שרשור שאלות לסוף השבוע

radio active

New member
הוא עלה לי כזכור לי 40 שקל באילת,

אני מודה, זה לא זול, ויותר מזה, אני הייתי קצת סקפטית כלפיו אבל אמרתי מקסימום יהיה לקיוטילקלס..
אני לא חושבת שזה זה, למרות שזה היחידי שיש להם באתר...
על שלי רשום cuticle&nail cream ואני זוכרת שהיה רשום לשים פעמיים בשבוע, ולא כמו יום כמו שרשום בזה שבאתר שלהם...

הוא קטנצ'יק, 20 גרם סה"כ אבל תכלס מספיק לי כבר לא מעט זמן...

בעקרון שמים מעט, מורחים על הציפורן והעור שמסביב, נותנים לזה 2 דקות ואז מורידים את השאריות עם טישו. צריך לעשות את זה פעמיים בשבוע.
תכלס, אני לפעמים לא מורידה את השאריות, ואם הגעתי למצב של פיצול שוב כי הפסקתי למרוח אותו למשך תקופה ממש ארוכה, אני שמה יותר... יום כן יום לא ותוך ממש...שבוע וחצי הן מתחזקות ומסתדרות...

אני מאוד מאוד מרוצה ממנו, לא ניסיתי את הסרום של שיק, אבל ניסיתי את המחזק של סאלי הנסן ואני לא כ"כ מרוצה....
לא הייתי ממליצה אם לא הייתי מרוצה ממנו, ותכלס, אני ממש אוהבת אותו (למרות הריח האופייני לפלקסיטול)
והוא באמת עוזר גם לקיוטיקלס...הייתה לי בעיה של עור שפשוט היה סוג של מתקלף, אבל בפסים פסים, וזה היה ממש כואב...זה היה ממש פצעים... אחרי פעמיים עם הקרם זה עבר לגמרי! וזה תודה לאל עדיין לא חזר...

את יכולה לבקש מהם גם שישלחו לך דוגמית מהאתר, אומנם הדוגמית קטנה, אבל היא הספיקה לי לפעמיים-שלוש, כולל האצבעות ברגליים (כי גם שם יש לי פיצולים בחלק מהציפורניים) אז זה גם מראה לך שכמות קטנה מספיקה....

radio active

New member
שכחתי לרשום,

בעקרון רשום עליו שאפשר להשתמש בו גם מעל לק והוא עדיין אפקטיבי,
ניסיתי כמה פעמים, אני אישית לא הרגשתי שהוא עובד אותו דבר...אבל יכול להיות שזה עניין פסיכולוגי..
כשאני רוצה ממש שיהיה חזק אני שמה אותו מעל ציפורן ערומה, ואח"כ כשכבר לא מתפצל לי אני לפעמים מורחת מעל לק רק בשביל לשמר את המצב

hollypop girl

New member
אני לא זוכרת שיצאתי מהבית בלי

לק בשנה-שנה וחצי האחרונות (אני פשוט לא חושבת שהציפורניים שלי נראות טוב, ואם הן
ארוכות+פיצולים אז בכלל...) אז זאת עלולה להיות בעיה. אלא אם כן מספיק למרוח בשישי ובשבת
בערב כבר יהיה ניתן לשים לק?

תודה על ההסבר, נראה לי שאני אפנה לבקשת דוגמית. יש לך מושג איפה הוא נמכר?

radio active

New member
את יכולה לדעתי...

הציפורניים שלי גם היו נראות זוועה, אבל דקה אחרי שהייתי שמה לק הוא היה נהרס כי הציפורן הייתה מתקלפת ולוקחת איתה חלק מהלק...אז הקרבתי!
מעבר לזה, שאפשר לשים על לק...לדברי החברה זה פועל גם מעל לק...

ואפשר לקנות את זה בכל פארם...

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! אפנה אליהם לבקשת דוגמית

יכול להיות שעל שלך כתוב באנגלית כי זו השפורפרת עצמה ובאתר יש תמונה של הקופסה החיצונית עם כיתוב בעברית (זו לא חברה ישראלית למיטב הבנתי).

