שרשור שאלות ליוסי

שרשור שאלות ליוסי

טוב, חבר'ה, השרשור הזה נועד כדי שתעלו את השאלות שלכם, כל מה שאתם רוצים לשאול, גם לגבי המשך הדרך (סינגלים, הופעות, אחרי הפרידה מהמנהל האישי וכו'), לגבי כתיבה והלחנה בתור יוצר...וכו'. כל מה שמעניין אתכם, ואתם רוצים לשאול. טוב לא הכל.. בכל זאת, אבל אני מאמין שיש לכם שאלות ראויות. אז זה הזמן וזו ההזדמנות. - נצלו אותה!

שאלות שלי..

חשבת לשיר עוד כמה שירים בספרדית כמו את השיר ששרת alguna vez כיאו אפילו בלחן ספרדי.. לא יושעת איך להסביר.. כי לשירים בספרדית יש מנגינה כזאת שונה עם הגיטרה.. אני לא מתכוונת לסלסלה ולרגטונים אלא לבלדות שלהם.. לירן אם אתה מבין אתי תן יד פה ותסביר כי אתה מבין יותר ממני במוזיקה..

TALIII30

New member
מה איתי?

גם לי יש שאלה......... מה הפירוש של המילה דזה וו מישהו יודע?

sarit lang

New member
בערך מה שאוריאן הסבירה לך...

משהו שקרה לך בעבר ואת חוזרת לאותו סיטואציה בזמן אחר...בדרך כלל אחרי הרבה זמן לתת לך גם דוג' או שהבנת?

TALIII30

New member
קודם כל תודה שעזקתם לי

ובכיף תני דוגמא הבנתי חלקית , לא הבנתי איך זה מתקשר לשיר בערך ומה השיר בעצם אומר

sarit lang

New member
דוגמה . . .

כאילו אני נמצאת עכשיו באיזשהו מקום.ויש לי תחושה או הרגשה או זיכרון שכבר הייתי שם....זה נקרא דשוו'ה.... ויוסי מתכוון בשיר כאילו הבחורה היא דשוו'ה בישבילו או שהוא ראה אותה כבר פעם והוא מרגיש מה שהוא הרגיש פעם כשהוא ראה אותה...או שפשוט יש לו זיכרון איתה ..... הסברתי טוב? כי אני לא בטוחה אם לא אז שמישהו יעזור לי

lir2004

New member
אגב "דזה וו"...

זה שיר במקור של שלום חנוך... אם אני לא טועה... כי ראיתי גירסה שלו... ויוסי חידש... אבל "איך הוא חידש?!"... טוב, זה כולם יודעים... יוסי שלנו הוא ה-מלך! ואף אחד לא ייקח ממנו את הכישרון לקחת שירים, ולהפוך אותם לעוד יותר יפים ממה שהם...

lir2004

New member
דז'ה וו...

זה "חיזיון העבר", כלומר, שאת נזכרת בדברים שקרו לך בעבר...

sarit lang

New member
זה לא בדיוק חזון עבר....

זה לא שאני נזכרת במשהו שקרה לי בעבר = זה משהו שקרה לי בעבר וחזר על עצמו שוב בזמן אחר...!!! זכרונות מהעבר יש לנו תמיד !!

lir2004

New member
אודליה מתכוונת...

לשירים כמו "Sin miedo a nada", של אלכס אובגו... שירים כאלה... נראה לי שזה יתאים ליוסי מאוד...

חן 16H

New member
שאלה

רציתי לשאול אם בדיסק הבא שאתה עובד עליו יש או יהיו שיר/ים בסגנון מזרחי?

למעלה