שרשור שאלות לאירוח

שלום שלום 25 המחודש...

לא, אנני מופיע באירועים ובחתונות, למרות שבילדותי הופעתי המון. (למעט הופעה אחת שהופעתי בחתונת חבר שהקדשתי לו שם את "כחתן" שהולחן לכבודו, ובחתונתי שהקדשתי שם את "אשת חיל" לאשתי). אולי בעתיד גם אופיע, נכון להיום אני בד"כ נמצא מאחורי הקלעים. יוסי.

שלום שלום...

אני בהחלט מבין שמבחינת פרנסה זה מקצוע מכניס ביותר (החתונות), אבל זה לא העניין, יש עוד הרבה צדדים לכך... זה עניין של אופי מסויים, ביישנות, פרפקציוניזם וכו'.... הייתה לי פעם תוכנית לצאת בהפקה מיוחדת עם הרבה ערכים מוספים שלא קיימים כיום, אך בשלב זה גנזתי אותה.... כפי שכתבתי בתשובותי האחרות, כיום אני יותר מתרכז בשידור ובעשיה מאחורי הקלעים (בין אם היא מוסיקלית או טכנית). תודה, יוסי.

שלום לדעתי השאלה היתה

צריכה להיות למה יוסי לא נהיה די ג`י בנוסף לשדרנות ולא חסרים שדרנים שהם כאלה כדוגמת טוקר ויואב דילאון, אז יוסי למה אתה לא די ג`י?

שלום שלום25...

האמת היא שמכיון שאני מגיע גם מהצד הטכני (ליוויתי כמפיק טכני, כסאונדמן וכתאורן את גדולי הזמר החסידי בהופעותיהם בכל העולם, דדי, MBD, פריד, ג'רופי, לפידות, נגל, ועוד....), כבר הרבה לפני שדילאון וטוקר יצאו עם זה, תכננתי להקים חברת די,ג'יS עם בוגרי להקת הרבנות שיצאו לכל מקום בארץ עם ציוד קבוע וערכת המוסיקה העדכנית ביותר ואף ישירו עם פלייבקים. לצערי, זה לא יצא לפועל (אולי הקדמנו את זמננו). נכון להיום, זה לא כ"כ בתוכניותי, אך מידי פעם, במקרים מיוחדים אני עדיין עושה סאונד באירועים מסויימים (להזמנות.....
) תודה, יוסי.

ברדיו אתה גם הטכנאי?

זאת אומרת יש לך טכנאי ששם את השירים וכו` או שאתה מעדיף לשים בעצמך את השירים?

תשובה....

כשהייתי בקול-חי, הייתי גם הטכנאי של התוכנית. בקול-ישראל זה עובד קצת אחרת, יש טכנאי ששולט על המיקסר ובעצם דואג להכנסת שיחות הטלפון ובודק שהשידור יוצא החוצה טוב. אני מכניס ושולט בדיסקים המושמעים. מכיון שמחשב האותות נמצא אצל הטכנאי, אני משתדל לרוב להכניס את האותות והמיקסים המיוחדים מתוך דיסק בכדי שאוכל לשלוט בהם מהעמדה שלי ללא תלות בטכנאי. יוסי.

תודה על כל התשובות

אח אני לא מכיר הרבה שדרנים עם סבלנות כמו שלך כנראה זה גם סוד ההצלחה שלך.

עוד שאלה למר אייזנטל...

האם אתה חושב שלמחירים היקרים (יחסית) של הדיסקים יש קשר לצריבות? וכן להורדות ממנועי חיפוש וכדו` ??? תודה.

תשובה....

גם בנושא זה דנו רבות הן באשכולות גדולים מאוד בפורומים השונים והן בתוכנית שהקדשתי לנושא מחירי הדיסקים. לשאלתך הספציפית, אני לא חושב שיש קשר בין מחירי הדיסקים לצריבות ולתוכנות השיתוף. לצריבות ולתוכנות השיתוף למינהן, יש קשר אך ורק לקידמה הטכנולוגית. רצוי לציין בהקשר זה כי כל צריבה ללא היתר מפורש של היוצר הינה בבחינת גזל גמור !!! לגבי מחירי הדיסקים, זה נושא סבוך ביותר וקצרה היריעה כאן לדון על זה... (אתה יכול לחפש בפורום "חסידי ברשת" אשכולות שלמים בנושא זה. יוסי.

קרןk

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

הצחקת אותי

תודה לך! שלמרות כל הפשלות שהיו פה בפורום בכל זאת ענית ביתר סבלנות ויחס.

למעלה