שרשור שאלות לד"ר אברמוב

debby12

New member
מנהל
איפה רוכשים קונוסים כאלה?

כלומר - יש גם בחנות רפואית ולא בארוס? אני לא יודעת במדויק את שם המכשיר כי אני כותבת מהעבודה והוא לא לידי- אם זה מעניין אותך אכתוב לך מסר בערב. על כל פנים - מה שעניין אותי זה האם מכשיר כזה שעיקרו לטפל בדליפת שתן עובד בדיוק על אותם שרירים שחשובים גם ליחסי מין והתכווצויות אורגזמיות או ששרירי רצפת האגן נחלקים לכמה אזורים/קבוצות? [לא נעים לי עד כמה אני בורה בנושא - אבל זה המצב....] תודה רבה ויישר כוח על התשובות הסבלניות...

קונוסים

על הקונוסים שמעתי במרפאה אורוגינקולוגית אצלנו על ידי המטפלים שם. אין לי מושג איך אפשר להשיג אותם ומי הסוכן.אבדוק ואשלח לך תשובה. השרירים הם בדיוק אותם השרירי שמתכווצים בזמן אורגזמה. ויש עבודות הטוענות שככל שהם חזקים יותר כך גם האורגזמה תהיה יותר חזקה בעוצמתה.

קונוסים

חוזרת אליך עם תשובה לאחר שבררתי עם פיזיותרפיסטית שאני עובדת איתה ( יהודית שריג) א. קשה למצוא את הקונוסים אבל אם עדיין מיבאים אותם זה בבית מרקחת נווה שבויצמן פנת ארלוזרוב בתל אביב. לרוקח קוראים ניצן. ב. היא לא ממליצה על הביצים שבארוס וגם לא ממליצה במיוחד על הסטימולטור החשמלי.ובעצם גם לא לבצע את הקגל כל הזמן. לדבריה כל התרגולים האלו לא ממש יעילים בהשגת המטרה ויש לעשות אותם כל הזמן על מנת שימשיכו להשפיע ובסופו של דבר אנשים נשברים.... היא ממליצה פשוט ל"תכנת" את המוח להיות מודעים להפעלת שריר רצפת האגן והכנסת הבטן כל פעם שאת מבצעת פעולת הרמה. לדוגמא, הרמת את הילד מהמטה - תכניסי את שרירי הבטן ותכווצי בו זמנית את שרירי רצפת האגן ( ולא לשכוח לנשום במקביל)זה הרבה יותר יעיל לכל האביזרים הנ"ל. אז שיהיה בהצלחה

debby12

New member
מנהל
תודה רבה על התשובה ../images/Emo51.gif

וגם על הטיפים.

צמד חמד

New member
שלום ד"ר אברמוב!

אני שנה ושמונה חודשים לאחר לידה ועדיין אין לי כל חשק מיני. לא רק זה, אני ממש לא מסוגלת לסבול כל מגע, בין אם ליטוף או חיבוק וכל הגוף שלי מתכווץ בהתנגדות. אני נמצאת במגע מאוד גדול עם התינוק שלי ומרגישה שזה כל המגע שאני מסוגלת להעניק ולקבל - כל היום הוא על הידיים, או יושב עלי, חיבוקים, נשיקות וכו'. בעלי ואני לא קיימנו יחסים מיניים כלשהם כבר חמישה חודשים. זה בהחלט פוגע ביחסים שלנו, אבל אני מוצאת את עצמי מתחמקת מכך מדי יום, למרות ההחלטה שקיבלתי לנסות להחזיר דברים למסלולם. אני חייבת לציין שלא כואב לי בזמן חדירה והלידה עצמה היתה וגינלית, אך לא טראומטית כלל עם מעט תפרים שהחלימו מהר. ראיתי שכתבת על דיכוי כלשהו של החשק המיני דרך השחלות. יש לי אנסומטריוזיס בשחלה הימנית. האם יכול להיות שזה קשור? אם את חושבת שעלי לפנות לטיפול, האם יש מקום עליו את יכולה להמליץ בירושלים? האם אפשר דרך קופת חולים כללית? תודה!

ירידה בחשק

לא חושבת שבעיתך היא הורמונלית. נראה לי על פניו שאת כל כך מחוברת לילד שלא נשאר מקום לבעל.... ברגע שאת אומרת שיש פגיעה במערכת הזוגית הדבר דורש טיפול ואין מקום לדחיה שכן קשה מאוד לעשות את השינוי לבד וצריך עזרה מבחוץ.קופת חולים כללית לא מאשרת טיפול מיני בסל התרופות שלה לצערי הרב. את יכולה לפנות למרפאה סקסולוגית בביח הדסה עין כרם(דר קובי מאיר וייל שיושב במרפאה פסיכיאטרית) יש גם מרפאה לטיפול מיני בשערי צדק ואני מפנה אותך לקישור של האגודה הישראלית לטיפול מיני שם תמצאי רשימה של כל המטפלים מיניים כולל בירושליםwww.itam.org.il

