שרשור שאלות לסוף השבוע

7ו6ט5א

New member
לק essie

האם יש בלקים של essie :
isothiazolinone ? אני רגישה לחומר זה המצוי בקרמים רבים. לילי

האם אפשר להתרגל לציפורניים ארוכות?

לרוב אני עם ציפורניים ממש קצוצות כי קצת יותר מזה מרגיש לי לא נעים. אני כל הזמן חוששת שיש לי לכלוך מתחתן (מי אמר OCD?ׂ) שלא לדבר על זה שנורא קשה לי להתנהל איתן כי האורך מציק לי.

אני יודעת שציפורניים ארוכות יותר יפות ורציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך להתרגל לאורך הציפורניים.

מה אתן אומרות?

hollypop girl

New member
זה עניין של טעם אבל אני מעדיפה ציפורניים

ארוכות פשוט כי לדעתי הן מאריכות את היד וגורמות לה להיראות רזה ואסטית יותר.
לא מזמן הציפורניים ארכו לי לגודל שעוד אף פעם לא היה לי ובאמת היה קצת קשה להתרגל לזה...
לקח לי בערך שבוע וחצי להתרגל לעשות דברים כמו ניקיונות ושטיפת כלים (ואפילו פעולות פשוטות
יותר כמו התעסקות עם ערימות בגדים למשל...) אבל תוך זמן קצר התרגלתי ובאמת שזה שווה
את זה...

OCD?

יש מכשיר מיוחד לניקוי לכלוך ממתחת לציפורנים אבל אם בא לך אפשר גם לאלתר עם דברים אחרים...

**לא יודעת אם זה קורה לאחרות אבל לפעמים אחרי מכות קטנות בידיים אני מרגישה כאב באצבעות
שלא היה לי כשהיו לי ציפורניים קצרות...

גם אני חושבת שארוך במידה זה יפה

הבעיה היא ההרגשה. אני מסכימה שצריך לנסות.

על איזה מכשיר את מדברת? אני בינתיים כשקצת מתארך לי מאלתרת אבל אשמח למכשיר ייעודי לזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא צריך "מכשיר" מיוחד; רק קצה מחודד

(שלא פוצע) כמו קצה של פצירת מתכת למשל, או אם צריך לאלתר, קצה של עיפרון מכני (כשהחוד בפנים) גם עובד (מניסיון).

כיום אני מנקה עם מקלון עץ שמיועד לדחיפת עור. הצד השני שלו מחודד (אבל לא דוקר) והוא מושלם לניקוי מתחת לציפורן או לניקוי שאריות לק מסביב בזמן המריחה. חבילה של עשרה מקלוני עץ עולה ₪1.90 בביוטיקייר.

hollypop girl

New member
מכשיר לדחיסת עוד מביוטיקר, יש לו

צד שמתאים בדיוק לעיקול בציפורן וכך אפשר לנקות מתחתיה.

Nakuro

New member
מה? אני בדיוק ההפך

שהציפורניים שלי קצרות אני חוטפת צמרמורת שאני נוגעת בדברים, זה נוראי...בגלל זה אני אף פעם לא מקצרת עד הסוף (למרות שזה יותר בריא)
אני חושבת שהכל עניין של הרגל. רק את תשרטי את עצמך

Nakuro

New member
*אל תשרטי

עקומה שכמותי. טוב, אני רגילה לשרוט את עצמי בטעות כל הזמן

poynter

New member
דווקא הפוך..

רופאים ממליצים שלא לגזור עד הסוף, עד "הבשר" כי זה פוגע בעור העדין שנמצא תחת הציפורן. אלא להשאיר מ"מ של החלק הלבן.

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא הפוך: העור מתעדן כשהציפורניים ארוכות

כי אז הוא לא בא במגע עם שום דבר... למי שגוזז ציפורניים בקביעות (גם את כל הלבן) אין בעיה של פגיעה בעור והוא לא כזה עדין (כמובן, צריך לא לגזוז יתר על המידה). עשיתי זאת כל חיי בלי שום בעיה רפואית; נגנים כמו פסנתרנים, גיטריסטים (ביד שמאל, אם הם ימניים) עושים זאת קבוע כי הציפורניים הארוכות מפריעות (וזה לא יוצר בעיות בעור).

poynter

New member
גם את יקירה, משאירה מ"מ של לבן

אפילו אם הוא פיצקי, הוא שם, והוא צריך להיות שם..
הכוונה שלי היא לא בגזיזה רצחנית.

trilliane

Well-known member
מנהל
בזמנו דווקא לא השארתי; עכשיו אני כבר לא גוזזת

(רק פינות, אצלי זו בעיה כאמור) אלא רק משייפת... משגע אותי כשהן מתארכות יותר ממילימטר שניים של לבן. חלקן עדיין מתפצלות אז אני לא יכולה ממש לגבל בכל מקרה.

Nakuro

New member
אני מגדלת את הציפורניים למרות שהן מתפצלות

הן דווקא גדלות יפה ומהר.
אני מניחה שהעובדה שהן נשברות באותו קצב זה בגלל הפיצולים...
מעדיפה ככה מאשר לא לגדל בכלל

hollypop girl

New member
גם אני, ואז אני פשוט משייפת את

הפיצולים לאט לאט בלי לפגום מהאורך.

Nakuro

New member
אני פשוט מתעלמת מהפיצולים

לא מה משנה מה אני אעשה איתם, הם פשוט יהיו שם...

radio active

New member
ניסית את הקרם של פלקסיטול?

גם לי היו פיצולים (עדיין יש לי כי אני עצלנית ולא שמה אותו מספיק, אבל זה בהחלט השתפר!)
תוך חודש נעלמו לחלוטין!!

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בינתיים עם הסרום של שיק + מחזק סאלי הנסן

החלפתי עכשיו לכחול שאמור למנוע פיצולים. ואני מודה שמרוב ניסיונות למוצרים משלימים (והם לא זולים
) זה כבר מתחיל להצטבר לסכום לא מבוטל ואני מתחילה להתלבט האם שווה להשקיע בעוד אחד ועוד אחר...

הקרם של פלקסיטול זה זה?
http://www.flexitol.info/?CategoryID=211&ArticleID=160
כמה הוא עולה?

למעלה