שרשור שאלות לגבי מילות שירים

thezanani

New member
צנעני!עם פנים לקהילה!

הנה המאמר,משום מה נמצא בקטגוריית "אוסף מאמרים". ביקורות נחמד שלאו דווקה יענו על השאלות שלו אבל בכל מקרה, בתקופה כזאת שאני מאוהב,יש לי סטייה בלתי נשלטית לעזור לנסות לעזור. בעעע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=648&art_id=45

Coon Jew

New member
בקשר לכתיבת השירים

רציתי לשאול מי בכל אחד מהשירים כתב את המילים ומי כתב את הלחן (למשל: comfortably numb-רוג'ר ווטרס את המילים וגילמור את הלחן): young lust? Seamus? Echoes? shine on? Burning Bridges ? Stay? Breathe? Time? Run Like Hell? The Trial ? תודה..ומצטער אם זה יותר מידי

ככה

שאלה קשה: אענה על החל הקל (עצלן מה לעשות) מילים: כולם כולל כולם זה רוג'ר ווטרס עם עזרה לפעמים מאנשים שונים. לחן: אביהו מדינה (סתם) - ווטרס וגילמור הידוע בעל האוזן המילודית. The Trial מילים ביחד עם בוב אזרין. Shine On - לחן ביחד עם דוד גילמור. כל 'החומה' היתה רק ווטרס. כל השאר לחן ביחד עם גילמור. זה מה שאני יודע! תקנו אותי אם אני טועה

בואו נראה אם אני זוכרת

Young Lust - גילמור אומר שזה שלו. למי ניתן הקרדיט? שיימוס - האם לווטרס יש קרדיט על השיר? זה שיר עם חותמת גילמורית ברורה. אפילו הכלב היה של גילמור (בהשאלה מסטיב מאריוט). Echoes - ווטרס כתב את המילים, כמובן. המוסיקה פותחה בין כולם. Shine On - כנ"ל. Breathe, Time - ווטרס. (נדמה לי שהאחרים מקבלים קרדיט על המוסיקה). Run Like Hell - ווטרס וגילמור? The Trial - ווטרס כתב את המילים. את המוסיקה הוא כתב בסיוע "נדיב" של בוב אזרין (ואפילו הוא הודה בזה).

מישהו מוכן לבדוק את זה

כאילו יכולתי לעשות את זה אבל יש בעייה... בצד האחר של האלבום (כשהופכים את האלבום 180 מעלות במרחב, חחח, אני יודע איך אומרים את זה???) או בספר הליריקה, בכתוביות קטנות מלמטה כתוב שהשיר CN נכתב ע"י אחד ממשפחת ווטרס, לא זוכר את השם משפחה שלו, לא רוג'ר בטוח!!!!. אני זוכר שהיה דבר כזה!!!!! שווה בדיקה!!! נתתי את הדיסק שלי לבן-דוד שלי ועוד לא החזיר לי המניאק.

'החומה' כמובן

שכחתי לציין זאת. תראו מה השעה... יש צבא מחר.. לילה טוב לכולם

למעלה