ברוכה הבאה לפורום
אומנם אין לי ניסיון עם בנייה בעצמי, אבל שמעתי מאחרות שלוקח לציפורניים הרבה זמן להשתקם אחר כך, ככה שהתהליך שאת עוברת עכשיו הוא טבעי. אל תתייאשי, אם תקפידי על שימוש במוצרים טובים הציפורניים ישתקמו לאט לאט.
לגבי סדר המריחה:
בייס קואוט- כשמו כן הוא, הבסיס, אותו מורחים בהתחלה. יש כמה סוגים של בייסים, העיקריים והכי נפוצים הם מחזקים, מוצרים שמזינים את הציפורן ומגינים עליה ומוצרים שמיועדים לשפר את העמידות של הלק [חלק עושים כמה פעולות ביחד]
לאחר מכן מורחים את הלק הצבעוני.
לסיום מורחים את הטופ- זה יכול להיות מייבש, זה יכול להיות מוצר שמונע צ'יפים, זה יכול להיות מוצר שנותן אפקט מסוים [למשל מאט]. תלוי מה את רוצה להשיג. באופן עקרוני מייבש טוב גם שומר על הלק יותר. יש מוצרים שרק מיועדים כדי לשמור על העמידות, יש כאלה שרק נותנים שכבה של ברק. את יכולה להשתמש בשני מוצרים, את יכולה לחפש מייבש שגם יתרום לעמידות של הלק, זה משהו מאוד אינדיווידואלי- מייבש שיהיה טוב בשבילי לא בהכרח יהיה טוב בשבילך ולהיפך. אבל בהחלט אפשר למצוא מוצר שמשלב כמה פעולות ביחד.
לגבי המלצות- אני אוהבת מאוד את המייבש של סשה ויט ואת המייבש של Mavala, את שניהם אפשר לקנות בארץ אבל לדעתי עדיף להזמין מאיביי, זה מוזיל את העניין מאוד.
חוצמזה בשביל עוד מידע אני מזמינה אותך להישאר בפורום ולקרוא הודעות, וכמובן יש את מילון המונחים וההודעות הנבחרות. ואם יש לך עוד שאלות תרגישי חופשי לשאול