שרשור שאלות לאמצע השבוע

lilo4

New member
אני מסכימה

לפני כמה חודשים קניתי בארץ עט מתקן לק והוא עלה לי 10 ש"ח לאחד. לפני שבוע הזמנתי מאיביי 5 כאלה במחיר של 12 ש"ח כולל משלוח.

אני לא זוכרת בוודאות כמה עלה לי להזמין מאיביי 15 גלגלי ציפורניים, אבל זה היה עניין של דולרים בודדים, גג 20 שקל

שלום, שואלת בשביל חבר

יש כזה דבר מפעילה לימי הולדת, כמו ליצנית אבל לא :)
שבעצם מגיעה ועושה יום כיף כזה לחבורת ילדות בנות 8-10,
כל מיני פרנצ' ולקים למיניהם.
יש כזה דבר?
ואם כן, האם יש כזו בצפון?
ואם בצפון האם היא עובדת בשבתות אחה"צ?
תודה.

1שייכת

New member
לק של לה-שה (LE CHAT) - גם אתן התאכזבתן?

קניתי לק אחד, צבע יפהפה (כחול ים עמוק, מדהים). אבל המרקם מאכזב. שקוף מאוד, צריך 3 שכבות.

אני נוטה לפסול לק כזה, שהמריחה שלו מאכזבת, למרות הצבע המדהים ואתן? פוסלות אוטומטית לק כזה?

Nakuro

New member
יש לי הרבה לקים שלהם

ואני נוטה לאהוב אותם למרות שלחלקם יש פורומולה באמת קצת שקופה...אבל הצבעים מהממים אז אני לאו דווא שוללת.
(וזה עדיך בכל מקרה על פורומולה סמיכה ומגעילה)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יודעת לגבי "לפסול"; אם קניתי כבר קניתי...

אז אולי אם אין לי כוח אליו אמרח אותו פחות ולא אמליץ עליו, אבל זהו בערך.
אני מעדיפה כמובן לקים בשתי שכבות על פני שלוש, אבל גם שלוש זה נסבל כל עוד המריחה סבירה והייבוש לא עושה בעיות, ואם הצבע מיוחד ומצדיק את זה אני מוכנה להתאמץ. אם הוא לא עד כדי כך מלהיב, אז הסיכויים שאשוב למרוח אותו לא גבוהים (אלא אם תהיה סיבה מיוחדת).

4LeafClover

New member
קיוטיקלס

היי

מישהי יכולה בבקשה להמליץ לי על משהו שיעלים את הקיוטיקלס (שמן או כדומה, לא מבינה בזה כל כך...) שניתן לקנות בארץ?

מלא תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
בדיוק היום הגיעה דוגמית הקרם לטיפוח הציפורן

ששלחו לי (אין הצעה כזו באתר, אבל שלחתי להם דואל והם אמרו שיש להם דוגמיות גם שלו). לצערי כבר מהכתם על המעטפה הבנתי שהיא לא אטומה ואחרי שפתחתי הבנתי שנהיה בה קרע קטן... אני מקווה שנשאר בה די חומר ושהוא לא התייבש.

מה זה באלם לידיים? קרם הידיים שלהם?

trilliane

Well-known member
מנהל
בקשי מהם דוגמית, ישלחו לך תוך שלושה ימים

hollypop girl

New member
את חושבת שהם יהיו מוכנים לשלוח

לי דוגמית של כמה מוצרים בו זמנית?

trilliane

Well-known member
מנהל
מבינה אותך, אבל מה יש לך להפסיד? גם להם אין

אלה בסה"כ דוגמיות; אם ישלחו לך כמה באותה מעטפה זה לא יעלה להם יותר, וזו הדרך שלהם לשווק את מוצריהם. אם תהיי מרוצה ותקני אח"כ יותר מוצרים שלהם, זה הרווח כולו שלהם.

למעלה