שרשור שאלות לסוף השבוע

poynter

New member
שמישהי תתקן אותי אם אני טועה -

החברה הזו לא נמכרת בארץ יותר.

מה מיוחד במייבש של פושה?

קניתי בגלל ההמלצות, ואני לא מוצאת הבדל בינו לבין המייבש של גייד או של בוקי שקניתי בסופרפארם.

noash5

New member
יש כמה לקים שלהם בחלק מהסניפים

של המשביר לצרכן.

לא מבחר גדול במיוחד..

lilo4

New member
אני דיי בטוחה

שראיתי לקים שלהם גם בסופר פארם, כמובן בסניפים שמוכרים את המותג. אבל המבחר באמת מצומצם

noash5

New member
לא ראיתי את המסיר לק שלהם בארץ

אני יודעת שיש את עמדה שלהם בקניון הגדול בפ"ת ואם אני לא טועה ראיתי אחת גם במשביר בסנטר.

Nakuro

New member
לק בצבע לילך

טוב אז אני מנסה לסגור חבילה בטרנסדיזיין (כן, אחרי שאמרתי לעצמי שאני לא אתחיל עם זה כי זה פשוט לא ייגמר
)
אני מחפשת לק בצבע לילך קרמי, שלא יהיה בהיר או עדין מידי...
רעיונות?

just ortal

New member
איך אפשר לשמר לק/פרנץ'?

אני מאד חזק בקטע של פרנץ' בזמן האחרון ואני יודעת לעשות לעצמי פרנץ' יפה בבית...אבל תמיד זה מחזיק לי כמה שעות וביום מקסימום יומיים אחרי זה כבר מתחיל להיסדק ולהתקלף..ואני משתמשת בלקים שהם לא זבל...אני פשוט בחורה מאד היגיינית,שוטפת הרבה פעמים את הידיים עם סבון....חשבתי לעשות בנייה וככה הפרנץ' יחזיק יותר אבל לצערי אין לי אפשרות כספית לזה...בקיצור,איך אפשר לשמר את הלק/פרנץ' ולהאריך את חייו?שמעתי על אפשרות לשים שכבה של לק שקוף אבל האם זה באמת עוזר ?אולי יש פתרון יותר אפקטיבי?

poynter

New member
כמה טיפים

קודם כל לא חושבת שיש קשר בין פירמת הלק לאיכות שלו, על כל אחת עמידות של לק תחזיק בצורה שונה. אבל כן, כמו שאמרת אפשר לשפר עמידות וגם פה זה עניין של ניסוי וטעייה.

קודם כל את יכולה למרוח בשיטת "שתי וערב" - פעם לרוחב, לחכות שזה יתייבש מעט, ולאורך וחוזר חלילה בעוד שכבה.
וכמובן ששימוש בטופ יכול לעזור פה גם.

PeachGirl

New member
מסכימה עם פוינטר

בכלליות פרנצ' על ציפורניים טבעיות נוטה לא להחזיק הרבה.
את משתמשת בבסיס? במידה ולא בסיס יתרום לעמידות שלו.
דבר נוסף הוא שימוש בטופ טוב - אפילו אני ממליצה על 2 שכבות של טופ (שכבות דקות) גיליתי שזה משפר את עמידות הלק.
מקווה שעזרתי

just ortal

New member
תודה רבה לכן..שתי שאלות

1-על איזה בסיס את ממליצה?לק שקוף לפני?

ואני לא כל כך מבינה בטופים...על איזה חברה אתן ממליצות?

PeachGirl

New member
אז ככה

אני משתמשת בבסיס ובמייבש של סשה וויט.
אני מזמינה מכאן לרוב:
http://transdesign.com/index2.asp
יש בארץ- אבל יקר מאוד.

מבחינת אלטרנטיבה מקומית-
יש לאסי בסיס לא רע, ומייבש אם אני לא טועה יש של סאלי הנסון.

למעלה