שרשור שאלות לסופשבוע

lilo4

New member
קרם ידיים של חלאבין!

סליחה על הדרמטיות, הייתי חייבת
פוינטר המליצה לי עליו בעבר ומאז הוא קרם הידיים הקבוע שלי. אני לא סובלת את הריח שלו, אבל זה מדהים כמה שהוא טוב, כבר אחרי פעם אחת ראיתי שיפור עצום במצב של העור מסביב לציפורניים. אני מורחת אותו בעיקר בלילה כי הריח שלו ממש מציק לי, והוא מדהים. ממש מומלץ

poynter

New member
חשבתי שאני מכורה

מסתבר שלילו הרבה יותר.. מסיימת שפורפרות סדרתית

trilliane

Well-known member
מנהל
יש קרמים של פלקסיטול, אבל יקרים מאוד...

ניסיתי רק דוגמית ואהבתי את הריח, אבל לא קניתי את המוצר עצמו בגלל המחיר הגבוה.

יש שמן חדש בתוך שפופרת קטנה עם מברשת מובנית

של OPI . אני רכשתי בהפי האוור נפלא

אנגסטרם

New member
sally hansen cuticle remover

למרוח על העור מסביב לציפורן, להמתין כמה שניות ואז להסיר את העור בעזרת דוחף עור.

נסי ותראי ישועות!

מה שכן, אמנם העור נראה מעולה אחר כך, אבל חייבים לשמר את המראה עם קרם ידיים.
אני משתמשת בקרם של חאלבין (בהמלצת הפורום) אבל שתדעי שהריח שלו מאוד מאוד
דומיננטי ולא כל כך נעים וייתכן הציפורניים שלך יראו מעולה אבל אנשים יפסיקו להיות חברים שלך.
(בעלי, למשל, מטיל וטו על מריחת הקרם הזה בתוך הבית. אז אני מורחת בחוץ מחכה לספיגה ואז נכנסת הביתה. בחיי)

trilliane

Well-known member
מנהל
גם בנזוגי מעקם לי את האף על כל מיני ריחות

לקים, פופקורן מהמיקרוגל, פולי סויה...
יש גבול למה שבחורה יכולה לעשות מחוץ לבית! ואין אף קרם, אפילו לא אחד, שהוא אהב את הריח שלו היום. אני מחזיקה קרם לחות קבוע בתיק לנסיעות, והוא לא מוכן שאמרח ברכב. ניסיתי לקחת אותו לסופרפארם שיעזור לי לבחור קרם שהוא מסתדר עם הריח שלו, אבל אין חיה כזאת!

בכל מקרה סקרנתן אותי, עכשיו אני חייבת להריח את הקרם של חלאבין בהזדמנות!
בעיקרון חברה טובה, אם כי אני משתמשת עכשיו בדאודורנט mid-night שלהם (כחול) שהוא נטול אלומיניום, אלכוהול ופרבן(?) ומתיימר להיות "יעיל עד 48 שעות" אבל אצלי הוא יעיל גג לשש... (ואחרי 12 שעות אני מסוגלת להריח את עצמי גם ביום שבו לא הזעתי במיוחד, וזה הרבה יותר גרוע מכל דאודורנט אנטי פרספירנט שהשתמשתי בו בעשור האחרון
).

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אולי מעמד תלוי... כי את הלקים לא תולים

היו כאן בנות שכתבו שקנו מעמדי פלסטיק שמצמידים לקיר, לא זוכרת מהיכן קנו, צריך לפשפש קצת בארכיון.

שאלה בקשר לפדיקור/מניקור

אני מחפשת מקום (עדיף ברחובות) שכדאי לעשות בו, אבל לא מבינה בזה בכלל בכלל! מה סדר גודל של המחירים שזה אמור לעלות? יש סוגים שונים/הבדלים? אשמח לעזרה...

GentlyWeeps

New member
שכבת בסיס - המלצות
?

האם אתן שמות שכבת בסיס לפני ששמים את הלק ?
למה זה טוב? להגנה על הציפורן או גם למיצוי הפיגמנט הטוב ביותר של הלק?

ואשמח גם לכמה המלצות לשכבות בסיס

trilliane

Well-known member
מנהל
פעם לא מרחתי, היום אני משתדלת, כמעט תמיד

מכיוון שאני משתמשת במחזק הוא אמור גם לשמור יותר על הציפורן ובאופן כללי בסיס אמור להגן על הצבע הטבעי של הציפורן מהפיגמנט של הלק וגם "לעגן" אותו לציפורן (אם כי לדעתי הוא נתפס בסדר גם בלי בסיס). הציפורניים שלי לא סובלות מהצהבה כך או כך, אז קשה לי לענות לך... יש לא מעט מחזקים כמו נייל-טק או סאלי הנסן שבנות התלוננו שמצהיבים להן את הציפורניים (לא יודעת אם בפני עצמם או כי הם לא מונעים את מעבר הפיגמנט) אבל לי זה מעולם לא קרה.

כיום אני משתמשת במחזקים של סאלי הנסן שהם בסיסים טובים לטעמי (אם כי יקרים למדי וטרם הבחנתי בהשפעה על הציפורן...). זה מאוד אישי, כל אחת ומה שמתאים לה. ממליצה לך לחפש "בסיס" או "מחזק" בארכיון ולהתרשם מדיונים קודמים בנושא.

למעלה