שרשור שאלות לנמרוד הראל

mor93

New member
נמרודד - שאלה..

אממ אני ומשפחיתי כל יום שני יושבים וצופים בתוכנית שלך אז כמה שאלות האם המוזיקה משפיעה על התת מודעה של האדם בלי שהוא ירגיש? והאם אתה מאמין בכוחות על טבעיים? האם אתה מאמין באורי גלר? האם אתה מאמין בתוכנית היורש של אורי גלר? ואם יש אפשרות שיש דבר כזה כוחות על טבעיים? אמממ מקווה שתענה הייתי מעריצה אותך :) תמיד תמידד = מורושלך =

amir7931a

New member
הוא כבר אמר שכל אחד שרוצה

יכול ללמוד, וששום דבר לא באמת על טבעי אלא הכל טריקים והכל גם הראה חלק מהדברים בתוכנית האחרונה, ולכן אני מניח שהוא גם לא הלך להתחרות בתוכנית של אורי גלר מפני שהוא יודע שזה הכל שטויות, הוא לא יכול להוכיח שהכל שטויות כי אז כל ה'תעשייה' של עולם ה"על חושי" תהרס.. אבל כמובן שאני משאיר לו את התשובה היותר מפורטת..

רן המלך2

New member
הוא לא בדיוק הראה..

הוא נתן הסברים יצירתיים במיוחד לטריקים פשוטים וחביבים. בסך הכל, הגישה של נמרוד לא מאוד שונה מזו של גלר, אותה הגברת בשינוי אדרת, כל אחד מהם "מרמה" את הקהל בדרכו שלו, גלר בחר בכיוון של העל טבעי, נמרוד בחר בכיוון של שטויות פסאודו מדעיות תלושות מן המציאות.והוא לא בתוכנית של גלר משום שהוא פשוט אינו זקוק לה, הוא כבר קנה את פרסומו ויש לו תוכנית משלו, האם דיויד ברוזה ילך לכוכב נולד?

ll191

New member
שאלה

האם תוכל להמליץ לי על ספר המנטליזם שאתה הכי אוהב, אשר מכיל קסמים ללא גימיקים וכדומה, אלא רק קסמים המתבססים על סוגסטיה ושיכנוע התת-מודע? תודה

michaeler

New member
אני אמנם לא נמרוד, אבל אומר בוודאות

שלא קיים דבר כזה... אין ספר מנטלזים שלפחות חציו אינו קשור בטריקים ובאביזרים, ואני מדבר מתוך נסיון.

michaeler

New member
לא הבנתי את השאלה ../images/Emo13.gif

תגדיר "קוסמים רגילים".

amir7931a

New member
שלום!

1. לפני מספר פרקים דיברת על 'טלקינזיס' ואמרת שכל אחד יכול ללמוד זאת, איך מתחילים בכלל בלמידה? 2. איך אפשר להכין תקליט מהסוג שהכנת בפרק האחרון? האם זה פשוט בתדר נמוך, או בעוצמה נמוכה? 3. מעוניין בכמה שיטות להשפיע על התת-מודע של אנשים כמו מה שהראת בפרק האחרון שכולם חושבים על הים... 4. לפני המון פרקים גרמת לפלאפון של מישהי לצלצל והשם שלך יהיה עליו, וגם שם קלף שהיא בחרה...איך?! 5. בפרק האחרון הראת שהכל בעצם טריקים שעובדים על המוח שלנו וששום דבר לא באמת אמיתי, זאת אומרת שקריאת מחשבות, הזזת פריטים מבלי לגעת וכו', שום דבר לא אמיתי אלא רק טריקים שהמוח האנושי לא מוצא באותו רגע סיבה למה זה קורה? * בפרק האחרון אני שמתי לב שהכנסת ללוסטינג את הסיכה לפה, ושמתי לב שאתם הפוכים!!! אהבתי את הרעיון נורא, ניסיתי לפתוח את המוח שלי (open your mind - משפט ממכר מהמטריקס וכל זה, סרט תותח) תודה, לילה/יום טוב

azkgs

New member
לנמרוד

אני מעריץ גדול שלך ואני רואה כל תוכנית שלך והייתי רוצה לדעת כמה דברים: 1. אני רוצה לילמוד את הטלקינזיס 2. לדעת להישתמש בחושים לי 3. איך שהתת מודע משפיע על הצמיאות 4.איך רואים מרחוק אני מקווה שתענה לי על השאלות

misipipi

New member
שלום נימרוד

הפריפורמנס שלך מעניין, אבל הוא עדיין לא מ ה מ ם , סתם חחח איפה למדת את הקסמים, אממ.. סליחה טריקי המנטליזם? למה מראים בתוכנית קסמים אם אתה אומר שאתה לא קוסם? כמו הקוסם היועץ לוסטינג שמופיע באורי גלר אתה לא חוושש שתאבד מאמינותך ושכל "המופעים" יחשבו כטריקים ועריכה?

