מי לוקח אותי ?!...אין לי איך להגיע.
ש שריתוששששש New member 31/7/06 #26 ../images/Emo26.gif http://www.rossobar.co.il/?name=content&id=3 זה כתוב לקראת הסוף..
א אודליה סליס New member 31/7/06 #29 כן.. שרית לאנג סיפרה לי על זה לפני שבוע.. זה יעלה 60 שקל כניסה... אוףף אני מתה להגיע!! למישהו יש רעיון איך אני יגרור את הידיד העולה שלי (הוא עולה חדש ולא מבין עבריתתת ) אני רוצה שהוא יבוא איתי לראות מי זה יוסי שאני כ"כ מדברת עליוו
כן.. שרית לאנג סיפרה לי על זה לפני שבוע.. זה יעלה 60 שקל כניסה... אוףף אני מתה להגיע!! למישהו יש רעיון איך אני יגרור את הידיד העולה שלי (הוא עולה חדש ולא מבין עבריתתת ) אני רוצה שהוא יבוא איתי לראות מי זה יוסי שאני כ"כ מדברת עליוו
Y yaelala14 New member 1/8/06 #31 ../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifשנה שעברה היה..לאיודעת לגבי השנה =]
ע עדי מחיפה New member 2/8/06 #34 שאלה דחופה../images/Emo70.gif מתי סוף סוף תוציא רשמית את הסינגל של "אהבה בת 20" בצרפתית אני מחכה...כולנו מחכים יותר נכון
שאלה דחופה../images/Emo70.gif מתי סוף סוף תוציא רשמית את הסינגל של "אהבה בת 20" בצרפתית אני מחכה...כולנו מחכים יותר נכון
L lir2004 New member 3/8/06 #36 עזבו!!! מתי הוא יוצא את "בוכה בלילות" בצרפתית?, הגרסה שהוא הקליט אצל נדב... מתי????
Y yaelala14 New member 5/8/06 #38 ../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifובקיצור..מתי הוא יוציא ל לאור משהו בצרפתיתת אני לא יכולה לחכותת כבר!! זה בטח יהיה מדהיםםםםםם...שפה מקסימה וכל מקסיםם..שילוב מנצחח!!
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifובקיצור..מתי הוא יוציא ל לאור משהו בצרפתיתת אני לא יכולה לחכותת כבר!! זה בטח יהיה מדהיםםםםםם...שפה מקסימה וכל מקסיםם..שילוב מנצחח!!
O osher989 New member 5/8/06 #39 הפתעתם אותי לא ידעתי שהוא שר בצרפתי ובצרפת אפשר להשיג אותו? כי אם כן שרית אני מזמינה ממך מראש כשאת טסה לצרפת
הפתעתם אותי לא ידעתי שהוא שר בצרפתי ובצרפת אפשר להשיג אותו? כי אם כן שרית אני מזמינה ממך מראש כשאת טסה לצרפת