כולנו לא משתמשות באותו מייבש...
כרגע אני עם בקבוק מיני של פושה שהוא לא רע פרט למברשת הלא נוחה (כי הוא ממש פצפון). לפניו ניסיתי את:
בוקי סטייל – לא הכי מהיר או הכי מבריק אבל עושה את העבודה ולא יקר (20 ש"ח בסופרפארם)
לה-שה (שנמכר דווקא ב-WOW, בסה"כ 16 ש"ח) – מהיר למדי, הרבה ברק, מרוצה מאוד; נטשתי זמנית כי חרשתי עליו וכמו כל המייבשים ברגע שהגיע לחצי הבקבוק הוא הסמיך והתחיל לעשות בועות ועכשיו זו מסכת דילולים ואני קצת עצלנית...
אסי – סבבה, אין לי שום תלונות (הזמנתי מאיביי בעסקת חבילה עם גימור המאט המצוין שלהם, שניהם יחד עלו לי $18 כולל משלוח).
אורלי Polishield – קצת מאכזב לדעתי; בסה"כ עשה את העבודה אבל בשימוש האחרון השאיר לי בועות... (והוא חדש ודליל, אין לו תירוצים).
נראה לי שבעתיד הרחוק (כשארשה לעצמי לקנות עוד אחד לפני שאני מסיימת את השאר...
) אקנה את פושה (מחול) או לה-שה (בישראל, אופציה נגישה וזולה יותר), שניהם בינתיים הרשימו אותי יותר מכולם בקטגוריה שלהם (חו"ל וישראל).
עוד הומלצו כאן המייבש של WOW (אבל רק מסוג מסוים, כבר לא זוכרת איזה, לא התעמקתי).
לגבי סש-ויט יש עליו לא מעט תלונות ברשת (וגם כאן) שהוא מכווץ את הלק ויוצר נסיגה שלו בקצה העליון של הציפורן, אז אם כבר להזמין מחו"ל משהו יקר, נראה לי שפושה עדיף.