ברח' ביאליק ברמת גן יש המון
M morshabt New member 16/7/12 #23 תודה, אבל בחום שכזה אעדיף קניון סגור עם מזגן או קרבה לקניון לפחות...
N noash5 New member 17/7/12 #25 אני תמיד נכנסת שם להתקרר בחנויות=] מבינה אותך לגמרי אבל אם לא תהיה ברירה.. תדעי שיש שם!
trilliane Well-known member מנהל 15/7/12 #19 הלקים של לה-שה נוטים להיפרד לשכבות, שמתי לב זה קורה גם בדוכן מניקור שלהם בגרנד קניון, אז לא הייתי מתרגשת מזה... מניסיוני הפרדת שכבות לא מעידה על בעיה בלק והוא לא מקולקל; פשוט עמד זמן רב בלי שנגעו בו (אבל אני מסכימה שזה ממש לא נראה אטרקטיבי ככה).
הלקים של לה-שה נוטים להיפרד לשכבות, שמתי לב זה קורה גם בדוכן מניקור שלהם בגרנד קניון, אז לא הייתי מתרגשת מזה... מניסיוני הפרדת שכבות לא מעידה על בעיה בלק והוא לא מקולקל; פשוט עמד זמן רב בלי שנגעו בו (אבל אני מסכימה שזה ממש לא נראה אטרקטיבי ככה).
M morshabt New member 15/7/12 #21 כן, זה נכון. מילא זה, דווקא קניתי שם בעבר. אבל הגוונים די משעממים ואין חידוש אז זו לא הסיבה היחידה שאני מחפשת מקום נוסף
כן, זה נכון. מילא זה, דווקא קניתי שם בעבר. אבל הגוונים די משעממים ואין חידוש אז זו לא הסיבה היחידה שאני מחפשת מקום נוסף