שרשור שאלות לסופ"ש

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי בחנות בחיפה, מניחה שלא עוזר לך...

חיפוש בגוגל מצא את הטלפון 5278137 - 03, לא יודעת אם הוא נכון או לא, אבל תוכלי לנסות להתקשר ביום ראשון ואם הוא נכון לשאול אותם לאילו חנויות באזורך הם משווקים את מרכולתם.

דינה1221

New member
האמת שניסיתי גם לחפש. גם להתקשר.

נראה כסודי.. מוזר לא , דווקא הם טובים.

trilliane

Well-known member
מנהל
טובים? הם בסדר בהתחשב בכך שהלק עולה 5 ש"ח...

אין לי משהו רע לומר על הלקים שלהם, אבל זו לא חברה יוקרתית ולפי רשימת הרכיבים על הבקבוק הם מכילים רעלים, למי שזה משנה.

בת"א יש ברח' כפר גלעדי וברח' אצ"ל

בכפר גלעדי בחנות לסיטונאים שקרובה לפינת מטלון, יש סטנד לקים של איב ממש בכניסה ובפנים יש איזה מיליון מדפים עם לקים שלהם אי אפשר לפספס. הלקים זה הדבר היחיד שהם מוכרים גם ליחידים, כל השאר שם זה רק לסיטונאים למרבה הצער. לק עולה 4-5 ש"ח ויש את כלללללל הגוונים

לקים של איב באפילו עוד יותר זול יש ב"נועה ביוטי" ברחוב אצ"ל (שכונת התקווה), בכניסה יש סטנד של טופ ביוטי בצד אחד וסטנד של איב בצד השני, המחיר שלהם זה הכי משתלם שראיתי, 3 לקים של איב ב-10 שקלים (או בודד ב-4 שקלים). הם גם ממש נחמדים ולא מציקים כשפותחים בקבוקים וכאלה. זו חנות נהדרת ויותר גדולה ממה שנראה מבחוץ, כי יש לה חלק אחד שיורדים אליו כמה מדרגות (ז"א הוא נמוך יותר אז לא רואים אותו מהכניסה כל כך) ושם יש אוצר ענק של קוסמטיקה זולה (פרו ביוטי וכאלה, אולי יש גם עוד מוצרים של איב, לא שמתי לב) ויש גם כל מיני כאלה "דברים" {למשל, קופסה קטנה יפה וחזקה לתכשיטים בשקל}. טוב חפרתי
אז בקיצור יש שם איב שזה מה שרצית לדעת בעצם

נועה2004

New member
שאלה לגבי גוון של לק

במסגרת העבודה שלי אני לובשת בגדים מחוייטים ולמרות שאני מאוד אוהבת לקים בגווני אדום, לעבודה אני צריכה משהו יותר סולידי...
אני רוצה למרוח על הציפורניים ברגליים לק בצבע טבעי, כמו הצבע הבסיסי של הפרנץ'.

האם יש גוון מסויים שנראה טבעי שאתן ממליצות עליו? (אני בדרך כלל משתמשת בלקים של שיק או בהתאם למבצעים של הסופר פארם, אני לא קונה לקים ב-50 ש"ח, למשל)

דבר נוסף, האם פרנץ' ברגליים הוא עדיין "אופנתי"? (אני אוהבת את זה, אבל בשנים האחרונות אני פחות רואה את זה על אנשים) וכמה עולה בערך פרנץ' ברגליים? (שיוף + מריחת לק בלבד)

hollypop girl

New member
אממ...

לק אדום זה לא בסדר? מבחינתי זה דווקא מראה על סולידיות ורצינות...

בל מקרה, אמא שלי נוהגת תמיד לשים את הבסיס של הפרנץ' על הרגליים אז נראה לי שאוכל לעזור
לשיק יש אחד שקוראים לו "סוויט סיקסטין" (הוא קצת יותר ורוד מהפרנץ')
לביוטיקר יש סט פרנץ'
GK 722
אני דיי בטוחה שגם לג'ייד יש משהו בסגנון...

yaelsn

New member
יש אחד של קרליין שאני ממש אוהבת. מס' 310

זה הלק שאני משתמשת בו לפרנץ', או כשבא לי משהו רגוע

mayane21

New member
מצטרפת להמלצה על 443

בנוסף, אם את מחפשת גוון מאד טבעי כמו בסיס של פרנץ'- ורדרד עדין, שקפקף וטבעי, אני ממליצה בחום על Chic 218
ועל 505 שהוא ורוד עתיק עדין. יפייפה!

yaelsn

New member
אני מחפשת גוון שיהיה דומה לקורלי הזה

עדיפות למותג פשוט יחסית כי לא בא לי להוציא על זה המון כסף
(בתמונה זה סאלי הנסן coral reef שלא יצא לי לראות בארץ)

או אם יש לכן הצעות למשהו אחר שיילך טוב עם פרנץ' מוזהב זה גם יהיה נחמד...

חוץ מזה אני מחפשת גליטר צבעוני (אפשר מאיביי) כי אני חייבת לנסות את העיצוב הזה
בתמונה זה carnival של Technic שאמור להיות דיופ לOPI RAINBOW CONNECTION. מישהי מכירה את החברה הזאת? זה ממש זול באיביי אבל לא שמעתי עליהם אף פעם

תודה מראש

JupiterCrash

New member
לצערי אין לי מה לתרום לגבי הקורלי

אבל העיצוב עם הגליטר הצבעוני מדהים ואני חייבת כזה גם במיידי
אז יש באיביי גליטרים כאלה? אני כבר חושבת שארכוש את הלק.. יש הרבה חיקויים..

poynter

New member
כעיקרון לא רואה מה הבעיה להזמין

את הלק.
תחפשי במחיר טוב, ובמוכר עם פידבקים טובים.
(שימי לב שהמחיר הוא בליש"ט, ככה שתכפילי כל סכום ב6.2 ש"ח.

ד"א גם את הOPI, אם את לא רוצה לרכוש חברה שאת לא מכירה, את יכולה למצוא ב10$ פלוס מינוס כולל משלוח. תריצי חיפוש יסודי.

yaelsn

New member
באמת לא שמתי לב שזה בליש"ט

תודה!

בכל מקרה זה עדיין יוצא ממש זול אז אני אזמין ואדווח אם הוא שווה משהו:)

הצעות

לגבי הגליטר -

אני הזמנתי את זה
http://www.cherryculture.com/cosmet...r-specialty-nail-polish/17876&cat=291&page=4#
(והגוון Gemstones)
אמנם המשלוח יקר אבל אם תמצאי מישהי להזמין איתה (או שתזמיני הרבה
) זה יהיה לגיטימי.

אגב מאותו אתר יש גם :
http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/nyx/nyx-nail-polish-salon/17817&cat=291&page=5
(גוון Multi Glitter)

או
http://www.cherryculture.com/cosmet...ni-jewel-fx-nail-lacquer/17621&cat=291&page=5
( Gems)

אגב מידי פעם לאתר הזה יש קופונים נחמדים של איהז 20 % או משהו כזה.

בהצלחה!

למעלה