שרשור שאלות לסוף השבוע

just ortal

New member
אגב..שאלה לכל אלה שענו לי וגם לאלה שלא

חשבתי על זה...מה בעצם גורם ללק בבניית ציפורניים להישאר לאורך זמן כל כך ארוך?איזה חומר שמים שם?סליחה על הבורות פשוט אף פעם לא עשיתי בנייה..

lilo4

New member
עד כמה שאני יודעת

חלק מהשחיקה של הלק נובע מחומרים שהציפורן שלנו מפרישה באופן טבעי, כל מיני שומנים ודברים כאלה- משהו שציפורניים מלאכותיות לא עושות. מעבר לזה, המשטח של הציפורן שלנו מחוספס באופן טבעי וצבע מחזיק הכי טוב על בסיס חלק לחלוטין שזה משהו שיש לציפורניים מלאכותיות.

בנוסף יש היום כל מיני שיטות אחרות כמו ג'ל וכד' שמורכבות מחומרים אחרים עמידים הרבה יותר, ואז זה כבר עניין של ההרכב הכימי של המוצר.

just ortal

New member
אוקיי,אז אני מבינה שיש דברים שלא תלויים בנו

אבל באמת כיוונתי לנושא של המוצרים-אני בטוחה שיש גם איזשהם חומרים שגורמים לצבע בבנייה להחזיק יותר...לזה בדיוק אני חותרת..

just ortal

New member
נכון...אבל האם זה חומר שניתן ומותר

למרוח בבית על ציפורניים טבעיות על מנת לשמר את הלק?

lilo4

New member
אני ממליצה לך לשאול בפורום בניית ציפורניים

יש בתפוז פורום מקביל לבניית ציפורניים ויש שם בונות ציפורניים מקצועיות, אני מאמינה שתוכלי לקבל שם את התשובה

lilo4

New member
בכיף

בצד שמאל של הפורום, קצת למטה [בערך אחרי הפרסומת] יש קובייה של קישורים לפורומים נוספים שקשורים לנושא הפורום שלנו, תוכלי למצוא את הקישור הזה שם

just ortal

New member
אגב אני אשמח אם תתני לי קישור לזה

כי אני לא מצאתי ברשימת הפורומים פורום כזה...

eewwd1233

New member
סילר צבעוני

היי מישהי יודעת איך מכינים סילר צבעוני? שמעתי שהרבה בונות עושות את זה לבד.

lilo4

New member
איזה קריזה

יש איזה לק ממש חמוד של קולור קלאב שהתלבטתי לגביו, לדעתי הוא עונה על הדרישות שלך. הבעיה? אני לא זוכרת איך קוראים לו ולא מוצאת את הפתק עם הרשימה של הלקים שרציתי

lilo4

New member
לא, אבל תודה לכולכן

אני פשוט צריכה לעשות סדר, בטוח שאני אמצא את השם שלו איפשהו...

fionall

New member
מוכר אי ביי מומלץ

ללקים של צ'יינה גלייז, מישהי מכירה, יכולה להמליץ?

poynter

New member
beautyzone2007

המלצתי עליו כאן מס' פעמים.

יש לו הכל בחנות במחירים ממש טובים, ד"א ממליצה לך לשלוח לו מייל אם את קונה יותר מכמה פריטים, הוא נוהג לעשות הנחות

למעלה