שרשור שאלות לסופ"ש

Nakuro

New member
ממממההה יש OPI בטראנס?

לא ידעתי

וכן, הם עפו על עצמם לגמרי עם המחיר של אסי /:

yaelsn

New member
וואווו

אף פעם לא חשבתי אפילו לבדוק באתר הזה כי דמי המשלוח הפחידו אותי, אבל באמת אם עושים הזמנה של 8-9 לקים זה יוצא הרבה יותר משתלם מאיביי

*הלכתי לחטט באתר. נאחל בהצלחה לחשבון הבנק שלי
*

Osnatz1

New member
אפשר, אבל עדיף לך לפתוח פייפאל

זה פשוט הרבה יותר בטוח ובמידה ויש תקלה והחבילה נניח לא מגיעה, את לא צריכה לקוות שהאתר יסכים לזכות אותך, את פשוט פותחת תלונה בפייפאל והם מזכים אותך כי את מוגנת.

Osnatz1

New member
זה חינם

גובים ממך בהתחלה בסביבות ה8 ש"ח רק כדי שתראי חיוב בדף האשראי, צמוד לחיוב יהיה קוד שאותו תצטרכי להזין בפייפאל כדי לאמת את כרטיס האשראי שלך.
את מקבלת את ה8 ש"ח האלו חזרה כיתרה בפייפאל אז כשתעשי הזמנה כלשהי זה יתאזן.

מבחינת עמלות וכו' יש רק למוכרים, אם תרצי לקבל כסף ממישהו דרך פייפאל אכן יורידו עמלה קטנה (זה לפי אחוזים, לא זוכרת כמה) אבל בתור קונה זה באמת חינם לגמרי והקניות הן בראש שקט.

Name Of a User

New member
הבנתי

אוקיי אז ברגע שיגיע הכרטיס הבינלאומי נבדוק את הפייפאל הזה :) תודה!

Nakuro

New member
את לא חייבת כרטיס בינ"ל

רק כרטיס עם 16 ספרות. אני עשיתי עם כרטיס נוער

trilliane

Well-known member
מנהל
ממני לא גבו כלום... אולי כי ישר שילמתי באשראי

(פתחתי את החשבון כששילמתי בחנות שסולקת דרך פייפל).

Osnatz1

New member
זה בסה"כ אומר שכרטיס האשראי שלך לא מאומת

אפשר לבצע איזשהו מספר של עסקאות (או שזה לפי סכום) לפני שמאמתים את האשראי.

trilliane

Well-known member
מנהל
סביר שהוא כן, כי כבר שילמתי איתו לא מעט...

פשוט ישר התחלתי מהעסקאות.

Osnatz1

New member
אין דבר כזה חשבון פייפל מאומת בלי החיוב הזה

את פשוט לא מגיעה לגבול העסקאות שאפשר לפני האימות.
https://www.paypal-apac.com/th/secu...e-to-verification/verification-faq.aspx#goto5
https://www.paypal-apac.com/th/secu...tion/account-sending-and-withdraw-limits.aspx?

בכל מקרה זה די פשוט לבדוק את זה, במסך הראשי של החשבון שלך בפייפאל רשום אם החשבון מאומת או לא.
(במקרה שלך, בדקתי לפי הכסף ששלחת לי כשקנית ממני לק והחשבון שלך אכן לא מאומת)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מבינה את הקטע

הם מחייבים אותי על עשרות שקלים ועוד חיוב של 8 ש"ח זה מה שיגרום להם לאמת שהכרטיס שלי?

Osnatz1

New member
אני משערת שזה יותר בשביל להגן עלייך מעסקאות

גדולות.
הרי אם מישהו יעקוץ לך את החשבון פייפאל הוא לא יזמין 5 לקים ב100 שקל, הוא יזמין איזה סמארטפון ב4000 ש"ח...

lilo4

New member
זה לא החיוב שמאמת את הכרטיס שלך

אלא שבחיוב הספציפי הזה שהם עושים הם מעבירים לחברת האשראי שלך קוד סודי של כמה ספרות [4-5 אאל"ט]. את הקוד הזה אפשר לקבל רק דרך החשבון החודשי או דרך שירות הלקוחות של כרטיס האשראי שלך- מידע שרוב הסיכויים שרק בעל הכרטיס יוכל להיחשף אליו.

הכול כתוב בהסברים של פייפאל, רק צריך לקרוא

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בטוחה שהם כותבים הכול, פשוט לא נזקקתי לכך

פתחתי אותו מלכתחילה כששילמתי לאתר שסולק רק דרך פ"פ ואז על הדרך הוצע לי לשמור את הפרטים אז אמרתי יאללה שיהיה, וכך נולד לו החשבון שלי. אני לא משתמשת כבדה ולא היו לי אף פעם בעיות לכאן או לכאן; האינטראקציה שלי עם האתר עד היום הסתכמה בתשלומים לאתרים אחרים או שליחת תשלום לאנשים פרטיים וזהו. בשום שלב לא שלחו לי הודעה מטעמם של "היי, החשבון שלך לא מאומת, תעשי כך וכך כדי לאמת אותו".

R o c h a1

New member
שאלה- עדיין זה יוצא חצי מחיר מהמחיר בארץ לא?

חובה פייפאל? מה עם ויזה נטענת מהדואר?

trilliane

Well-known member
מנהל
לי זה עוד לא השתלם.

לא מצאתי שם את רוב הלקים שחיפשתי (שהם לרוב מיוחדים/נדירים יותר) אז לא הגעתי לתשעה (ולא היה לי עם מי להזמין) ורק המשלוח זה כמעט מאה ש"ח... לא התאים לי. אני מניחה שאם את מוצאת תשעה לקים שאת באמת רוצה (או מוצאת עם מי להזמין) והמחיר הסופי יוצא זול יותר מלהזמין אותם מאיביי, זה משתלם. אין בררה אלא לחפש ולערוך השוואת מחירים... מייגע, אבל זו הדרך למצוא את הדיל המשתלם ביותר.

אנגסטרם

New member
תערובות שמנים לצפורנים של אורלי

על אותו העקרון של הסרום של שיק?

לא מצאתי את הסרום ה-הו-כה-מדובר (בירושלים) והצפורנים המסכנות שלי נואשות לגאולה.

תודה

למעלה