אני לא יודע מאיפה להתחיל...
נמרוד, אני יכול לשאול אותך שאלות בלי סוף... אבל אני מקווה שתענה לי לפחות על כמה שאלות: 1- האם אתה משתמש בהיפנוזה בקסמים שלך? 2- קורה לך לפעמים שקסמים לא מצליחים לך ומורידים אותם בעריכה? למשל שידעת ששני האנשים חושבים על ים... ניגשת ל 20-30 אנשים? או רק לשניהם? 3- אני זוכר פעם שדיברת באיזה ראיון על כך שאתה מחקה תנועות של מי שאתה עומד או יושב מולו ואז עושה צעד וכאילו שולט בו או משהו כזה. תוכל בבקשה לפרט על זה? 4- בקסם של לוסטיג עם ה"חשמל סטטי", למה אמרת שיש לו חשמל סטטי בידיים? אני יודע בדיוק איך עושים את הקסם הזה. 5- האם אתה יכול באמצעות סוגסטיות או דברים אחרים לרפא אנשים מכל מיני כאבים או מחלות? למשל, אתה יכול לעשות לבן אדם שסובל ממגרנות סוגסטיה שתרפא אותו? אם כן, למה אתה לא מרפא אנשים? 6- איפה עובר הגבול שלך בין קסם עם טריקים לבין קסם אמיתי עם תת מודע בלי טריקים, למשל כמו ה- "what are you reading"? 7- למעשה כל דבר שבן אדם עושה ואחרים לא יודעים איך הוא עשה את זה, אותו בן אדם יכול לייחס את זה ליכולות שלו כאומן חושים. למשל הקטע ששחקני בית"ר לא הצליחו להרים את הבחורה ההיא. הטריק פה הוא מאוד פשוט, אז למה אתה מייחס את זה לסוגסטיה ושהכול בראש? 8- חשבת פעם לשחק פוקר??? אתה יכול להרוויח מיליוני דולרים!!! 9- אתה יכול לתת לי עצה איך להחדיר לתת מודע של אנשים דברים? למשל מספרים? 10- איזו מוזיקה אתה שומע? 11- מה דעתך על תיאורית הקונספירציה שפול מקרטני מת? נמרוד, אני מצטער אם השאלות שכתבתי נשמעות נוקבות מידי, לדעתי אתה הקוסם/אומן חושים הכי טוב בארץ בהפרש ענק, ממש ליגה אחרת. אני מכור לתוכנית שלך, בלתי נתפס, ואני מאחל לך בהצלחה ושתמשיך להיות תותח כמו שאתה!