק לצד מוגדר....תאמין לי שיהיה לך יפה. אם כבר להסתפר כמו רן או מייקל אני מציעה לך מייקל...השיער של רן כזה נופל לו על הפנים..ולך יהיה יותר יפה כשרואים את הפנים ולא כשהשיער על הפנים...השיער כשהוא על הפנים זה נותן מראה מוזנח כזה טיפה...כאילו לא משקיעים בשיער בבוקר ובעצמך בכלל....אז פשוט אל תעשה תספורת רן..כי תספורת רן תשאיר אותך עם שיער טיפה ארוך...תעשה קוצים..לך ממש יהיה יפה קוצים בעיניי... בכל מקרה מה שנתתי בו זאת דעה אישית

למעלה