צמד חמד

New member
גיליתי ברשימת המטפלים את הגניקולוג

שלי, שמסתבר שהוא גם סקסולוג וגם מנהל מרפאה לבריאות מינית של קופ"ח כללית. כבר קבעתי אליו תור, בהמלצתך, ואמשיך משם. שוב תודה וגם תודה על ההפניה לאתר עם רשימת המטפלים.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif לדוקטור אברמוב על התשובות

ועל הזמן שהשקיעה (ותאמינו לי - היא השקיעה הרבה זמן, לא רק היום) ו
לבנות שהשתתפו ונחשפו זהו - תם האירוח הראשון שלנו. הוא בודאי לא יהיה האחרון

galya13

New member
שאלה על יחסי מין

שלום ד"ר אברמוב. אני חודשיים אחרי לידה רגילה. אני מניקה מלא. אין לי בכלל חשק לקיים יחסי מין וגם כל הריון כמעט לא הייתה חדירה. האם זה בסדר אם אני יחכה עוד כמה חודשים עד שנתחיל יחסי מין בחדירה? או שזה לא בריא? (בעלי בסדר עם זה שאני רוצה לחכות עוד). ועוד משהו: אני עדיין מרגישה משהו (לא כאבים) בנרתיק כאשר אני יושבת למשל או הולכת, זה לא כואב זה משהו כאילו עור נמתח(קצת קשה להסביר). האם זה בסדר שנרתיק עדיים רגיש אחרי חודשיים? האם יש משהו שאפשר לעשות להחלמה יותר מהירה? האם אמבטיות חמות או סקס בחדירה יכולים לזרז החלמה? תודה לך מראש

אפרת12

New member
לצערנו האירוח כבר הסתיים

אני מציעה שתסתכלי בתשובות לשאלות שהיו - אולי תוכלי לקבל רמזים

אמברון

New member
יופי של אירוח ../images/Emo45.gif

כמה חבל שלא הצלחתי להכנס אתמול. כל הכבוד למנהלות על היוזמה והאירגון (ובעיקר על "לשים את האצבע" איפה שכואב, תרתי משמע, לכל כך הרבה מאיתנו).

cookie1

New member
איזה אירוח מרתק ../images/Emo45.gif

האמת שגילית כאן כמה "חברות לצרה", והתשובות שקיבלו הראו לי שיש דרך מוצא. ושאלה למטופלות העבר בליס :האם אפשר להתקשר לד"ר אברמוב במרפאת ליס באופן ישיר , או שעל מנת להגיע לטיפול שם צריך הפניה מקופ"ח או שמדובר בטיפול פרטי לחלוטין ?

טוטי30

New member
אירוח מרתק ביותר!

תודה לד"ר אמברמוב - למרות שלא נעזרתי אישית - למדתי המון. ותודה למנהלות הפורום על רעיון מדהים וביצוע מצוין! ישר כוח!! תודה.

Arfilit

New member
מה זה וסטיבוליטיס?

בשרשור האירוח נזרקה המילה הזו כאילו מדובר במשהו מוכר וידוע לפחות כמו נס קפה בבוקר... מה זה?

lulyK

New member
וסטיבוליטיס

במקרים הקלים מתבטא בכאבים בחדירה. רוב הגניקולוגים יכריזו "פטריה" ויתנו טיפול שרק יחמיר את המצב...... במקרים הקשים, אלו כאבים שנמשכים כל היום ומפריעים לשבת/ללבוש ג'ינס, בקיצור - מטרד. האיבחון - כשכבר מגיעים לרופא/ה שמבין מהחיים שלו, הוא מאד פשוט: הוא/היא נוגעים עם מקל שמזכיר קיסם אוזניים בשתי נקודות בכניסה לנרתיק, אם זה כואב, זה זה.

ליצה

New member
וסטיבוליטיס

אני סבלתי במשך כמה שנים ולבסוף נותחתי וסיימתי את הסאגה הזו, בתקווה שלא יחזור לעולם. אני שומעת יותר ויותר בנות שסובלות מזה (להערכתי יותר מ15%) ועדיין רוב הרופאים לא יודעים לזהות. אני עברתי מספר רופאים כולל מומחה שלא ידעו לזהות ולבסוף רופא אחד שזיהה מיד ושלח אותי למומחה לוסטיבוליטיס שהציל אותי.

lulyK

New member
ליצה, ישר ניתוח או שניסית

אופציות אחרות? גם לדעתי מדובר על הרבה הרבה יותר מ-15% (אולי 15% מודעות לבעיה). אצלי הביופידבק עבד (הייתי עומרת "כמו קסם" אבל זה הרבה עבודה קשה)

ליצה

New member
ניסיתי הרבה טיפולים...

דיאטות, אמבטיות, שמנים, ביו פידבק... הייתי מטופלת אצל המומחה במשך שנתיים. ולבסוף עשיתי ניתוח ש]תר לי את הבעיה כליל.

למעלה