BOSS77

New member
אני לא יודע מאיפה להתחיל...

נמרוד, אני יכול לשאול אותך שאלות בלי סוף... אבל אני מקווה שתענה לי לפחות על כמה שאלות: 1- האם אתה משתמש בהיפנוזה בקסמים שלך? 2- קורה לך לפעמים שקסמים לא מצליחים לך ומורידים אותם בעריכה? למשל שידעת ששני האנשים חושבים על ים... ניגשת ל 20-30 אנשים? או רק לשניהם? 3- אני זוכר פעם שדיברת באיזה ראיון על כך שאתה מחקה תנועות של מי שאתה עומד או יושב מולו ואז עושה צעד וכאילו שולט בו או משהו כזה. תוכל בבקשה לפרט על זה? 4- בקסם של לוסטיג עם ה"חשמל סטטי", למה אמרת שיש לו חשמל סטטי בידיים? אני יודע בדיוק איך עושים את הקסם הזה. 5- האם אתה יכול באמצעות סוגסטיות או דברים אחרים לרפא אנשים מכל מיני כאבים או מחלות? למשל, אתה יכול לעשות לבן אדם שסובל ממגרנות סוגסטיה שתרפא אותו? אם כן, למה אתה לא מרפא אנשים? 6- איפה עובר הגבול שלך בין קסם עם טריקים לבין קסם אמיתי עם תת מודע בלי טריקים, למשל כמו ה- "what are you reading"? 7- למעשה כל דבר שבן אדם עושה ואחרים לא יודעים איך הוא עשה את זה, אותו בן אדם יכול לייחס את זה ליכולות שלו כאומן חושים. למשל הקטע ששחקני בית"ר לא הצליחו להרים את הבחורה ההיא. הטריק פה הוא מאוד פשוט, אז למה אתה מייחס את זה לסוגסטיה ושהכול בראש? 8- חשבת פעם לשחק פוקר??? אתה יכול להרוויח מיליוני דולרים!!! 9- אתה יכול לתת לי עצה איך להחדיר לתת מודע של אנשים דברים? למשל מספרים? 10- איזו מוזיקה אתה שומע? 11- מה דעתך על תיאורית הקונספירציה שפול מקרטני מת? נמרוד, אני מצטער אם השאלות שכתבתי נשמעות נוקבות מידי, לדעתי אתה הקוסם/אומן חושים הכי טוב בארץ בהפרש ענק, ממש ליגה אחרת. אני מכור לתוכנית שלך, בלתי נתפס, ואני מאחל לך בהצלחה ושתמשיך להיות תותח כמו שאתה!

misipipi

New member
אני מכיר קוסם שהוציא שפן מהכובע

והוא בסה"כ אמר אדרבה קדברה, אני מכיר את הקסם הזה, אז למה הוא אמר אדרבא קדברה?, אני יודע בדיוק איך עושים את הקסם הזה. אחח האומני חושים של היום זה לא מה שהיה פעם

1dana1

New member
יש לי בינתיים רק שאלה אחת :)

האם תהיה עונה שלישית? :)

1shiran1

New member
שאלות לנמרוד :)

היי, יש לי מספר שאלות שאני מקווה לקבל עליהן תשובה באירוח :) 1- סיפרת בתוכנית אירוח של דודו טופז, שאתה משתמש אך ורק בפסיכולגיה טהורה ופשוטה.. למדת במקום כלשהו את הטכניקות האלו? 2- אתה ואמיר לוסטיג, הכרתם זה את זה עוד לפני או למדתם את זה ביחד ומכאן בא הרעיון לתוכנית כזו? 3- יכול להיות שבתוכניות הקרובות תלמד עוד "טריקים" פשוטים לכל מיני דברים שאתה עושה בתוכנית? [למשל שמרחת קרם הגנה על היד ויכלת לנחש שהאנשים חושבים על ים..] ואין ספק שזו תוכנית מצוינת!!! כל הכבוד.. שירן.

ll191

New member
שאלות קצת יותר אישיות

אהלן נמרוד, מקווה שלא מאוחר מדי ושתענה לי לפחות על חלק מהשאלות אם לא על כולן. 1. איפה נולדת ואיפה גרת בילדותך? 2. איפה שירתת בצבא? 3. איפה עשית את התואר? ולמה דווקא את התואר הזה? 4. בן כמה אתה? 5. מה אתה מתכנן לעשות אחרי שתיגמר העונה הנוכחית של בלתי נתפס? 6. איך אתה מרגיש עם הפרסום היחסית מהיר שקיבלת? 7. האם אי פעם תעשה מופעים בתשלום אשר פתוחים לכל הציבור? זהו בינתיים, תודה

BOSS77

New member
אם הוא לא יענה לך

1- נמרוד נולד בכפר סבא וגר שם בילדותו. 2- נמרוד היה קצין נ"מ בצבא. 4- הוא בן 31. 5- בוא נקווה ש"בלתי נתפס 3".........................................

למעלה