שרשור שאלות לסופשבוע

insta dri של סאלי הנסן הוא המנצח הגדול שלי

ניסיתי את וואו מספר פעמים- אכן ייבוש מהיר בטירוף וברק נהדר, אבל קילף לי את הלקים אחרי פחות מיום. לבנות אחרות זה לא קרה ועליהן הוא כן הפגין עמידות.
בעיניי הוא טוב למניקור לאירועים, נגיד, שלא אכפת לך שמחר בבוקר כבר יתקלף כי ממילא תחליפי.

בוקי סטייל לא עשה את העבודה מבחינתי אבל אני משתמשת בו כשהinsta dri לא איתי כי זה יותר טוב מכלום (יצאתי מהבית לדירה משלי לפני כחודש וכל הדברים שלי מפוזרים בין שני הבתים... את בטח יודעת איך זה. אז בבית אחד יש לי את האינסטה ובשני את הבוקי).

Name Of a User

New member
חותמות של קונאד

מחפשת מוכרים אמינים וטובים באיביי שמוכרים את החותמות של קונאד :) המלצות?

כבר התייאשתי לגמרי
אשמח לעזרה

אני מעתיקה את ההודעה מפורום ציפורניים - בנייה וטיפוח. מקווה לקבל מפה עזרה

אז ככה:
אני בת 20, וקצת מביך להודות אבל הציפורניים שלי גודלות ממש כמו של גברים. הן ממש לא עדינות כמו אצל נשים, למרות שלאמא שלי ול2 האחיות שלי הן גם גודלות יפות ונשיות, לי הן גודלות מפוצלות, עבות ומאוד מכוערות. מה שאומר שאף פעם לא גידלתי ציפורניים. הייתי מצלמת לכן תמונה אבל אני כל הזמן גוזרת אותן אז כרגע אין כ"כ מה לראות.
אני מאוד אוהבת לקים וכמובן שמה תמיד, אבל זה קצת מבאס כי אני מאוד אוהבת פרנץ' אבל בחיים לא יכולתי לעשות

בזמן האחרון התחלתי לחשוב על בנייה, שתהיה ממש ממש עדינה ושהציפורניים לא יהיו מאוד ארוכות אלא קצרות ועדינות.
הבעיה היא הכסף והזמן. הבנתי שהעלויות הן לא זולות, ואפילו אם לא נתייחס לעניין הזה, צריך ללכת כל כמה שבועות לחדש את הבנייה ואין מצב שאני אתמיד בזה.
כנ"ל לגבי הציפורניים ברגליים.

אשמח לשמוע את דעתכם, מה אתם הייתם עושים אם הייתם במצב כזה? באמת שאין מילים לתאר כמה הייתי רוצה לגדל ציפורניים טבעיות, עדינות ויפות

ואם כבר רגליים, אז מהרגע שהתגייסתי לצבא וקיבלתי את הנעליים הצבאיות, במשך שנתיים התחילו לי כאבים בצד של הבוהן, אבל לא כ"כ התייחסתי. מה גם שלא היה שום סימן למשהו חריג.
אחרי שהשתחררתי זה המשיך לכאוב אבל פחות, ובימים האחרונים יש לי מן נקודה אדומה שם. אני באמת לא יודעת אם זאת ציפורן חודרנית ומפאת חוסר זמן (כמעט כל השבוע בעבודה מהבוקר עד הלילה) לא הלכתי לבדוק את העניין. אני יודעת שאף אחד פה לא רופא, אבל אני מצרפת תמונה כדי לשמוע את דעתכם. התמונה לא הכי ברורה, אבל זה הכי טוב שהצלחתי לצלם. הנקודה בצד שמאל. (הבוהן שלי לא באמת כזאת גדולה, זה בגלל הזום
) וסורי מראש על הלק! אני מודעת לכך שזה נראה מזעזע!

תודה רבה רבה לעוזרים!

hollypop girl

New member
אני חושבת שזאת באמת

ציפורן חודרנית, אבל זה רק מהתיאור שלך כי בתמונה לא רואים...
הרוב פה לא ממליצות על בנייה, לדעתי זה דווקא כן יפה אבל אם אין לך כסף\זמן אז עדיף לא להתחיל עם
זה (או שאת תעשי את ה ממש כל הזמן ולתקופה ארוכה או שאל תעשי את זה בכלל, חבל להרוס את הציפורן עם
בנייה אם חרי כמה זמן תצטרכי לחזור לציפורניים טבעיות ואז הן יהיו במצב עוד יותר נורא)
אממ... הציפורניים שלי ממש עגולות ורחבות מה שיוצר מראה קצת גברי אבל מאז שהתחלתי להאריך אותן (הם ממש ארוכות
עכשיו, אבל את לא חייבת לעשות *יותר* מדי ארוך) הן נראות ממש עדינות ונותנות מראה צר ליד - זה היה הפתרון
המושלם בשבילי אני לא יודעת אם זה יעזור לך אבל שווה לנסות....

