שרשור שאלות לאמצ"ש

food junkie

New member
שאלה לגבי טופ קואוט...

מישהי ניסתה את POSH ויכולה להגיד אם הוא מחזיק את הלק לזמן ארוך יותר.? כל הלקים שלי מתקלפים תוך יומיים ולא משנה מאיזה חברה הם--יש לי מהיקרים ומהזולים וכולם אותו דבר..עד כה ניסיתי כל טופ קואוט, האחרון סש ויט היו עליו המלצות רבות אבל גם הוא היה יותר טוב אבל רק בממש מעט...

נסיכה129

New member
ממלא סדקים

מהו ממלא סדקים? במה הוא עוזר? איך מורחים אותו? בבקשה תענו-חשוב:)

hollypop girl

New member
עוד לא התנסיתי בסשה ויט או

בפוש אבל ני יכולה להעיד שאצלי התקלפות מהירה של הלק עברה עם הזמן
(ואחרי כמה זמן חזרה שוב) אז אפילו שאף פעם לא דיברו על זה פה, יכול להיות שזה קשור
לציפורן עצמה (כי שכבת בסיס לא החלפתי)
בכל מקרה, אני ממליצה על מיבש של בוקי סטייל בתור טופ (עכשיו ב-20 שקל) ואולי
כדי שתבדקי בסיסים אחרים (אני לא יודעת באיזה את משתמשת...)

poynter

New member
כעיקרון לכל ממלא סדקים צריך להיות הוראות

כתובות עליו, מציעה לך לחפש על הבקבוק.
לעיתים אסור למרוח בזמן השימוש בו לקים צבעוניים, תבדקי זאת גם.
ותפקידו בעיקר הוא למלא חריצים וחרירים קטנים על שטח הציפורן ולהחליק אותה, על מנת שתקלוט את הלק טוב יותר.
עד כמה הוא אפקטיבי וחיוני לטעמי? מניסיוני - לא ממש.

lilo4

New member
בדיוק

זה עניין ממש אישי, אם מייבש אחד לא טוב לך תנסי אחר. בנוסף תנסי גם להחליף את הבסיס, לפעמים הוא זה שגורם את הבעיה [ולפעמים השילוב בין שניהם וכו']

trilliane

Well-known member
מנהל
מניסיוני האישי הבסיס רלוונטי יותר מהמייבש

עוד לא ראיתי מייבש ששינה משהו בעמידות הלקים עליי; פורמולות שונות של לקים בהחלט השפיעו (אבל זה כמובן משתנה מלק ללק אז אין משהו קבוע לעשות; ידוע למשל שמאט מחזיק פחות). מייבש מגן מלמעלה אז הוא יכול (עקרונית) לעזור נגד שחיקה, אבל ההתקלפות היא מלמטה (הלק נפרד מהציפורן) ולכן הבסיס הוא זה שנותן את הטון. כשהשתמשתי למשל בנייל-טק בתור בסיס לקים התקלפו ממני תוך יומיים; מאז שעברתי למחזקים של סאלי הנסן זה כבר לא קורה.

באיזה בסיס את משתמשת, אם בכלל?

food junkie

New member
עכשיו במחזק של רבלון עם הסידן...

הוא באמת שיפר את מצב הציפורן אבל לא משנה באיזה בסיס אני משתמשת, באיזה לק ובאיזה טופ קואוט תמיד הכל מתקלף לי תוך יומיים שלושה זה ממש מעצבן וניסיתי המווווווון
נייל טק הרס לי את הציפורניים וסתם היה יקר רצח.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כבר ניסית המון אז אולי אלה באמת הציפורניים

או הפעולות שאת עושה איתן. לי אין ספק שאני לא עדינה מספיק ולכן לרוב לקים מחזיקים עליי יומיים-שלושה. מניקור ארבעה ביולי החזיר עליי 5 ימים וזה היה שיא מרהיב וחד פעמי שטרם נראה כדוגמתו אצלי...

אגב, אתמול בלילה מרחתי לק מט מטאלי של אורלי בצבע ארד (או חלודה...) בשם Glam Rock סתם ככה כי בדיוק קניתי אותו ובא לי, והתעצלתי למרוח בסיס (ומייבש לא צריך כי הוא מט) ושתי שכבות ממנו התייבשו מהר ובכיף. אבל (ואת זה ידעתי מראש) העמידות שלו בעייתית (ככה זה עם מטים) ותוך כמה שעות כבר ראיתי שחיקה בקצוות. היום עסקתי באריזות וארגונים ובסופם הוא פשוט התקלף לי בטירוף, זה נראה כ"כ זוועה שבנסיעה כבר הסרתי אותו.

food junkie

New member
איזה מתסכל זה....

אני מורחת לק רק ביום שבת..ברור לי שהוא לא יחזיק שבוע שלם אבל התקווה היא לפחות לכמה ימים וגם זה לא קורה ....

hollypop girl

New member
באמת?! יש עוד מישהו שזה קרה לו או

שרק לך?

הבנתי שיש שתיים,לא? באיזה את השתמשת?

גם אצלי הוא גרם לפיצולים איומים,

והצהבה.
אבל לחזק הוא מחזק.
אין שניים, המחזק הוא בשני שלבים- הבסיס והמחזק עצמו.

hollypop girl

New member
כלומר הוא גרם להתפצלות הציפורניים אבל

גם חיזק אותם? אבל כשהציפורניים מתפצלות (כמו מעין שכבה כזאת שנפרדת משאר
הציפורן, כן?) הן מתקלפות ומתחלשות, לא?

trilliane

Well-known member
מנהל
אלה לא "שלבים" אלא שני מוצרים משלימים

יש מחזק שהוא רק מחזק (אבל אפשר להשתמש בו גם כבסיס אם רוצים, רק שהוא בסיס לא מוצלח) שנקרא Intensive Therapy ויש בסיס ממלא סדקים (שהוא גם מחזק) ונקרא Foundation. אפשר להשתמש בשניהם יחד (כבסיס+מחזק) אבל המחזק (ראשון שהזכרתי) נמכר גם בנפרד ואין מניעה להשתמש בו כמחזק בפני עצמו (יש עליו הוראות כיצד לעשות זאת והן לא מזכירות שימוש הכרחי בבסיס לפני כן).
http://2.bp.blogspot.com/-zHLAhmXqTWQ/TgmmsoR7HUI/AAAAAAAAAKI/KViAwCIkxbg/s1600/28062011829.jpg
גם אני חשבתי פעם שזה דו שלבי בגלל המספור, אבל על שניהם כתוב II ולימים למדתי שזה פשוט מספור של סדרות מוצרים של החברה (יש לה גם מוצרים שהם III).

hollypop girl

New member
יש לי את ה-intensive Therapy והציפורניים

שלי יחסית ארוכות מאוד וחשוב לי לשמוע עליהן חזקות (שלא ישברו ואז אני אצטרך
לגזור הכל
) אבל לא על חשבון פיצולים (הפרדת שכבות בציפורן)

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני קניתי אותו

אין לי מושג איך הוא מחזק כי השתמשתי בו לתקופה קצרה יחסית ובכל מקרה הציפורניים שלי לא ארוכות ולכן גם מעולם לא נשברו לי; הן התפצלו לפני והמשיכו להתפצל אחרי (וגם כיום) בלי שום קשר למוצרים שאני משתמשת בהם...
הוא לא הצהיב לי את הציפורניים ולמעשה אין לי שום דבר רע לומר עליו מלבד שהוא בסיס גרוע ללקים ולכן החלפתי אותו. הוא גרם ללקים להתקלף ממני בחתיכות גדולות תוך יומיים.

למעלה