שרשור שאלות לאמצ"ש

poynter

New member
שרשור שאלות לאמצ"ש

שרשרו לכאן כל שאלה שיש לכם בנושא.

המשך שבוע מקסים

hollypop girl

New member
האם לקים של טופ ביוטי הם באישור

משרד הבריאות ולא מכילים רעלים?

אני בספק.

לא כתוב פה באישור משרד הבריאות, אם את רוצה אני יכולה לצלם לך את האחורה שלך הלק (לנסות) שתראי אם בין מה שהוא מכיל יש גם רעלים.

hollypop girl

New member
יש לי שני לקים שלהם והאמת

שהתכוונתי לקנות עוד אבל מישהו אמר לי שהוא קרא באיזשהו בלוג על
זה אז שאלתי.
רגע, את בספק שזה *כן* באישור?
תודה

ל ל ה

New member
הסרת מדבקות ציפורניים

שמתי על הציפורניים מדבקות שקניתי מביוטיקייר, וכשאני מסירה את הלק המדבקות מסרבות לרדת ואני צריכה לגרד אותם עם הציפורניים וכשהן יורדות הלק שמתחת למדבקות גם מסרב לרדת וגם אותו צריך לגרד ולשפשף עם המסיר לק (של שופרסל). אני מפחדת שאני גורמת נזק לציפורניים ככה.

גם לכן זה קורה?

poynter

New member
תנסי להשאיר קצת את הצמר גפן שטבול במסיר לק

על הציפורן למשך מספר שניות, זה פשוט יעזור להמיס את הלק ואת הדבק של המדבקה.

fionall

New member
מדלל לק

היי, אשמח להמלצה למדלל לקים. האם אפשר להשתמש בזה גם כדי לדלל מייבש לקים?

Osnatz1

New member
ביוטיקר/וואו, וכן, אפשרי, למרות שמנסיוני

זה קצת פוגם בו מבחינת ברק.
אולי פוגע גם במהירות ייבוש אבל כנראה לא בצורה מאוד מורגשת.. לפחות אצלי

fionall

New member
לגבי המדלל של פושה

בדיוק רכשתי את המייבש של poshe וכתוב עליו להשתמש בpolish reviver של פושה בלבד כדי לדלל אותו. אני מניחה שמדובר במדלל לק. האם כדאי לרכוש את זה או שזה סתם בזבוז כסף והמדללים של וואו/ביוטיקר יעשו את אותה עבודה?
המדלל של פושה זה יהיה טוב גם ללקים אחרים (ג'ייד, קרליין, צ'יינה גלייז) או רק ללקים של פושה?

Osnatz1

New member
זה כמו שרושמים לך על שמפו

שהתוצאות הטובות יגיעו רק אם תשתמשי גם במרכך ומסיכה של אותה החברה

ביננו - סתם חרטה. מדלל זה מדלל. אם את רוצה להיות בטוחה את יכולה לנסות להשוות בין המרכיבים.
אני חושבת שמוצרי פושה נטולי רעלים אם זה חשוב לך... (ואם זה לא חשוב לך ואת רוצה ללכת על מוצר איכותי יותר, דווקא על המדלל של סש ויט [שנקרא סש ריסטור אאל"ט] שמעתי המון ביקורות טובות).

בכל מקרה המדלל של פושה יתאים לכל לק שתרצי לדלל, אבל כך גם המדללים הזולים יותר :)

(אחרי שכתבתי ממש הרבה פעמים מדלל על הטיותיו בהודעה הזו, זו בכלל לא נשמעת כמו מילה אמיתית יותר.. איזו מין מילה זו מדלל??)

Nakuro

New member
אני דיללתי פושה עם מדלל של ביוטיקר

לא קרה כלום, לא למהירות הייבוש ולא לברק

Plushable

New member
שאלה / בקשה בנוגע לביוטיקר

לצערי איןסניף באיזור שלי וכדי להגיע לביוטי קר אני צריכה לנסוע במיוחד וזה לא ממש יקרה בזמן הקרוב.
אבל יש כמה דברים שאני ממש רוצה משם, והיתי שמחה אם מישהי מכן שהולכת לשם בתדירות גבוהה או בתקופה הקרובה, תוכל לקנות את הדברים הללו עבורי ולשלוח לי אותם.
אשמח אם מישהי שמוכנה לעזור לי בנושא תשלח לי הודעה :)
תודה מקסימות שכמותכן!

iefrat

New member
יש לי אחד בלבד שקיבלתי כמתנה

הבקבוק משגע, הגוון בהיר אז לא נפלתי, הם מאוד יקרים אז אם יש לך אפשרות לקנות בזול, אני אישית הייתי נותנת צ'אנס אם הייתי נופלת מהגוונים

Nakuro

New member
הפורמולה של צ'יינה

היא תמיד ככ סמיכה ומעצבנת?
זה כבר הלק השלישי ומרוב עצבים עפתי עליו עם המדלל...

Osnatz1

New member
מוזר, לא יצא לי להתקל בלקים סמיכים שלהם

דווקא ההפך, יש לי איזה שלושה-ארבעה דלילים ברמה מעצבנת... הם מאוד לא אחידים בפורמולה שלהם..
באילו גוונים מדובר?
אולי הם לא היו סגורים טוב.. או שאת מורחת לק מול מאוורר

למעלה