לירונעע

New member
תודה על התשובה

כנראה שבאמת אוותר על בנייה. נשמע כאילו לא שווה בכלל להתחיל עם זה.

תודה על ההצעה אבל בשבילי זה לא יעזור. לפעמים אני לא גוזרת אותן ישר ונותנת להן לגדול וזה פשוט מכוער.

hollypop girl

New member
אני אף פעם לא גוזרת אותם ישר
מה שאני

עושה זה לגזור ממש עד הבסיס ואז לתת לזה לגדול עם שיופים פה ושם כשצריך...בעיקר בצדדים (זה יוצר
מראה צר יותר וישר יותר)

iefrat

New member
בקטנה:

לכי לרופא עור, אל תזלזלי במיוחד בגילך הצעיר. תתיעצי לגבי שני הדברים.

לגבי בניה - אני אישית לא אוהבת, זו התמכרות וזה יקר . יש גם ציפרנים בלק ג'ל אולי זו פשרה?

תודה אבל... איך זה קשור אליי?

שאלתי רק אם יש פיתרון אחר לבנייה/לציפורניים שלי שגודלות מכוער
הבעיה שלי היא לא אם הלק עמיד או לא...

תודה בכל אופן

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא קשור אלייך, הגבתי לשאלתה של לירונעע...

כפי שאמרתי, זה היה היוזר של אחותי

שכחתי להתנתק ממנו
לכן אני זאת ששאלה את השאלה

Nakuro

New member
המממ

דבר ראשון אני ממש נגד בנייה. זו השתעבדות, זה יקר, וואלה זה פשוט לא נראה טבעי.
אני ממליצה לך להאריך את הציפורניים, ופשוט לשייף להן את הצורה, עד שהן יראו יותר עדינות. זה דורש קצת אימון ודיוק, אבל אפשר להגיע לתוצאות מדהימות

אני שיניתי את הצורה של הציפורניים למרובע אחרי שנים עם עגול וזה פשוט שינה את המראה לחלוטין!
חוץ מזה, לק תמיד יפה על כל אורך של ציפורן :)

PooKiPsiT

New member
איך מעבירים מברשת בין לקים?

יש לי שני לקים של אותה חברה, אבל באחד מהם משום מה המברשת שונה ולא נוחה לי בכלל. אני רוצה להעביר לבקבוקון הזה מברשת אחרת, של אותה חברה כאמור, אבל הרבה יותר נוחה (והבקבוקון שלה גם ככה די נגמר).

איך מנקים אותה ככה שיהיה אפשר להעביר אותה מבלי לערבב?

עזרה ב-china glaze =)

ראיתי בבלוגים (העיקרי הוא-מה בבקבוק?) המון גוונים של צ'יינה גלייז וכתוב שהוא טוב ואיכותי, אז רציתי להזמין גם מטראנס דיזיין-מישהי יכולה להסביר לי מה הדמי משלוח וכמה לקים מותר להזמין?
הסתכלתי בסווצ'ים באינטרנט ובחרתי את הצבעים הבאים (תגידו הערות אם הם לא טובים, או שיש גוונים יותר יפים..כי אני לא רוצה להזמין ולהתבאס):
-For audrey
-Re frash mint
-Grape pop
-Lemon fizz
-Sugar high/pink plumeria? שוגר היי הוא ניאון?
-Peachy keen
-For leaf clover
-Sometimes sweet/empowement
-sweet hook

לשבתי לוותר על אחד מהגוונים האלה כדי לקנות לבן איכותי, אתם מכירים לבן של צ'יינה גלייז שהוא טוב?
ותגידו לי אם אתן רוצות שאני אוסיף תמונות מסווצ'ים באינטרנט...

trilliane

Well-known member
מנהל
נגבי את השאריות בנייר וטבלי במנקה מכחולים

אפשר גם מדלל לק, אם אין לך, ובעדיפות אחרונה אצטון (אבל פחות מומלץ).

LemonLimeLilach

New member
אני תמיד משייפת מצד לצד

וזה לא גורם לי להתפצלויות. עניין של ציפורן, והרגל.

למעלה