שרשור שאלות לנמרוד הראל

שרשור שאלות לנמרוד הראל../images/Emo70.gif

בשבוע הבא, מיד לאחר התכנית "בלתי נתפס עם נמרוד הראל", ישודר אירוח מצולם של נמרוד אשר יכלול את שאלותיכם בפורום הרשמי. רוצים לדעת איך הוא עושה את זה? איך הוא שולט בחושים שלנו? שרשרו לו לכאן שאלות על כל מה שרציתם לדעת ולא הייתה לכם הזדמנות לשאול!

mush2006

New member
שאלה

הי נמרוד דבר ראשון אתה איש מרגש והדברים שתעושה מגניבים לאללה והשאלה שלי היא איך קוראים לנושאים שכוללים את כל הדברים שאתה עושה והאם אפשר ללמוד אותם בארץ? תודה

חשיפת קסמים ותת מודע

1. מה התחושות שלך כשאתה מגלה שכמעט כל קסם שמופיע בתכנית נחשף באינטרנט ושלא לדבר על הפורום הרשמי שלך? 2. בעניין אחר לגמרי- האם יש דרך להשפיע לאדם על תת המודע מבלי שירצה יידע או יבחין בכך? בהזדמנות זו אציין שהתכנית שלך נפלאה ומרתקת.

best in me

New member
בחיי היום היום

שלך אתה משתמש בכוחות שלך? כלומר שאתה פוגש אנשים אתה יודע מה הם חושבים עליך?. ושאלה אחרת באיזה גיל גילית שיש לך יכולת לעשות דברים כאלה. (כל מה שאתה עוסק בו) אני מאוד אוהבת את התכנית שלך, ממש אחלה של תכנית!

orb10

New member
לנמרוד!

שמי אור ואני בן 13 וחצי, אתה כל פעם מדהים אותי מחדש.. יש לי שאלה קטנה. כמה זמן אתה עוסק בתחום הזה? מאיזה גיל התחלת עם זה? בן כמה אתה?? והאם יש אפשרות להזמין אותך לאירועים בר מצוות וכל זה? אשמח לתשובה ממך,אור

B o o o o M

New member
היי נמרוד

תוכל בבקשה להגיד מה שמו של הפסיכולוג שעליו דיברת בפרק האחרון - אשר ערך את הניסוי הפסיכולוגי לפני 60 שנה, וכתב לכולם את אותו הפרופיל וכל אחד שייך את הפרופיל לעצמו? היכן אפשר לקרוא את הפרופיל הזה? אחלה תוכנית ! תענוג לצפות בה.. המשך כך :]

bla777

New member
קוראים לפסיכולוג פררו

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%A7%D7%98_%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A8

בהקשר לאותה שאלה

אני מעוניינת למצוא את הטקסט הכתוב עצמו, של הפרופיל. יש למישהו ?

homerJsimpson

New member
שלום נמרוד!

1. האם עוד ניתן להציע רעיונות לתוכנית (לעונה הבאה)?

Dafna101

New member
שאלה לנמרוד - טלקנזיס

היי נמרוד, האם אתה משוכנע ב100% שבאמת תופעת הטלקנזיס (הזזת חפצים בעזרת כח המחשבה) לא קיימת?

Sweet Girl7

New member
2 שאלות לנמרוד

שלום נמרוד!
1. האם אתה באמת מקבל מסרים דרך טלפטיה או אינטואיציה בקריאת מחשבות? (יש שיטה לפתח את הזה?) כמו למשל בתוכנית שבה ניחשת את המספרים של הכספת כשהאישה רק חשבה על המספר והצלחת לגלות אותו אז חייב להיות פה משהו אינטואטיבי לא? 2. האם כן יש משהו בתוכנית שקשור לקריאת מחשבות אמיתית בלי שום טריקים?

OFIRS18

New member
נמרוד הראל לא יענה לך..

אני מצטער, אבל נמרוד הראל לא יענה לך , קראת את ההודעות בפורום ? חבל לא לבזבז את הזמן בקריאת הודעות כאלה . לפחות זה מה שאני הייתי חושב אם הייתי במקומו.

ZaziBzaziDor

New member
שלום

שלום, שמי דור ואני בן 16 מבאר שבע. רציתי לומר קודם כל שהתוכנית שלך מרתקת ומעניינת מאוד. יש משהו אחד שממש מעניין אותי בתוכנית; השפעה על התת מודע ומסרים תת הכרתיים. והשאלה שלי היא, האם ניתן ללמוד לשדר מסרים תת הכרתיים ולהשפיע על התת מודע ? אם כן, יש דרך ללמוד את זה ?

maninaox

New member
שאלה לנמרוד

אתה יוצא נגד כל המיסטיקנים השרלטנים, מסביר שהכל שטויות ובולשיט ושאסור להאמין להם, ובכל זאת אתה מצלם אייטמים עם החוג לרייקי, פותחים בקלפי טארוט והילרים, וחלק מההסברים שאתה מספק בתוכנית לקוחים מתוך עולם המיסטיקה והכישוף. למה אתה לא יכול לבחור צד ולהישאר בו?

maninaox

New member
אני לא חושב..

שרייטינג וכסף כלולים בזה. לדעתי זוהי תוצאה ישירה של ואקום רעיוני, שבגללו הוא נאלץ להסביר את הקסמים שלו ע"י מה שנראה לצופה הממוצע הכי הגיוני.

למעלה