שרשור שאלות לאביב אלוש

שרשור שאלות לאביב אלוש

אביב אלוש, גיל ענתבי החתיך מפיק אפ, מגיע לאירוח Live ב - BlogTV של תפוז אנשים ביום רביעי הקרוב. האירוח יתקיים בשעה 22:30 מיד בתום הפרק. שרשרו שאלות כבר עכשיו

לאו13

New member
אאאאאא יששש../images/Emo141.gif

איזהה כיףף שהואאא באאא!!! טוב שאלות.. 1.מי השחקן שהכי התחברת אליו..והאם אתה עדיין בקשר איתו? 2.האם אתה דומה לגיל ענתבי?

שאלות....

1. כמה ילדים אתה רוצה? 2. מי מי אתה רוצה ילדים?!? 3. אם לא הייתה לך האפשרות להחליף דמות אם מי היית מחליף? 4. את מי הייתה מזמין לארוחה (מת /חי)? א. מה היית שואל אותו?

שאלות:

1) האם היו רגעי שבירה? שבהם הרגשת שאתה לא מסוגל יותר? 2) איך היו היחסים עם השחקנים, ואיך הם כיום? 3) מה אתה עושה כיום?

YAMIT0001

New member
לאביב המתוווק!!

קודם כל חוווולללה עלייךך!! והשאלות: 1. מתי יוצא הדיסק שלך??? 2. איך זה לשחק בטנלובלה עם שחקנים כ"כ מוכשרים?? 3.איך היה המעבר מכרמיאל לתל אביב ?? ואיך התאקלמת?? מתתתתתההה עלייייךךך ורוצה לשמוע אותך כבר בדיסק החדש.. ימית

אביבי :):):):):)

שאלות: 1. איך להיות סלב? 2. האם אתה אוהב את הקומונה שלך
? 3. מה אתה מאחל לכל בית ישראל לחנוכה? 4. מה המוצא שלך?

אביבוששששששש חתיך שלי../images/Emo23.gif

סוף סוף אתה מתארח יפיוף שלי. אני חולללללללללללללללללה עלייךךךךךךךךךך 1.כמה אתה אוהב אותי? חחחחחחחח 2.איך היה לשחק בפיק אפ? 3.מתי נראה אותך בעוד דברים? 4. איך זה להיות כזה יפה?

איפה ליר../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif שאלות....

1. אילו שחקנים נותנים לך השראה? 2. איזו סצינה הכי נהנית לצלם? 3. במה אתה דומה לגיל ובמה אתה שונה? 4. יש תפקיד מסויים שאתה חולה לעשות? 5. איך הקשר שלך עם שאר השחקנים בסדרה?

chen010189

New member
שאלות

1) האם למרות שלא עברת את האודישנים לכוכב נולד תרצה לשיר בעתיד? או שכרגע אתה רוצה רק לשחק? 2) מה תעשה בלי פיק אפ? אוף, יש לי מחסור בשאלות

ישששששששששששששששששששש

אביב נסיך שלי
1.עם מי אתה בקשר מהסדרה? 2.מתי אתה מוציא את הדיסק שלך? 3.איך ההרגשה אחרי הפרסום? מתה מתה מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!! אתה שחקן מס'-1

EvaNofit

New member
מה באמת../images/Emo35.gif הוא יהיה עכשו זמר../images/Emo35.gif

איפה אמרו על זה...

דנדנשית

New member
:) הוא שוב מתארח והפעם לבד!כיףףף

אני כל כך כל כך כל כך שמחה שאתה מתארחחחח זה עשה לי את היום כוכב שלי...טוב אז כמה שאלות לי אליךך...:):):) נשמהההה שלייייייייייי אתהההה!! חיים שליייייייייייי...!! שאלות: 1. מה היה הרגע שבו הבנת שאתה מפורסם? 2. מה אתה עושה כרגע כשסיימתם לצלם את הסדרה? 3.האם אתה נהנה מהמקצוע שאתה עוסק בו? 4.איך אתה מסכם את החוויה של פיק אפ? 5.איזה שחקנים הם חברים טובים שלך?

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifשאלות לאביב../images/Emo26.gif

1) מה התאריך לידה שלך? 2) מי היא לדעתך הדמות הכי מצחיקה בפיק אפ? 3) מה התוכניות שלך לעתיד? 4) לא שאלה אבל סתם שתדע- אתה אחלה שחקן וכשאתה משחק אני פשוט מהופנטת

שמשיתה

New member
אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo14.gif

את זה שאני אוהבת אותך בטירוף אתה כבר יודע. 1)אתה יוצא עם משהי עכשיו? 2)מתי הדיסק שלך יצא? 3)אתה הכי מדהים במדינה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danu2

New member
היי אביב מה שלומך?

שאלותי הן: 1. קודם כל מה העדה שלך? 2. איזה מזל אתה? אתה אוהב את המזל? 3. לא מראיינים אותך הרבה בתקשורת, בטלויזיה וברדיו, היו לך כבר הבזקים בתקשורת? איפה? ואם אפשר לראות /לשמוע זאת? 3. מי הסוכן שלך כי הרי פורסם שעברת מפרי כפרי... 4. מי מהשחקנים הכי נהנת לעבוד? 5. אתה מאמין באהבה אפלטונית? (טוב זה הזמן להסביר מה זה אפלטוני) 6. משאלה אחת שתתגשם, מהי המשאלה?! 7. 3 דברים לקחת לאי בודד 8. אתה עובד בימים אלה על פרוייקטים חדשים? 9. עכשיו חנוכה, אתה אוהב סופגניות? אגב, שומר על כושר? (טוב נו לא צריך לענות על זה רואים את הגיזרה שלך) 10. שחור או לבן? שלך, דנו

למעלה