פיצולים בציפורני הרגליים?
וואוו, זה עוד לא קרה לי... הציפורניים שלי מתפצלות בעיקר כשהן עוברות את קו האצבע וכבר לא צמודות לעור וכי אני עושה דברים עם האצבעות, מן הסתם; ברגליים כל זה לא רלוונטי.

radio active

New member
גם כשהציפורניים קצרות וקצוצות הן מתפצלות לי..

הן פשוט מתקלפות שכבה שכבה...
יש לי ציפורניין בעייתיות בהחלט, גם ברגליים....

trilliane

Well-known member
מנהל
יותר מניסיתי: אני משתמשת בו בקביעות

(לפחות פעמיים בשבוע, בכל פעם שאני מחליפה לק) כבר שלושה חודשים... בינתיים לא חשתי בשיפור בפיצולים; השיפור היחיד כרגע הוא מכיוון שאני פשוט לא מגדלת את הציפורניים הבעייתיות...
העור מסביב (כסותית / קוטיקולה) בסדר, אבל הוא היה בסדר גם לפני כן.

מכיוון שהציפורן עצמה "מתה" ברור לי שהדברים האלה לוקחים זמן כי קשה עד בלתי אפשרי להשפיע על הציפורן בקצה שהיא כבר "זקנה" וההיווצרות שלה הייתה מזמן; למעשה מפתיעים אותי כל מיני מחזקים או קרמים שמבטיחים שיפור מידי...
אבל זה ללא ספק קצת מייאש (או לכל הפחות מצריך סבלנות רבה) לחכות כ"כ הרבה כדי לחוש בהשפעה...

Nakuro

New member
יש מחזקים שיכולים לתת שיפור יחסית מיידי

מלבד כמובן לגרום לציפורן לגדול חזקה ובריאה יותר, מטרה נוספת של מחזקים זה לתת לה שכבת הגנה שלא תישבר. מהבחינה הזאת אני מרגישה שיפור כבר בטווח של שבועיים- שהציפורן מוגנת ולא נשברת.
שאר ההבטחות- מייאש, והאמת, קצת קשה לי להאמין במוצר שישנה לי את הציפורניים מקצה לקצה והן יגדלו בריאות, חזקות ולא יתפצלו, כך שבנתיים אני מסתפקת בזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
שבירה זה דבר אחד ופיצול זה דבר אחר

מכיוון שמעולם לא היו לי ציפורניים ארוכות מעולם לא חוויתי שבירה או אפילו סכנת שבירה. בינתיים ניסיתי כבר כמה מחזקים ולפיצולים הם לא עזרו... לא במידי זה בטוח. החלפתי עכשיו, נחכה ונראה.

radio active

New member
תגובה חופרת ומהללת מעליך

אבל בעקרון, כזכור לי שילמתי עליו 40 שקל באילת.
שמים אותו פעמיים בשבוע, מעט על כל הציפורניים והעור שמסביב, שתי דקות ומורידים את השאריות בטישו...

Osnatz1

New member
גם אני! לא מסוגלת להיות עם קצר מדיי

אני חושבת שזה פשוט בגלל שאני יחסית הרבה זמן עם ארוך.
זה מרגיש שהעור בקצה האצבע כזה רגיש ומושי כזה וזה פשוט נוראי אם אני גוזרת קצר מדי.

וגם אי אפשר לגרד.. איך מגרדים בלי ציפורניים??

מתרגלים

אני לא מבינה איך אפשר לגרד עם... רק המחשבה שיש לי ג'יפה מתחת לציפורן גורמת לי לצמרמורות.

trilliane

Well-known member
מנהל
להפך! לגרד עם ציפורניים לא בריא לעור

ועלול לשרוט ולפצוע (וגם לשחוק את קצות הציפורן ולהרוס את הלק ולהכניס לכלוך מתחת).

כפי שנכתב כאן, נראה לי שזה פשוט עניין של הרגל...
אישית אני חושבת שהרבה יותר קל להסתדר עם ציפורניים קצרות, אבל למי שרגילה לארוכות זה בהחלט יהיה מוזר בהתחלה וגם העור בחלק הפנימי של כרית האצבע יהיה רגיש.

למעלה