שרשור שאלות ליום חמישי

trilliane

Well-known member
מנהל
היה כאן סקר בנושא ממש לאחרונה

לצערי במחשב העיקרי שלי החיפוש בתפוז לא עובד...

אין חוקים בנושא, כל אחת עושה מה שמתאים לה.

אני מחליפה לק ברגליים פעם בחודש (רק כשהציפורן גדלה וזה נראה לא טוב) ובידיים פעמיים בשבוע, אז אין שום קשר. בפרט, ברגליים אני לא אמרח כל צבע כי יש כאלה שלא מתקבלים טוב, למשל שחור/לבן וגם לא צהוב (זה פשוט נראה רע...). בחודש האחרון הלק שלי ברגליים הוא מניקור שמתאים לקבקבים שאני נועלת בעיקר.

hollypop girl

New member
אני אוהבת צהוב ברגליים! במיוחד עם זה

על רקע נעל שחורה...
ניסיתי ת הצהוב של ס"ה כי הוא דליל מידי בשביל יידים ויצא טוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
ניסיתי פעם זה נראה שהן צהובות מסיבות לא טובות

אנשים הגיבו ממש רע ומישהו אמר שחשב שיש לי פטריה...
מאז לא ניסיתי שוב.

על רוב הנשים אני לא אוהבת לק ברגליים.

יש המון בחורות עם אצבעות שנראות כמו גמל שלמה, או נקניקיות שמנמנות באורכים משונים, או בצבוצי שערות.. וגם יצא לי לראות בחורות עם סדקים ופיצוצים מטורפים בעקב, אבל העיקר - לק אדום..

למה להסב את תשומת הלב?

לטעמי יש מעט מאוד נשים שזה מחמיא להן.
מקסימום ניוד או שקוף עם נצנצים עדינים או פרנצ' (אבל לא להאריך את הציפורניים ברגליים
)

trilliane

Well-known member
מנהל
פרנץ' קלאסי או בכלל?

לי יש כרגע דוגמה של פרנץ' ברגליים (הראשון בחיי, למרבה האירוניה...) כי התאמתי את הדוגמה לזו של הקבקבים.
מכיוון שהם בצבע חום עם קצוות וורודים, הלק שלי הוא חום (מטאלי) עם פרנץ' ורוד (מטאלי). כמובן עם ציפורניים קצרות, אני לא מגדלת. לא קיבלתי הערות בנושא לכאן או לכאן, אבל אני מרוצה מהתוצאה וזה העיקר.

mAmA MiSiSiPi

New member
הקלאסי

צבעוני הוא בגדר עיצוב .הקלאסי כאילו מאריך מלאכותית את הציפורן וציפורנים ארוכות ברגלים זה עושה לי בעעעע.

אני לרוב שמה צבעים שונים

ברגליים אני נוטה לשים בעיקר סגולים-סגול עדין,סגול חציל וכדומה...לפעמים שמה אדום.
בידיים אני יותר מתפרעת עם הצבעים -אם כי היה צפוי מהיכרות עם עצמי שזה יהיה הפוך כי אני הולכת עם נעליים סגורות ואז פחות מתפדחת.

אצלי שונה

אני זוכרת שקראתי באיזה מגזין שלק זהה בידים ורגלים זה כבר פאסה.
מה שכן, לא מסתדר לי לשים לקים זועקים בצבעים שונים. לאחרונה ברגלים אני שמה צבע בהיר ובידים בולט.

Plushable

New member
מישהי שמעה על חברת לקים בשם UPC בארץ?

טרחתי והתקשרתי לחנות אחת בעיר של קוסמטקיה שחשבתי שיהיו להם לקים של La-Sera, והמוכרת אמרה שיש להם לקים של שיק ושל חברת UPC.
מישהי שמעה על החברה הזאת? פעם ראשונה שאני שומעת.
אני תוהה אם בכלל יש טעם ללכת לשם ולבדוק בעצמי?
אם מישהי שמעה או מכירה, או יש לה לקים של החברה, אשמח לשמוע תגובות...

iefrat

New member
נתקלתי בהם בקניון פ.זאב בירושלים

החנות באזר. 10 שקלים האחד, היו כמה צבעים מעניינים.
לא רכשתי

Plushable

New member
מסתבר שהמוכרת התכוונה ללקים שנקראים GK

ובחלק האחורי רשום UPC
ראיתי אותם כי הרבה האמת אבל הפעם החלטתי לקנות אחד שהיה לי צבע מעניין

Plushable

New member
תשובה

אני מרמת השרון. אני יודעת על 2 (אם לא 3) חנויות בעיר שמוכרות את הלקים הללו ב-10₪ לערך.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי GK אחד בצבע כסף, עלה ₪10 בקינג ג'ורג'

ואני ממש מרוצה ממנו. יש לו מרקם קצת גרגרי (שימרי) כמו לסדרה המטאלית של שיק, רק שהוא לא נטול רעלים (לי אישית זה לא מפריע) והוא אטום מהמטליים של שיק ולכן עובד סבבה בחותמות (מה שלצערי לא ניתן לומר על הזהב 904 של שיק).

hollypop girl

New member
אני יודעת על מה את מדברת, ראיתי אותו

ושקלתי לקנות אבל אם כבר יש לי שיק, אז מה הטעם?

לי יש רק את 729 שלהם+ניסיתי כמה אחרים אצל חברות.

למעלה