שרשור שאלות לסופ"ש

בלוג מקסים - רוצה להצטרף

שמי אורלי, אני לומדת בניית ציפורניים, אוהבת ציפורניים וכל מה שקשור באיפור וטיפוח.
הבלוג נראה מקסים. מאמינה שאגלוש פה לא מעט.
איפה אני יכולה להשיג לקים של חב' אורלי באיזור חיפה.?

טליה 80

New member
בנות,יש לי שאלה...

הציפורניים שלי מאוד חזקות שבדרך כלל כדי לקצר אותן אני צריכה לשייף עם משייף של בניה,בזמן האחרון הציפורניים שלי כל הזמן נשברות ממש נחתכות לתוך הבשר...מה זה יכול להיות???
בדרך כלל זה קורה לי רק בהריונות..
באסה
ממש עצוב לי כי הציפורניים שלי הן הכיף שלי הן ממש נראות כמו בניה אפילו כשהן קצרות

גזוז5

New member
מניקור לציפורנים מאוד קצרות

שלום לכן,

אני מחפשת מניקוריסטית שתוכל לטפל בציפורניית מאוד קצרות. כססתי כל החיים ועכשו אני חוגגת חודש בלי כסיסה. אני חושבת שממש יעזור לי להמשיך לא לכסוס אם יהיה לי מניקור ולק, גם אם הוא מאוד קצר, כי הציפורניים עכשו נראות ממש זוועה (לא פלא, כססו אותם הרבה מאוד שנים)

יש למישהי המלצה?
תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
בהיריון הציפורניים נחלשות למיטב ידיעתי

אני מניחה שבפורומים בנושאי היריון ידעו יותר, מציעה לך גם לחפש מידע בגוגל ובאתרים המוקדשים לנושא היריון וכו'. זה מה שמצאתי בחיפוש שטחי בגוגל:
http://www.materna.co.il/article2?c0=15516
אם יש בעיה קבועה אולי כדאי ללכת לרופא עור שיבדוק שהכול בסדר, אולי ישלח אותך לבדיקת דם לראות אם אין בעיה כזו או אחרת או שצריך לשנות משהו בתזונה.

גזוז5

New member
אולי בכל זאת יש למישהי המלצה?

למינקוריסטית שיודעת לעבוד עם ציפורנים קצרות באזור ת"א?

המון תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
שאלת תם: זה משהו מיוחד? לא כל אחת יודעת?

גזוז5

New member
הלכתי למישהי

קבעתי תור שבוע מראש והכל. באתי במיוחד והיא אומרת לי שהציפורניים שלי קצרות מידי למניקור ושאני אחזור אליה עוד חודשיים...

לכן עכשו מחפשת לקבוע למישהי שבוודאות תעזור לי

תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה לי שזו בעיה נקודתית של זו שהלכת אליה

לא ברור לי מה זה "קצרות מדי למניקור". היא לא יכולה לשייף? לטפל בעור מסביב? למרוח לק?
אלה פעולות שניתן לבצע גם בציפורניים קצרות... אז נשמע לי שהבעיה אצלה, אולי היא מתחילה או שסתם לא בא לה להתעסק.

מעולם לא הלכתי למניקוריסטית, אבל פעם הזמינו אלינו לעבודה מניקוריסטיות כפינוק לעובדים (במקרה זה לעובדות...
) והיא שייפה את ציפורניי הקצרות (הכי קצרות שאפשר) בלי שום בעיה (ואפילו החמיאה לי עליהן והופתעה לשמוע שאני לא עושה איתן כלום, אפס טיפוח) וגם מרחה לי לק שקוף (לא רציתי את הצבעים שהיו לה להציע).

אני רואה שאין כאן המלצות, אז אני יכולה רק להציע לך לנסות מישהי אחרת ולהסביר לה מראש שיש לך ציפורניים ממש קצרות ולוודא שזו לא בעיה מבחינתה. רעיון אחר הוא ללכת לאזור שיש בו הרבה מכוני מניקור (דיזנגוף סנטר למשל) ואז אם במקום מסוים עושים לך בעיה ללכת לאחד אחר.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הסקתי, זה מה שהבנתי מדבריה

אולי הבנתי לא נכון.

היא כותבת שבד"כ בהריונות ציפורניה נחלשות

ועכשיו היא לא מבינה למה זה קורה להן- אז היא כנראה לא בהריון.
זה בסדר, קשה לקרוא ולראות אולימפיאדה בו זמנית!

אלף דברים

אולי מחסור בסידן/אבץ, אולי החלפת סבון ידיים/כלים/שמפו והציפורניים שלך באות במגע עם כימיקלים חדשים שלא עושים להם טוב, יכולות להיות הרבה סיבות לזה ואין לאף אחת דרך לנחש.
בכל מקרה אני ממליצה על מחזק וסבלנות- ושיהיה בהצלחה!

דינה1221

New member
אודה לעזרתכן - איב קוסמטיקס היכן נמצאים ?

או איך שהחברה נקראת באנגלית EVE COSMETICS PROFESSIONAL
קניתי אודם שלהם בטבריה, ורציתי לקנות אותו דבר .
ניסיתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי .
אם יש למישהי את הטלפון על גבי לק או אם קנתה באיזור המרכז בחנות מסוימת , מאוד אודה לכן .

תודה , דינה

noash5

New member
בביאליק ברמת גן

יש חנות עם המון לקים שלהם

אולי הם מחזיקים גם קוסמטיקה שלהם או יוכלו לתת לך שם של ספק שיפנה אותך

למעלה