שרשור שאלות ליום חמישי

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך
אני לא הצלחתי לצלם,

כי אני עם לק שלא בא לי להוריד עדיין ולא רואין את זה איתו- וגם כי שייפתי בעצבנות לפני שמרחתי אותו ביום חמישי. אבל התכוונתי למה שהעלית.

hollypop girl

New member
מה אתן חושבות על לק חום ככה ברגליים?

יש איזה לק מבושם של לייף שכבר הרבה זמן בא לי לנסות אבל יש לי צבעים מעניינים יותר
(ויותר קשורים לעונה) לשים על היידיים...

לידים או לרגלים?

אני חושבת שאת צריכה לשים מה שבא לך.
מה שאני רואה בחוץ שהרוב מורחות אדום, חלק שקוף או פרנץ', ומעט עם גווני כחול, שזה מזעזע לטעמי ברגלים.

trilliane

Well-known member
מנהל
בדיוק הסרתי לק חום (מטאלי אדמדם) מהרגליים

כי הסתובבתי איתו כבר חודש והציפורן גדלה. הוא היה עם פרנץ' ורוד ובהתאמה לסנדלים. אז אני לא חושבת שיש סיבה להימנע מחום ברגליים, אבל צריך לראות את הלק המסוים ואיך הוא מתקבל. אם מוצא חן עינייך, לכי על זה. מקסימום אם לא תאהבי – תסירי.

danadandana

New member
מישהי ניסתה את מלבין הציפורניים של ESSIE?

ראיתי בסופרפרם - אשמח לקבל חוות דעת,
ובנוסף- האם מיועד להלבנת ציפורניים שהלק הצהיב אותן?

trilliane

Well-known member
מנהל
חפשי בגוגל (באנגלית) ודאי נסקר ע"י בלוגריות

trilliane

Well-known member
מנהל
בהחלט ייתכן שלק א' יתייבש מהר יותר מלק ב'

למיטב ידיעתי זה לא קשור לצבע אלא לפורמולה. יש לקים עם ייבוש מהיר (שמכילים בעצם את המייבש בתוכם); לקים בגימור מאט מתייבשים מהר יותר מלקים בגימורים אחרים ועוד. זה תלוי גם בעובי השכבה שנמרחה, איזו שכבה זאת (הראשונה תמיד מתייבשת מהר יותר) ועוד. אולי יש לך לק בהיר שמתייבש מהר יותר מכהה, אבל עד היום לא הבחנתי בתופעה שציינת באופן גורף.

זה לקים רגילים של שיק או גייד

פשוט שמתי לב שכשאני מורחת כהה אחרי 10 דקות מקבלת מכה מאיפושהו (תמיד) ואז יש לי סימן קילוף על הלק, ואילו היום שמתי בהיר (תבסיס של הפרנץ) אחרי 5 דקות קיבלתי מכה ואין שום סימן..

1שייכת

New member
משלוח ב BeautyBay - הפתעה לא נעימה...

קראתי פה המלצות על ביוטי-ביי, שהמשלוח בחינם.
נכנסתי, בחרתי לאקים, ובסוף לפני התשלום התבשרתי כי הכרטיס יחויב ב-21 יורו!!! כמובן שביטלתי מיד.

יש פה מישהי שכן קנתה שם ולא דחפו לה שם את ה"אלמנט"? (בדיחה לקשישות הפורום, מתוך הגששים הזכורים לטוב...)

trilliane

Well-known member
מנהל
המשלוח חינם לכל העולם, זה מוצהר למעלה באמצע

החיוב בסך 21€ הוא מן הסתם עבור המוצרים שקנית. האתר מאפשר לך לבחור את המטבע שבו מוצגים המחירים; אני בחרתי דולר אמריקני (נדמה לי שזו בררת המחדל לישראל, אבל אני לא בטוחה) ואולי את בחרת אירו ולכן הוא הציג לך את הסכום באירו; אבל בסופו של דבר החיוב בפועל הוא בליש"ט (£) כי זה אתר בריטי.

trilliane

Well-known member
מנהל
ולמען הסר הספק, הזמנתי מהם כבר פעמיים ושילמתי

אך ורק על המוצרים ששמתי בסל; לא "דחפו" לי שום דבר. אם הסכום נראה לך גבוה מדי אולי הכנסת לסל בטעות מוצרים שלא התכוונת לקנות בסופו של דבר, או שלא חישבת נכון את הסכום (או אולי התבלבלת מהמרת המטבע).

1שייכת

New member
אוי, עכשיו אני מבינה שהתבלבלתי...

זה באמת היה סימן של לי"ש, לא אירו, וזה אכן היה הסכום הסופי. מעניקה לעצמי את האייקון הזה:

אהבתי את ההקפדה שלך על "אירו" ולא יורו. גם אני מחובבות השפה, והמקצוע שלי קשור לזה (לא ארחיב את הדיבור כדי לא לחשוף את עצמי חו"ח...)

trilliane

Well-known member
מנהל
העיקר שנרגעת...
האתר באמת בסדר גמור

ולא מנסה להתחכם אלא להפך: בסוף החשבון תמיד מצוין סכום החיוב בליש"ט כי זה יהיה החיוב בפועל (זה גילוי נאות חשוב מצדם).

לגבי "אירו", למען האמת אני דווקא לא "מקפידה"... פשוט כך התרגלתי כשהמטבע נכנס לשוק וכך הוא נשאר אצלי בראש; זה כ"כ מוטמע אצלי שלמעשה בכל פעם שאני שומעת אנשים אומרים "יורו" זה כמעט מפתיע אותי (לרגע) מחדש...
מבחינתי "יורו" זה רק הכדורגל (הבן זוג כבר בהיכון...).

hollypop girl

New member
המגבונים של ביוטיקר

אם משתמשים בהם הרבה הם עלולים להזיק לציפורן? (כמו באצטון למשל)
כי אין להם את ההרגשה הזאת שיש אחרי מסיר לק (מעין החלשה של הציפורניים או ייבוש)

למעלה