שרשור שאלות לאביב אלוש

wowit linoy

New member
כל מי שחתיך עושים אותו הומו

כמו הראלי

wowit linoy

New member
כפרה אביב כנס

תדע לך שאתה פשוט פצצה של שחקן והיופי פשוט מאיר ממך. ושאני חולה עלייך ו..טוב את זה נשאל אח"כ.. דבר ראשון יהיה עונה שנייה של פיק-אפ,אם כן התחלתם סצ'נות? [הגזמתי לא? עדיין לא הסתיים] דבר שני. איזה סצ'נה הכי אהבת,וספר לנו קטע מהפיספוס שהיה שם?! דבר שלישי. ואגב גם שמעתי שמועות.. את יודע אנשים מפיצים דברים...שאתה ואוולין הגואל המדהימה עושים אכמ.. אכמ.. סתאםםם!! אתם עושים סרט סטודנטים? ואיזה תפקיד אתה מגלם? ספר על הדמות! ******* תדע לך שאתה גם סוחר סמים.נווו נוו נוו..וגם גונב את הנשמה שלי! ושתדע שאתה החמצן שלי יום בלי לראות סצ'נה שלך בפיק-אפ אני מרגישה שמשו חסר..

אהובי../images/Emo23.gif

מה שלומך חתיך שלי? איך אתה מרגיש אחרי פיק אפ? מתי כבר נראה אותך במשהו חדש? איך זה לדעת שאתה אחד השחקנים הטובים בארץ? לפי דעתי ודעתם של עוד הרבה. אתה יודע כמה אני אוהבת אותך?

mada 101

New member
היי אביב

רציתי לשבח את דמותך ההיסטרית והמלהיבה בפיק אפ.. אכן אתה ממיס את ליבן וחושיהן של הבנות בישראל המשך כך עבודה יפה.. ובהצחה!

היי אביב

מה המצב? יש לי שאלה אחת: אחרי שנוכחנו לדעת שאתה שר מדהים (לפי האודישן בכוכב נולד 3) ונוכחנו לדעת שיש לך כשרון משחק מדהים!!! אתה חושב בעתיד לשלב בין 2 הדברים ביחד? למשל מחזמר?!או שאתה מעדיף משחק בנפרד ושירה בנפרד? תודה.. הילה

אוף אני צריכה לצאת-->אביבבבבבבבבבבב

אח שלי צריך לעשות ת'עבודה שלו פהההה בא לי למותת, בבקשה אביב תגיבב לתגובה שלי שלמעלהה, אתה פשוט מלאךך !! אוהבתתתת.מרי

ירון212

New member
שאלה לאביב

לאנטבה התותח אם טרנס הייתה חברת תעופה אמיתית היית טס איתה ?

קרליטו16

New member
לאביב ממשפחת ברזילי

אוהבים אותך, אתה שחקן מוכשר. מליאורה עופר שירן אורן ויהב.

שבלבלית

New member
ח ימעאפנים כולכם הוא מתפלל אצלנו!

בבית כנסת של ג'רבי !!!!! ממצב אביב אחי??? כבר הרבה זמן לא רואים אותך עברת לתל אביב אתה מבקר מידי פעם בעיר?

למעלה