שרשור שאלות ליום חמישי

Plushable

New member
לכי על אדום

לדעתי לק אדום הופך כל יד לנשית וסקסית. הייתי אומרת להעיז וללכת על אדום! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
כל לק שמתאים לך!

באמת, מה שעושה לך טוב בנשמה. אולי אני חריגה בדעתי, אבל אני לא חושבת שיש איזשהו לק שלא מתאים לגוון עור מסוים או להפך. אני מורחת לקים כי זה משמח אותי, ולפיכך כל לק שעומד במשימה מתאים לי. זו גם ההמלצה שלי אלייך: לכי עם הלב, עם מה שעושה לך טוב. היד שלך נראית לי רגילה לחלוטין, אני לא רואה סיבה שתגבילי את עצמך לגוונים מסוימים.

hollypop girl

New member
גם לדעתי! אמנם יש לקים שעושים לי יד

חיוורת מידי (או להפך) אבל ה לא הופך אותם לפחות מתאימים לי. (אז חצי שבוע אני אסתובב עם יד שנראית יותר
חיוורת מבדרך כלל, ביג דיל!)

מה שכן, לדעתי יש לקים שנראים טוב יותר על ציפורן ארוכה ואני צריכה להחזיק את עצמי מלשים אותם על קצרות).
לדעתי, לקים עם אממ... נוכחות? (לקים בוהקים מידי או כהים מידי)

iefrat

New member
לא רק מתאים אלא מה את אוהבת

אני חושבת שמתאים לך צבעים עם נוכחות, כתום, סגול, ורד. השאלה היא עם מה תרגישי נוח ומה את אוהבת

לדעתי-כל לק שאת אוהבת ומתחברת אליו

צריך לראות את הגוון, לראות אם מתאים לך,אם לא חזק מידי, אם לא חלש מידי- זה החלטה שלך בהתאמה לסגנון שלך.

mAmA MiSiSiPi

New member
לק ברגלים ולק בידיים

אותו לק?
לק שונה?
אם שמים בידיים לא שמים ברגלים ולהפך?
מה החוקים אם יש חוקים?

hollypop girl

New member
גם אני התכוונתי לשאול את זה, לא נראה לי

שיש חוקים.
לפעמים אני מתאימה בין הצבע ברגליים (אותו אני מחליפה פעם בשבוע) לידיים (פעם ביומיים שלושה)-לא אותו לק
(אני פשוט לא אוהבת כשזה זהה) אלא אותו סגנון (למשל, לק אדום ביידים ובורדו ברגליים או למשל צבעיים מנטיים *?*)
אבל האמת היא שאני בכלל לא אוהבת צבעים כהים ברגליים, אני מעדיפה משהו ממש בהיר או להפך ניאוני.

SuperYaelina

New member
אוהבת מאוד גם וגם

לי אין חוקים. אבל חוסר החוקים מגובים גם בעובדות בשטח :)

כלומר הלק ברגלים הוא פשוט עמיד. הוא נשאר לי המון המון זמן ואני לא רואה טעם להחליף אותו כל שבוע כמו הלק בידיים.

כאשר אני עושה צבע ברגלים אני עושה גם בידיים את אותו הצבע. אחרי שבוע אני מחליפה צבע בידיים -הלק ברגלים נשאר אותו הדבר.

ואני לא עושה התאמה אלה מגוונת אך שבא לי. נראה לי שמתחשק לי וורוד.

-ממש מה שקורה לי מחר . אני הולכת לשים לק בידיים והרגלים ישאר לי אותו דבר מהשבוע שעבר.

הלק ברגלים נשאר לי הרבה יותר מחודש יפה ותקין ככה שאין לי סיבה להכנס להוצאות נוספות.

Nakuro

New member
לק ברגליים!

עד לפני הצבא בכלל לא הייתי שמה לק ברגליים...
ואז גיליתי כמה מופלא הדבר- אפשר לנסות מלא צבעים ושטויות והחליף מתי שורצים ושום ציפורן לא נשברת ומתפצלת...מאז אני קבוע עם לק ברגליים.
לא מתאימה בכלל, להתאים נראה לי קצת משעמם. אני מחליפה ברגליים כל שבוע (כשכבר נמאס לי מהצבע) ובידיים כל יומיים-שלושה ואף פעם לא מתאימה. אני אוהבת את כל הצבעוניות הזאת.
בחורף אני בלי לק ברגליים בכלל, זה נראה לי נורא מיותר אז.

trilliane

Well-known member
מנהל
בחורף הרגליים הן שפנות הניסיונות שלי...

עד שפתאום מצאתי את עצמי עם תור לספא והייתי חייבת לסדר משהו (יצא צבע שונה בכל רגל כי עשיתי ממוצע ולא היה לי כוח להסיר הכול
).

LemonLimeLilach

New member
אין חוקים

הכל העדפה אישית. אני נורא אוהבת לק ברגליים ותמיד יש לי, אבל לא אוהבת להתאים לידיים.

לאק שונה. אולי יש משהו מקשר

אבל לא זהה לחלוטין.
למשל אם יש לי אצבע מורדת, אז הצבע של המורדת הוא הצבע ברגליים.
אבל
בידיים אני מחליפה כל יום וברגליים פעם בשבוע. ככה שהסיכוי שישיה שוב דמיון או זהות - קלוש מאוד.

hollypop girl

New member
איך את יכולה להחליף כל יום בלי להרוס אותן? גם

אני הייתי עושה ככה פעם עד שהן לא נהרסו...

למעלה