הי שרי, אני מדשדשת עמוק בתוך הנפילה
במשך חדשים עבדתי מאד חלקית. ירדתי לחצי משרה וגם את זה בקושי הצלחתי למלא...מתוך 3 ימים הייתי מגיעה יום בסדר, יום על ארבע, ויום בבית...רציתי שוב לגשת לועדה רפואית כיון שהיאוש כירסם בי מצד אחד והחשש שאני לא מתפקדת טוב בעבודה...למזלי הרב יש לי מערכת תמיכה נפלאה בעבודה...הבוסית שלי פשוט לא מאפשרת לי ליפול. יצרו רשת ביטחון שאם אני לא מגיעה מישהו אחר מכסה עלי וכך העבודה לא נפגעת. אבל כמה זמן זה יכול להמשך? בשבוע שעבר הייתי אצל הרופאה המטפלת שלי-דר' רהב. היא נגד פרישה מעבודה. כבר לפני 3 שנים היא החזירה אותי לעבודה אחרי חופשת מחלה שנמשכה 8 חדשים. אז התאוששתי יפה בעקר בזכות התמיכה הנפשית והחברתית וגם בזכות הטיפול. אני מכריחה את עצמי לישון בלילה ולא ביום. לפי השעון הביולוגי שלי-אני יכולה להיות ערה כל הלילה וגם מרוכזת וביום לישון. אבל זה אומר לוותר על חיי משפחה עבודה וחברה. בעזרת קוקטיל הכדורים שלה אני מצליחה רוב הימים לישון בלילה ויש לי כמה שעות טובות בעבודה. כעת התעוררה בעיה של יתר לחץ דם ממש מוגזם. העלו לי מינונים של תרופות כוללל משתן והתוצאה -נהייתי זומבי...סמרטוט,ומזה 3 שבועות לא מצליחה להגיע לעבודה. כילחץ הדם ירד וירד. אז כעת אני אעבור עיבוד של התופעה .יחד עם זאת אני חייבת לעסוק בפעילות גופנית. ואני לא אוהבת את זה. אפילו הליכה זה קשה כעת כשמזג האויר ממש לא נוח. יש לי הליכון בבית אבל הוא ישן וצריך להפעיל הרבה כוח(או שאני חלשה) למי יש פה נסיון, מה עדיף הליכון טוב או אפנים???ברור לי שפעילות ממש אני אעשה בבית,אולי בזמן החדשות או באמצע הלילה כשאני עדיין ערה. שווה לקנות הליכון טוב? אשמח לקבל יעוץ . גם דיאטה אני צריכה. חייבת לרדת במשקל. זה יועיל הן ללחץ הדם והן לעיפות. הבעיה, ויש בעיה....אני צמחונית-טבעונית לא דגים,לא בשר לא טונה,לא טופו,לא ביצים. אז מה???אהי אשמח ליעוץ. וחוץ מזה הכל בסדר מרקיז. יש לנו חתולה חדשה בשם דניאלה ג'וחה (כך קיבלנו אותה) ומאתמול נוסף לה שם "מלתעות" כי היא מתנפלת למשל על גליל נייר טואלט ומכלה בו את שיני החלב הקטנות אך חדות... אותן שינים חמודות אני מוצאת בבוקר על הוריד הראשי בצוואר. היא עדיין חושבת שאני אימא שלה ודם זה כמו חלב אם. מילא ההסברים לה,אבל מחר אני במרפאת פרסונל והרופאה שם ,מה לעשות,ממוצא רוסי. איך אני אסביר לה את הסימנים על הצואר???? מאז הנפילה אני אפילו לא הולכת למספרה. השיער באורך של סטודנטית...אולי זה יסתיר את הנשיכות של דרקולה מלתעות. לילה טוב